![]() |
Cytat:
Na dziś: Villa - Blackburn,X i 2 ,X2,handi+1gol dla Rovers. 1połowa:Blackburn 1gol:Blackburn strzeli gola w meczu:D.Dunn połowa koniec: Villa/Blackburn...57 Blackburn/Villa...28 Blackburn/X...20 Villa/X...19 można zaryzykować,siada jedna opcja i ciężki pieniądz:-) Moją uwagę przy ciągły te dwa spotkania w AT: Ried - Karten,X i 2 1 połowa:Karten 1 gol:Karten Wiener - Kapfenberg X i 2 |
Na dzis:
Rapid Wiedeń-Sturm Graz 1 Aik-Trelleborg 1 za 70 do wygrania 171 |
brawo panie janie karnten pieknie weszlo po dobrym kursie:)
|
na wieczór...
mecz: Rosja - Słowacja typ: Ovechkin - strzeli bramke :) kurs :1,8 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Janie, ty to masz bardziej szczęście do zdarzeń niż rezultatów meczy ;) |
Ja dzisiaj mialem 500 PLN na wyciągnięcie ręki, ale poszło się czesać na Hamiltonie, który miał być lepszy od Alonso, ale oczywiście musiał jechać jak idiota i zniszczyć sobie opony.. Można się pochlastać normalnie ..
|
Cytat:
Dziekuje,dobranoc :p |
Rocco właśnie miałem zacytować Twój post że Ovca strzeli i napisać "dziękuję,dobranoc" ubiegłeś mnie :D
ja dziś znowu poległem na over 2,5 w meczu Fiorentina-Siena ,a do ostatniej chwili wahałem się między tym a typem że obie strzelą,no nic na jutro: CSKA-Terek 1 (0:1) Gefle-Helsinborg obie strzelą |
Dzisiaj postawiłem że:
Samochód bezpieczeństwa wyjedzie na tor podczas wyścigu kurs 1,95 Ale takiego nudnego wyścigu to chyba już dawno nie było;/ |
LuKaS,we wtorek bedzie powtórka z rozrywki i bedziesz miał okazje teraz Ty mnie ubiec hehe :D
a co do samego meczu,to 2:0 po 40minutach to najnizszy wymiar kary,Rosja robi co chce i za 2tyg pewnie siegnie po zloto :) |
w temacie hokejowym tak prognozowałem że główne role będą odgrywać zespoły z podrażnioną ambicją podczas olimpiady:)
a co do wtorku,to postawię na Cara że strzeli ,ale pewnie dorzucę coś z naszej kopanej i będzie po zabawie,kurs że Ovechkin zdobędzie króla strzelców 3 zł,więc lepiej grac że trafi co mecz:D |
Chłopaki wiekszość lig sie kończy, co grac przez ten czas? Rosyjska gra chyba cały czas?
|
Cytat:
|
panowie jakie typy na dzisiej :)
|
Cytat:
na dziś... mecz: Kanada - Łotwa typ: Stamkos - strzeli bramkę kurs: 1,85 nie mam takiej pewnosci jak wczoraj... ale cos cza było zagrać :-p |
dzis na odmiane postawiłem na baseball moze co siednie .. :D ale kursy dzis cą strasznie ciulowe ....
|
Cytat:
|
Co myślicie o takim kuponie na jutro?:P
Cracovia - WISŁA 2 Ruch - Lech x2 Polonia - Legia x2 ako: 2,66 |
Polonia- Legia 1 ;)
|
Na dzis:
C. Wozniacki - P. Kvitova 1 V. Williams - V. Zvonareva 1 Trabzon - Denizli 1 za 100 do wygrania 229 |
Cytat:
:D Według przeczucia: Arka - Piast X Bełchatów - Lechia X Cracovia - Wisła K. 2 Jagiellonia - Polon.B. 1 Lubin - Korona 1 Odra W. - Śląsk W. 1 Polonia W. - Legia X Ruch - Lech 1 za 2zł do wygrania 29691.20 :D |
Znalazłem coś takiego w sieci
http://fixmaster1x2.blogspot.com Cytat:
|
co myślicie?
Paweł Brożek SN STRZELI @2.40 Cracovia - Wisła (1,5-0) @2.40 warto:D? btw: REKSIO33 stronka już nie działa:D |
Cytat:
http://fixmaster1x2.blogspot.com/ |
Cytat:
Bo widac ze da sie zrobic ostra kase... |
Cytat:
Skoro ma takie pewniaki, to po co się szmaci za 50zł (''juz dzis odbedzie sie ustawione spotkanie koszt jego to 50zł'') i możliwe, że ryzykuje. W dodatku pokazuje, że gra w miare za dużą stawke na te spotkania. "Posiadam dostęp do ustawionych meczów,są to poufne informacje, które posiadam ze swoich znajomosci z bukmacherem pewnej firmy." - zatem oni wiedzą kto i jak?!:foch: |
Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom 1
Cracovia v Wisła Kraków 2 kurs 2,63 Nie po to Wisła cały sezon liderowała, żeby teraz tego nie wygrać i w praktyce nie zapewnić sobie mistrza. A Jaga gra dobrze, ostatnio wygrała, więc wypadałoby teraz też wygrać. Wogóle do przerwy powinno być w obu przypadkach pozamiatane ;) Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom HT 1 Cracovia v Wisła Kraków HT 2 kurs 5,04 A tak na serio to tu pogromy będą ;) Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom (+1) 1 Cracovia (+1) v Wisła Kraków 2 kurs 7,91 |
Ktoś z tym osobnikiem z fixmaster współpracuje w ogóle?
|
Kondipr skąd wiedziałeś że z ligi rumuńskiej ??
To pewnie Ty jesteś fixmisterem na potwierdzenie: FC Timisoara - Gaz Metan 0-2 kurs 1- 1,3 X - 4,5 2- 9,0 :lol::lol: |
Jeśli ktoś wierzy, ze za 100 zł kupi typ na ustawiony mecz to jest wyjątkowo naiwny, albo wręcz nawet głupi.
Nawet jeśli coś takiego jak fix istnieje (w co szczerze wątpię), to wiedzę na ten temat ma bardzo wąskie grono poza które ta informacja nie ma prawa wyjść. Jeśli wierzycie, że jakiś internetowy szczurek na założonym blogu da Wam skuteczny typ po kursie 20.00 złotych to życzę powodzenia :-) |
Cytat:
Dziekuje,dobranoc :P |
Cytat:
na teraz: Hercules-Cordoba 1 Valur-Hafnafjord over 2,5 Rocco na jutro jeszcze uboga oferta na strzelców goli,bo jest tylko Voracek po kursie 3,3.No i gratuluje:) |
brał ktos juz udział w fixmasterowej ustawce??:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może mi ktoś wyjaśnić dokładnie, dlaczego jest konflikt kibiców legii z wlascicielami?:P Ja coś nie dzisiejszy jestem:D
|
Cytat:
Nie przesadził ani trochę. Ja się raz na tym przejechałem i do tej pory się sobie dziwię, że byłem tak naiwny. Zastanów się- masz w necie dostępnych buków, nie wiem, sto? Nawet, ****, niech będzie 25 (a jest więcej). Masz cynk, a w każdym z tych buków konto (bo przecież możesz sobie założyć). Masz mecz po kursie 5. Stawiasz po 1000 złotych na ten mecz u każdego buka (żeby nie było, że stawiasz za dużo i za dużo wygrywasz- żeby Ci nie zablokowali konta). U każdego z tych buków wygrywasz po 4000 na czysto. Razy ilość serwisów- czyli 25... Policz sobie i odpowiedz na pytanie- po co ktoś, kto ma cynka, miałby go sprzedawać za 50, 100 czy 300 złotych? Te ich wklejane kupony wiadomo, że kuszą, ale po to tam są wklejane- idealnie trafiają do umysłów domorosłych typerów- chęci szybkiego wzbogacenia się. Poza tym- nigdy nie masz gwarancji, że te kupony są prawdziwe, albo nie przeklejone z jakiegoś forum, na którym ktoś inny się nimi chwali. ;) Jest tu na forum np. Rocco, czy J. Zubrzycki i kilku innych. Lepiej grajcie, to, co oni sugerują, niż płatne typy od **** wi kogo. ;) |
Serie B
Albinoleffe - Salernitana chyba jednak chodzi o to spotkanie, wiadomo włoska liga, tam co chwile jakieś ustawki :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl