![]() |
Podobno dlatego, ze dzialacze sie dowiedzieli, ze byl leniem (tak, wiem, bez komentarza).
|
Mielcar się waha...hmm pewna i spokojna choć niezbyt ambitna praca w canal plus czy Wisła w której dobrze wie jak jest i z niej uciekł.co byście wybrali i dlaczego?no co z tymi transferami???
|
Myślę, że Mielcarskiemu chodzi też o coś innego. On nie jest typem marionetki, który skacze, jak mu się zagra. Na pewno boi się sytuacji, którą opisywał J. Bednarz: że przedstawi RN listę np. 10 ewentualnych kandydatów i wszystkie nazwiska zostaną skreślone.
On chciałby mieć pewność, że jego praca nie będzie przysłowiową "parą w gwizdek". Chciałby mieć realny wpływ na transfery, a nie opierać się tylko na obietnicach. Nie wiem, na ile zmieniła się teraz polityka klubu, ale wiem jedno: póki w Wiśle o transferach będzie decydowała Pani księgowa, Mielcarskiego u nas nie będzie. |
Cytat:
tak, jak kolega wyżej napisał - problem polega na tym, że Mielcarski bardzo się szanuje (być może sam się przecenia hehe) - ale właśnie dlatego jest idealnym kandydatem. |
Cytat:
|
Ten temat już był poruszany, nie mniej jednak chcę do tego wrócić. Bo ja gdybym był bogaty, starałbym się namówić do gry w Wiśle Kazimierczaka, jako że ten pozostaje bez klubu. Potrzebny nam solidny następca Sobola, i czas najwyższy zacząć się za takim rozglądać, a lepszej okazji pewnie nie będzie!
|
zbymak na jednym z forum napisal, ze Wisła rozmawia z niejakim Peterem Dolezaj, mozecie znalezc jakies info o nim?
|
Tez bym chcial Przemka Kazmierczaka...28 lat, wyceniany na 1.5 mln euro, w zeszlym sezonie podstawowy pilkarz w Setubal(a w lidze portugalskiej ogorki nie graja ;) ). Podpisac z nim 4-letni kontrakt i mamy spokoj na lata. Zawsze go tez mozna sprzedac, jesli by sie nie sprawdzil(choc to malo prawdopodobne), bo ma juz wyrobiona marke.
|
Cytat:
|
Bardzo pomocna dla kolegi.
|
chodzilo mi o jakies info, ktore trudniej znalezc w google xD ale ok...
|
|
Już niedługo nastąpi weryfikacja słodkiego pierdzenia naszych działaczy jak odpadniemy z Karabachem, a w najbliższym sezonie brak miejsca na podium w lidze, mina Zdzisia Kapki bezcenna......
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdybym byl bogaty kupilbym Kislyaka |
Cytat:
Kupiłbym Chaveza |
No podobno kiedys kuz sie zapowiadali i zaraz potem cos bylo :P z Cikosem albo Bunoza :)
|
No oficjalna na FB podsyca atmosferę, podobno ma być 'fajna informacja' ;)
|
Gdybym byl bogaty... kupilbym Basalajowi oryginalnego FM'a i niech szuka ;']]]]
|
Na Fejsie jakaś napinka jest :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
panowie Wisła zatrudniła szrot z 2 Bundesligi... tym kimś chcą zapełnić stadion? never...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdybym był bogaty wyłączył bym internet ,aby nieczytaś głupich i niemających podstaw komentarzy.To nie Real,Barca itd kluby które mają miliony eur na transfery .Kupiliśmy paru piłkarzy --ok---- ocena po zagraniu pół sezonu ......... na tym koniec .
|
ARGH, może robię się nudny, ale...
Nahuelpanowi faktycznie skończył się kontrakt z Coritibą i od pewnego czasu jest do wzięcia za darmo. Naprawdę, kto go weźmie zrobi złoty interes... Dlaczego sądzę, że to nie edziemy my :( ? Metr dziewięćdziesiąt argentyńskiego czołgu w polu karnym przeciwnika, do tego bajeczna jak na nasze możliwości technika. W 5 meczach brazylijskiej Serie B strzelil w tym sezonie 4 bramki, przy czym robił to regularnie, bo po jednej na spotkanie. To mógłby być transfer na miaręi Marcelo. Edit: tak na zachętę dla działaczy i na apetyt dla forumowiczów ;) http://goalsoftheweek.wordpress.com/...tiba-vs-goias/ Wiem, że obrona jak dzieci we mgle, ale pokażcie mi grajka w ekstraklasie, który by to chciaż na treningu umiał powtórzyć- chodzi mi o przyjęcie, złożenie z miejsca i idealne trafienie w piłkę. |
|
Czyżby zawodnikiem z lutego, o którym mówili na Weszlo był Ceazary Wilk z Korony, następca Sobola?
http://www.90minut.pl/news/129/news1...ie-Korony.html |
Czyżby zawodnikiem z lutego, o którym mówili na Weszlo był Ceazary Wilk z Korony, następca Sobola?
http://www.90minut.pl/news/129/news1...ie-Korony.html |
super transfer idealny zastępca dla Sobola :)
|
Również uważam, iż jest to dobra kandydatura, z tym że zastanawiam się czy Wilk jest defensywnym pomocnikiem.
Gdybym był bogaty kupiłbym dobrego lewego obrońcę :D |
Obecnie nawet zawodnik grający na pozycji defensywnego pomocnika powinien mieć pewne pojęcie o grze ofensywnej. Takim typem piłkarza wydaje się być Wilk.
Jeśli dzisiejsze doniesienia mediów się potwierdzą to również pozytywnie ocenię tą decyzję. Wilk ma szansę rozwinąć się w Wiśle na naprawdę solidnego piłkarza i do tego jest Polakiem, co jest równie ważne przy tak silnym zaciągu obcokrajowców w tym okienku. |
Już na początku swojej kariery na tym forum (roczek temu ^^) pisałem o Wilku w kontekście następcy Sobola. Cieszę się z tego bo widać, że zarząd nie patrzy jednokierunkowo, że szuka również w tym grajdole młodych, zdolnych i że szuka następców dla starszych graczy (np.Sobola), myślą o przyszłości (Wilk ma 24 lata, większość kariery przed nim) a nie tak jak pisał jeden z użytkowników, że Cleber do 40, Sobol do 50 a Żuraw do 70 będzie grał :) Pozytywny dzień, oby jutro doszedł Chavez i było wiadomo coś więcej o testowanych i o sprawie Wilka.
Pozdrawiam Wolfy'ego i innych czarnowidzów :) Wolfy = Wilk, powinien go lubieć :) |
Gdybym był bogaty ... to bym przede wszystkim zatrudnił scoutów od rynku Ameryki Południowej ;)
Przede wszystkim kraje jak Brazylia, Argentyna, Urugwaj, Chile ;] Znajdują się tam dobrzy zawodnicy za małe pieniądze i są przede wszystkim chętni zagrać u nas, bo chcą zagrać w upragnionej Europie :D a u nas ona jest :) Kilka ciekawych nazwisk jest napewno w lidze urugwajskiej która zbyt bogata nie jest a Uruwaj przecież ma silną kadrę, śledzenie tej ligi byłoby ciekawe, bo są tam dobrzy zawodnicy za małe pieniądze: Z chęcią pozyskałbym http://www.transfermarkt.de/de/sebas...er_102427.html Sebastian Coates ;) |
Cytat:
|
Jak się dowiedziałem sprawa Argentyńczyka komplikuję się - jeżeli nie wiadomo o co chodzi i tak dalej....
Rios jest droższy od Włocha stąd nasze ponowne zainteresowanie nim.... |
Denerwujące to jest, że biorą zawodników na testy a nie znają ich wymagań albo znają a wiedzą, że nie spełnią. Co za różnica potem czy się ktoś dobrze zaprezentuje jak i tak się nie mogą dogadać.
|
Cytat:
|
a niech kibicwisly1906 poda źrodło informacji
ja tam mu nie wierze |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl