![]() |
ile kosztuje najtańszy program typu Autocad ??
|
|
Zna ktos jakies ksiazki o filozofii futbolu ?? taktyka i te sprawy ??
|
Cytat:
:rotfl: ;) |
zamawiał sobie ktoś z Was koszulkę z nadrukiem w Extremie na Mogilskiej ?Co możecie powiedzieć o jakości tzn. jak wyglądała po kilku praniach ? I jak się to mniej więcej cenowo kształtowało ?
|
Cytat:
Krótko - nie bierz, reklamacji więcej niż zadowolonych klientów. Generalnie bardzo nie polecam robić u nich cokolwiek |
Mam pytanie...
Gdzie Emsi polecacsz robić? Pozdro. |
Cytat:
|
gdzie najlepsze zapiakanki?
|
Cytat:
2. grewja (os. albertynskie) |
Na kazimierzu bodajze jest to plac Wolnica
|
Cytat:
Zapiekanki z pieca, ale my odczytujemy jako Zajebiste Zapiekanki :-p |
mam karte z Tak Taka tyle że nie używaną ponad pół roku. Ważnośc konta wygasla bo mam drugi nr. Wystarczy ze doladuje konto a bedzie śmigać??
|
Cytat:
|
Jakie polecalibyście piłki do grania na hali ? (model, firma, na co zwrócić uwagę itp.)
|
Mam bardzo ważne pytanie. Gdzie mogę kupic łopatę do śniegu? Ale taką najlepiej metalową, bo plastiki mi się szybko łamią. Wiem, że kiedyś była na ten temat dyskusja ale nie ma czasu szukać. Pomocy!
|
w castoramie.
|
google się popsuł!
"Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze." tako komunikat widnieje pod każdym wyszukiwaniem co skutkuje tym, że nie mogę w nic wejść, co się do cholewy pochrzaniło? |
Mam tak samo, wpisując w wyszukiwarkę słowo 'google' przy linku do ICH własnej strony (!) widnieje ostrzeżenie, że strona może stanowić zagrożenie dla mojego komputera. Chyba trzeba czekać...
|
1 Załącznik(ów)
Dlaczego jak probuje wejść na jakąkolwiek stronę wyszukaną w google wyskakuje mi coś takiego (patrz - załącznik) ? Na KAŻDEJ to samo...
edit - sorry, nie doczytalem wyżej, że nie jestem sam... |
http://i39.tinypic.com/344f9zk.jpg
może ktoś coś poradzić jak to naprawić? |
w operze jest gdzieś opcja, żeby nie wyświetlało obrazków na stronie. możliwe, że przypadkiem to kliknąłeś.
edit - to chyba to w prawym dolnym rogu - przekreślony aparat foto. |
Może masz zablokowane obrazki w Operze całej ? Albo na NK tylko, albo odśwież i powinno czasem pomoc jak maja serwery zapchane :)
Aha i jak chcesz zasłonić kim jestes to zasłon też kto jest zalogowany ;) Bo zdjecie by Camillo łatwo znaleźć;) |
Cytat:
A ja mam pytanie kupował ktoś ostatnio coś z Fotojokerze na raty? Jakie są warunki u nich? Albo ktoś się orientuje? Jakoś na stronie ne mogę znalezc ... |
Cytat:
|
http://pl.youtube.com/watch?v=5-ClTv...eature=related
Zna ktoś słowa tego/tych utworu/utworów, które wykonywane są przez kibiców Tottenhamu w tym filmiku? Szczególnie interesuje mnie ten od 1:30. |
Cytat:
już wszystko działa :P samo sie naprawiło :) |
Takie pytanko, czy monety które wydaje NBP okolicznościowe można kupic w każdym banku?? I cena ich jest stała czy róźni się od il. wydania monet?
I drugie pytanko, mam kilka złotych i srebnych monet, czym polecacie je wyczyścic?? (zaśniedziały) I gdzie w Krakowie mozna kupic jakeis srodki czyszczace oraz pudelka do ich przetrzymywania?? |
Wie ktoś może o jakichś promocjach na laptopy? Nie musi być jakaś super cena najlepiej żeby cena oscylowała między 1300 a 1800 złotych:) Z góry dzięki za pomoc:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl