![]() |
Cytat:
|
co było napisane na transparencie przed D5? wczoraj na meczu?
ktoś wie co znaczy CHWM? też z wczoraj? |
CHWM - Chuliganii Wolnego Miasta
|
Witam chce sprowadzić samochód do 4 tysiecy euro z niemiec i mam pytanie ile mi wyjdzie za wszystkie opłaty (sprowadzenie ) bez ubezpieczenia .
|
Ok. 1200-1300 zł, z rejestracją oczywiście. Jakoś tak przynajmniej z tego co pamietam
Cytat:
Qrdwanów Nowy |
. . . . . sory
|
Cytat:
opamiętaj się chłopie |
dzięki Igor i Grzesiek :)
|
Jakim programem odtworzę film z napisami sub i idx ? Ewentualnie czy da się to jakoś skonwertować to pliku txt?
Posprawdzałem trochę na googlach i nic ciekawego nie znalazłem . Edit: Otworzyłem je The KMPlayerem ale okazało się, że są po angielsku :P |
może subedit?
|
NIe jestem pewna ale chyba za pomocą Nero Show Time (sub). Formatu idx nie wiem czym... SubEdit otworzy pliki sub ale nie idx, sprawdź V-Player'a
|
Drodzy państwo, gdzie w Krakowie kupię ramkę cyfrową, w cenie nie przekraczającej 200 (jeszcze naszych) złotych?
Potrzebne na "wczoraj" dlatego allegra i tego typu cuda odpadają. |
na allegro możesz poszukać sklepów z Krakowa z odbiorem własnym, więc może nie muszą odpadać?:>
|
W ten sposób właśnie szukałem ii raczej nie za bogato. Siedmiocalówek nie ma, bo albo coś nie styka albo inne cuda.
To ma być prezent, także w grę wchodzi tylko funkiel nówka. Może komuś się rzuciła w oczy jakaś promocja w gazecie, albo przypadkiem widział w jakim sklepie? |
Cytat:
sproboj pare pierwszych stron lub bitcomputer.pl |
Potrzebuje stronke gdzie jest mase zdjec z opraw (nie musza byc z I ligi i w ogole tysiace publiki na stadionie) stare czy mlode bez znaczenia..:p
Co oznacza slowo forza? |
Cytat:
Pio i mic za pomoc serdeczne dzięki. |
Cytat:
|
Panowie mógł by Mi toś z was przybliżyć działanie Przelewu24??
Tak w skrócie :-) I jeszcze jedno pytanie znacie jakąś fajną strone internetową z odzieżą np nike,adidas itp?? A i gdzuie w Krakowie mogę znaleś jakiś fajny firmowy sklep z odzieżą?? Żeby ceny nie były bardzo wysokie ;-) |
powiedzcie mi, gdzie mogę kupić pierwsze serie vlepek Wisły jeśli jeszcze gdzieś można ?
|
Poszukuje osoby która dysponuje książką lub e-bookiem ,,Świat w liczbach 2008/2009" - priv
|
Skąd mogę pobrać II połowę meczu Wisła Jagiellonia?
|
Jak zrobić , żeby w photoshopie na jednym obrazku był np. herb Wisły i Herb Lechii ??
|
Szukam ciekawych layoutów razem z CMS, macie jakieś pomysły gdzie takie coś znajdę?
no chyba, że jest tutaj spec od tych spraw to proszę o p.w. Dzięki |
Cytat:
|
Jak sie nazywa piosenka, ktora leci w podkladzie reklamy programow TVN-u? Tej co tam Urbanski idzie z kolem ratunkowym itp.
|
Lenka-The show ?:)
http://majewsqa.wrzuta.pl/audio/3w24...nka_-_the_show |
Gdzie w Krakowie można kupić piwo "Żywe" ? Oprócz sklepu na ruczaju niedaleko kampusu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu masz zresztą cały artykuł o tym : http://www.tvn24.pl/0,1594040,0,1,za...wiadomosc.html |
Czy w zwiazku z żaloba narodowa zostanie odwołana transmisja meczu Porto - Manchester w publicznej?
Pamietam że jak papiez zmarł to Liverpool - Juve nie pokazali. Ale to była wielka osobowosc a dzis normalnie w tv sie smieja i wogule |
Panowie mam problem z Pes06 gram sobie a za jakies 20 minut nagle restartuje mi sie komp o co chodzi??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
panowie, stronki z graffiti Wisły szukam? jest coś takiego ?
|
a panie mogą być? :) na tou tube wpisz Wiała graffiti i Ci wyskoczy parę filmików, a czy jest konkretna strona z graffiti Wisły to nie mam pojęcia
|
do usunięcia
|
Cytat:
|
Ma ktoś może link gdzie na internecie można obejrzeć mecz Barcy ?
|
Witam. Kupiłem dzisiaj w Inter Sporcie spodnie i oderwałem metkę (ale na szczęście da się ją spowrotem przypiąć) Czy mogę te spodnie jutro oddać? Bo przestały mi się podobać i są troche za długie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl