![]() |
dziwię się, że po tym co powiedział Czerwiński na konferencji prasowej podpisał taki dokument.
Albo Czeriwńskiego coś zaślepiło, albo naprawdę Jacek B. wyleci i to może nawet dyscyplinarnie (bez odszkodowania), a powodem mogłoby być obrażanie Klientów Wisły Kraków S.A. |
Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! No tak, koniec roku się zbliża. Będzie na co głosować. |
Cytat:
Europejski styl mam za łysego buca od trzech lat. ZERO WYSTĘPÓW W EUROPIE. Mówi ci to coś? Ruch Chorzów zaliczył w tym czasie 3 podejścia a nie ma Cupiała i łysego chuja. Ot taka rodzinna atmosfera. Jesteś zwykłym cwelem, który porównuje Wisłę i jej sytuację do ryżego chuja i jego przydupasów. Jak już chcesz coś pisać o tej rudej ....ie, to poczytaj ile Polska przegrywa w Europie procesów pod jego rządami. Sprawa kokoszki ci pomoże. Wszak łysy=rudy. |
Cytat:
Skąd się takie ułomy biorą!? Pamięć jak złota rybka. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kwoty te były wielokrotnie większe niż kary nakładane na nas. Ale tam wiedzą, że nie ma co walczyc z kibicami, bo już taką walkę kiedyś przegrali i nie chcą dalej brnąć w ślepy zaułek, tak jak to się robi w Krakowie. Tam myślą i uczą się na błędach. Tutaj nikt nie myśli... |
Poza tym Wisła nie została ukarana za te race..
maja duze przychody bo maja ogarniete wladze klubu... ITI juz walczylo z kibicami i kazdy wie jak to sie skonczylo.. Lesnodorski wyciagnal bledy z przeszlosci. PS: Przed meczem z Ruchem Jacek Bednarz chwalil sie ze stadion Wisly jest jednym z najbardziej bezpiecznych w Polsce (i tak wynikalo z raportu Ekstraklasy) , i byly race.. i byly flagi PDW i byly "sprzedawca lisci.." i nikt z tego powodu problemu nie robil.. a teraz sieje propagande, zaklamana łajza. |
Cytat:
Widać, jakie mają przychody jak C rozpoczęło bojkot. 2,5 tys na trybunach -> "super" atmosfera -> dramat wizerunkowy -> brak sponsorów. Masz racje, przez kibiców z C klub ma teraz straszne problemy... :haha: Cytat:
A jakby się ta membrana zapaliła?! oraz kibiców Jagielloni, przez co zamknęli im stadion na 1 mecz i 100 000 kary Czy ciebie totalnie pojebało, że ty jakieś kilkanaście rac do tego porównujesz? Czy tam dobrze tam pod tą kopułą? Powiedz mi kiedy kibice Wisły zrobili coś takiego? Trzeba być totalnym po.......eńcem, żeby w ogóle pisać to co ty napisałeś |
Kara za race = 14 tys zlotych
Straty z dnia meczowego (liczac tylko sektor C) = 110 tys zlotych |
Cytat:
Żelazna logika Fanklubu Jacka Bednarza mnie pokonała. http://reactionface.net/reactionface...1289.jpg?new=1 |
Cytat:
1. Ok. 7 tysięcy kibiców więcej x średnia cena biletu 2. Z zysku z cateringu od większej ilości kibiców 3. Z zysku ze sprzedaży pamiątek (zapomniałem klub nie ma sklepu, ani pamiątek, które chciałby kupić przeciętny kibic) 4. Lepszej atmosfera zachęcającej do kolejnych odwiedziń stadionu 5. szansy na pozyskanie sponsorów + itd. Nie mówię już o stracie szansy na lepsze wyniki sportowe, gdy prowadzony jest doping. Ale wyznawcy "jackobednarzów" typu crazycaro i tak tego nie pojmują. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla nieogarniających:
Leśniodarskiemu nie opłaca się walczyć z kibolami bo ma wysokie przychody z dnia meczowego (i to mimo zamknięcia stadionu). A u nas przychody są jakie? 10% tego co na Legii z czego trybuna C wypracwuje pewnie koło 20%)?? A do tego mamy kibiców rzucających race na murawę, co skutkowało zamknięciem trybuny, co spowodowało atak racami, co skutkowało zakazami, w wyniku czego rozpoczął sie bojkot. Oczywiście "wszyscy" uważają, że kibole z C nie zasłużyli, bo niby czym?? Przecież nie atakują kibiców drużyny prezciwnej, więc są święci. No niestety nie są. Możecie uważać co chcecie, ale nasi kibole mają zbyt wiele na sumieniu. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Dziwne jest że Czerwiński podpisał taki dokument a nie uparł się aby wywalić wszystko od słowa 'Nikt' włącznie. |
Cytat:
|
Ja bardzo chcialbym zinterpretowac ale sorry nie ogarniam tego co piszesz:D
|
Cytat:
Przecież to jest sabotaż. Jak można w ogóle chcąc rozwijać klub mieć takie myślenie? U nich te myślenie w pewnym momencie zmieniono, bo ktoś doszedł do wniosku, że wojna z kibicami przynosi olbrzymie straty a nie korzyści. U nas twardogłowi jeszcze do tego nie doszli, ale prędzej czy później dojdą. Oczywiście bzdury jakie wygadujesz są ewidentne. Kar oczywiście więcej generowali kibice Legii niż Wisły, na przestrzenii ostatniego 5-lecia bo częściej robią oprawy z pirotechniką. Słynne zamknięcia stadionów w europejskich pucharach i lidze, olbrzymich kar pieniężnych, zamknięcia trybun w pucharach i lidze(słusznych czy nie ale jednak) to generowali oni. I mówienie, że nic się nie dzieje, bo przychody i tak były większe niż te kary, to jest taka pół prawda, bo jak mogłeś zarobić 200 zł a zarobiłeś 100, to czy zyskałeś 100 czy straciłeś 100? Te samo porównanie: Dochód z meczu z Craxą na pewno był kilkunastokrotnie większy niż kara za wrzucenie rac na murawę. Więc idąc twoim tropem myślenia... nic się wielkiego nie stało, i w sumie miałbyś rację, gdybyś trzymał się logiki... |
Czyli wynika z tego że z kibicami się nie walczy niezależnie od tego czego by nie zrobili?
|
z kibicami się rozmawia, a nie walczy. Walczy sie na froncie.
Wiele spraw da się załatwić rozmawiając, a tych których nei da się załatwić na linii klub - kibice podczas dyskusji należy przemilczeć i działać dalej na chwałę i dla korzyści klubu. |
Cytat:
Żart, ale sam walczyłem przy systemie biletowym że nie można być taką ofiarą losu, a potem się okazało, że jednak - owszem. Do tego można załatwić czterem tysiącom kibiców wielogodzinne stanie w kolejkach na stadion. To jest Wisła S.A., gdzie impossible is nothing. Cytat:
Żal mi Ciebie, bo podejrzewam, że to wszystko na serio piszesz. Naprawdę jesteś ułomny... Cytat:
Jest też druga szkoła - wypełniania stadionu darmowymi voucherami i pracownikami klubu, ale alternatywa to mniej więcej taka jaką komunizm jest wobec zdrowych zasad rynkowych. Tymczasowa. |
z kibicami się nie walczy, kibiców się szanuje, kibice to są osoby dla których klub istnieje, dla których grają piłkarze. Bez kibiców ta zabawa nie ma sensu. Klub nie istnieje sam dla siebie. A karać się powinno jedynie tych którym się udowodni winę. A skoro się tego nie potrafi zrobić to wypadałoby się uderzyć w pierś i powiedzieć sory nie potrafię wyłapać tych co zawinili, jestem nieudacznikiem
|
Cytat:
Właśnie największą parodią dyskusji jest to, że gadamy o jakiś idiotycznych mało istotnych wydarzeniach i problemach, tylko z tego powodu, że paru szaleńców, fanatycznych działaczy i polityków doszło do wniosku, że najpoważniejszym problemem kraju to są race. I tylko dlatego ta dyskusja się toczy, bo paru opętanych szaleńców w gazetach i sejmach i różnych stołkach w polskiej piłce robią aferę, bo ktoś odpalił zwykłą racę, która nigdy nikomu nie zaszkodziła, nawet rzucona! To jest raz. A dwa: W jaki sposób chcesz walczyć z kibicami? W sposób taki jak Jacek? 420 zakazów stadionowych bogu ducha winnym ludziom? 6 tys. zakazom stadionowym na jeden mecz bez względu na to czy ci kupuli już karnet czy nie? No sorry, ale nikt na komunę się w tym kraju nie zgodzi, choćbyście bardzo chcieli. |
Panowie....
Wyznawcow Jacka B. nikt i nic nigdy nie przekona wiec mysle ze sensu nie ma... Nam pozostaje jedynie czekaj na rozwój wydarzen , oby taki który powinien odbyc się już dawno... |
Dlatego wyznawcy Jacka B. stanowią małą grupkę, która siedzi w ciszy na pustym stadionie.
|
Cytat:
Amatorstwo trzech przezesów - apostrofy i przecinki dopisane wskazaują że albo zabrakło papieru (czyli spotkanie w siedzibie Wisły) albo nie było drukarki (restauracja u Sowy) i ktos latał gdzies by wydrukować. No na pewno nie było skanera by dokument od razu wysłać mailem do mediów i iść na piwo. A może nawet monitora nie było by poprawić interpunkcję a potem druknąć, albo nikt na nie wpadł że tak można? :> Pomijam fakt, kogo dali do zredagowania pisma (poniważ sam nie lepiej ortograficznie czy interpunkcyjnie piszę) Cytat:
|
Cytat:
|
Jest art. w prasie z spotkania Tadka z SKWK>
SKWK z klapkami na oczach. Do powrotu na stadion Wisły Kraków wciąż daleko http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ion_Wisly.html Cytat:
|
To o to w tym wszystkim chodziło, by zmiękczyć wizerunek klubu, pod postacią dziadzi "Czerwińskiego" i przedstawić klub w świetle niewiniątek, którzy wyciągają rękę do niedobrych kibiców, a Ci nie chcą rozmawiać jeśli nie wyrzucą Bednarza- przez co Cupiałowi krwawi serce...
:lol: |
Lukasz możesz nie wklejać linków tego gówna tutaj. Jeśli już musisz ich cytować, to przeklej sam tekst.
|
Gdyby to nie było ścierwopismo czyli GW to tytuł równie dobrze mógł by być taki "Zarząd klubu z klapkami na oczach".
|
Cytat:
|
Rozumiem że jest zrobiona analiza biznesowa rozbudowy sklepu klubowego z prawdziwego zdarzenia i wynika że w Krakowie nikt nie wie co to Wisła i nikt tam nie będzie kupował.
Ok. |
Cytat:
Już dawno. Zrobili ją marketingowcy z działu marketingu i sprzedaży na Wiśle. Zaraz... :mysli: |
A może Matejas to jeden z byłych pracowników marketingu ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do samego JB. Na początku byłem nastawiony do tego konfliktu dwojako, uważałem że i jedna i druga strona dają dupy w tej sytuacji po całości. Sprawy natomiast rozwinęły się tak, że obecnie nie mogę się doczekać kiedy wywalą tego imbecyla z Wisły. |
Cytat:
Kibiców na mecz chodzi tyle i chodzi, czyli około 4 tysiące i nie ma co sie czarować. Powód w zasadzie jest jeden: bojkot/protest a winnych temu to kazdy wskazuje wdg swoich przekonan. |
Cytat:
Kraków jest miastem specyficznym, więc nie ma co tu porównywać Krakowa do Warszawy, czy jak się jeden już nieźle zapuścił - Madrytu! Na Legii się robi wiele utopijnych rzeczy. Dlaczego? A chociażby dlatego, że ich stać i niech Polska widzi, że można na wysokim poziomie. Dlatego że to jest stolyca, miasto elity! W Krakowie zaś hołota i drobnomieszczaństwo kręci nosem jak za koszulkę trzeba dać 300zł! "A pierd__le, kupie sobie za rok, jak wyjdzie nowszy model a ta potanieje!" - wystarczy popatrzeć na temat "Stroje meczowe Wisły Kraków". Wieczne niezadowolenie, wieczne żale o to czy o tamto. A że taka, a że sraka, a że OM czy Roma mają super koszulki a my nie! Ale my kur__a nie jesteśmy OM czy Romą na miłość boską! Ja osobiście się cieszę, że jest taka koszulka jak jest, bo nie ma jak to bywało lata wcześniej pieprzonych zapięć, krawaciarskich kołnieżyków! Nie przeszkadzało mi że nie zakupywałem jej w sklepie na poziomie galeryjnego C&A i na pochybel akcji protestacyjnej kibiców kupiłem karnet na runde jesienną! Ot tak, bo taki mam kur__a kaprys... nie dodam jak niektórzy - stać mnie, bo nie na tym rzecz polega! Kolega F..., który tak się oburzył o "tarcie chrzanu" napisał, że oglądając mecz Wisły w TV stracił czas bo mógł w tym momencie ruchać panne, potańczyć, ugotować, wyjść z psem... coś tam jeszcze. Czytając takie rzeczy odnoszę wrażenie, że od kilku lat ludzie tego pokroju (a nie brakuje ich tu nja forum) właśnie to robią, zamiast kiedykolwiek przejśc się ma mecz. Niewielu widzę potrafi wyjść poza granice zamkniętego świata, któremu przyświeca jedna, jedyna myśl "jakby to było gdyby..."? Może już czas założyć temat: "Gdyby P.Wawro był prezesem Wisły...". Cytat:
Jaki pozatym kolego masz problem w dzisiejszej dobie, aby wejśc na oficjalną, wybrać co Cię interesuje i zamówić? Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl