Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Aero 17.11.2010 15:18

Ale .......isz. Do EURO 2012 możemy grać tylko i wyłącznie mecze towarzyskie, które są punktowane znacznie niżej, niż choćby te eliminacyjne. Nie mieliśmy absolutnie żadnych szans na awans w rankingu FIFA, a kadrę Smuda przejął w momencie, gdy byliśmy bodajże w okolicach czterdziestego miejsca. Jedyną naszą szansą na utrzymanie się tam było granie tylko i wyłącznie z przeciwnikami pokroju Izraela, Szwajcarii i wygrywanie tych meczów.

arti 17.11.2010 15:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aero (Post 1012751)
Ale .......isz. Do EURO 2012 możemy grać tylko i wyłącznie mecze towarzyskie, które są punktowane znacznie niżej, niż choćby te eliminacyjne. Nie mieliśmy absolutnie żadnych szans na awans w rankingu FIFA, a kadrę Smuda przejął w momencie, gdy byliśmy bodajże w okolicach czterdziestego miejsca. Jedyną naszą szansą na utrzymanie się tam było granie tylko i wyłącznie z przeciwnikami pokroju Izraela, Szwajcarii i wygrywanie tych meczów.

Ale my spadamy na pysk, a nie jesteśmy na tej samej pozycji. Jak będziemy dostawać manto od wszystkich ew. jakiś remisik od czasu do czasu na wycieczce do usa to będzie tak dalej.
Nie łapmy się na bełkot Smudy, że rankingi g.wno warte bo spadanie na pysk w tym rankingu jest głównie dlatego, że dostajemy w d.pę od prawie każdego, a nie bo ktoś nas nie lubi.

Titto 17.11.2010 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aero (Post 1012751)

Nie chodzi mi o samo miejsce w rankingu, ale wyniki jakie odnosi kadra. Zremisowaliśmy ze słabiutkim Ekwadorem przegraliśmy z Kamerunem, który praktycznie nie miał trenera z Hiszpanią przegraliśmy 6:0 i była to najwyższa porażka od lat.

sportnh 17.11.2010 15:48

Wyjściowy skład Polski na mecz z WKS wg TVP Sport: Fabiański - Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec, Piszczek - Matuszczyk, Murawski, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski
zenada.

emjot 17.11.2010 15:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1012759)
Wyjściowy skład Polski na mecz z WKS wg TVP Sport: Fabiański - Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec, Piszczek - Matuszczyk, Murawski, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski
zenada.

dlaczego od razu żenada
mam nadzieję że Brożek w ogóle nie wyjdzie na boisko bo jeszcze by się połamał i dopiero byłby problem...
a repra...
a kij z reprą

Titto 17.11.2010 16:19

Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec?
:>:-):):-D:D:lol::rotfl::evil:
Szkoda słów...

Filippo123321 17.11.2010 16:20

To moze powiedz kogo innego widzisz teraz w kadrze? Glika, Pietrasiaka?

For_FuN_ 17.11.2010 16:22

Sadlok, Wojtkowiak i Jodlowiec "zasluzyli" sobie na powolania super forma :D. Nie mowie juz o Mierzejewskim, na ktorego w kadrze nie moge patrzec(bo to inny poziom, a nie liga polska).

WiślakMyślenice 17.11.2010 16:30

Panowie i Panie.

Akurat na mecze naszej reprezentacji i Wisły wchodzą mi typy dokładnych wyników.

Zatem wróżbita Krzysztof (nie mylić z Maciejem) przewiduje 4 do jaja dla WKS-u.

2 bramki Din Dane Zokora Toure (nie widziałem czy miał we śnie Yaya czy też nie)

Amen.

fialo 17.11.2010 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1012778)
Panowie i Panie.

Akurat na mecze naszej reprezentacji i Wisły wchodzą mi typy dokładnych wyników.

2 Drogba, po jednej Kalou i Zokora.

Amen.

Szkoda tylko, że Drogba z Kalou zostali w domu :lol:

Ja na reprezentację już dawno położyłem lachę. Mam ich gdzieś. Nie interesuje mnie to ani trochę.

Titto 17.11.2010 16:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1012778)
Panowie i Panie.

2 Drogba, po jednej Kalou i Zokora.

Amen.

Drogba i Kalou nie zagrają.

Amen.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 1012771)

Ja widziałbym reprezentacje w takim zestawieniu w defensywie.
http://this11.com/boards/1290007975701279.jpg

emj10 17.11.2010 19:02

Titto czegoś Ty się najadł? Wołąkiewicz, Bąk?

IncognitoTSW 17.11.2010 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 1012771)

Może nie od razu tu i teraz, ale po wyleczeniu wszystkich urazów można by sklecić taką obronę:
Lewa strona : Boenisch
Środek : Głowacki, Bosacki
Prawa : Piszczek

cinekw 17.11.2010 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1012833)
Może nie od razu tu i teraz, ale po wyleczeniu wszystkich urazów można by sklecić taką obronę:
Lewa strona : Boenisch
Środek : Głowacki, Bosacki
Prawa : Piszczek

Bosacki za stary na repre, nie mam drugiego kandydata tutaj, szkoda też że Glowa czesto ma kontuzje, przynajmniej ostatnio

tofik 17.11.2010 19:15

Zna ktoś skład WKS ?

IncognitoTSW 17.11.2010 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cinekw (Post 1012836)
Bosacki za stary na repre, nie mam drugiego kandydata tutaj, szkoda też że Glowa czesto ma kontuzje, przynajmniej ostatnio

Tylko pytanie czy stary, wciąż szybki Bosacki nie jest lepszy od Glika czy Sadloka?

nbp 17.11.2010 19:28

Panowie, mecze naszych grajków można obstawiać w ciemno na korzyść naszych rywali. Jaki by ten przeciwnik nie był, kasę można kosić równo.

Czytałem posty Pana_Premiera w dziale bukmacherki i już wiem trochę więcej o bukmacherach i o tym jak zarabiają.

Ale mimo wszystko kurs 2.80 na wygraną Polski i AŻ 2.40 na WKS - to można nieźle zarobić na obstawieniu murzynów.

Titto 17.11.2010 20:51

Gol, niesamowite.:shock:

felipe 17.11.2010 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1012879)
Gol, niesamowite.:shock:

Lewandowskiemu Poznań służy.
Gol ładny :)

63624 17.11.2010 21:04

Lewandowskiemu przygotowanie fizyczne w Borussii służy, udaje mu się nawet odzyskać piłkę na połowie rywala i nie przewraca się już tak często jak miał w zwyczaju. Niemcy umieją ciosać polskie drewno.:)
Smuda powinien Kloppa całować po rękach, że mu Piszczka, Błaszczykowskiego i Lewandowskiego tak przygotował.:-p Bez nich byśmy w ogóle w tej kadrze nikogo nie mieli.

Titto 17.11.2010 21:08

@Filippo
Widzisz, mówiłem że to zestawienie obrony to pomyłka.
Jodłowiec, Sadlok, Wojtkowiak grają fatalnie.

Marcin_fan 17.11.2010 21:12

63624: dokładnie, teraz Lewandowski potrafi porządnie zastawić sie i juz go tak łatwo nie przewracaja... narazie obiecująco wygląda...

Titto 17.11.2010 21:18

No i Sadlok...
Co ten kiepski kopacz robi w reprezentacji?

Kamson 17.11.2010 21:18

Jeb*ny Szpakowski przed końcowym gwizdkiem pie*doli, że prowadzimy do przerwy. Pomyślałem sobie "nie mów hop dziadu". I co? Gervinho :)

emj10 17.11.2010 21:19

Mam nadzieje, ze to ostatni mecz Wojtkowiaka w kadrze.

mic 17.11.2010 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1012898)
Jeb*ny Szpakowski przed końcowym gwizdkiem pie*doli, że prowadzimy do przerwy. Pomyślałem sobie "nie mów hop dziadu". I co? Gervinho :)

Nasi stracili bramke i dlatego Szapkowski jest jebany ? :shock:

gigant 17.11.2010 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1012898)

Podobnie jak Węgrzyn w derbach, a za chwilę ZONK.

63624 17.11.2010 21:22

Drużyny Smudy od lat mają tak samo, grać w obronie nie umieją. Ostatnia minuta to potwierdziła. W ataku to jeszcze jako tako wygląda, ale defensywa to jest dramat. Chyba tylko szarże w stylu polskiej husarii coś tam na EURO nam dadzą, bo jak nie mamy piłki to jest chaos i popłoch.:-P

aNouc 17.11.2010 21:22

Szpakowski znów mnie rozpierdala z tym swoim tygodnikiem kibica :lol:
Dobre było też z tą atmosferą a potem z nowymi stadionami porównując je do filharmonii, filharmonia to całkiem co innego od tego co jest na stadionie w Poznaniu Panie Darku

co do meczu to gol z dupy, po zdecydowanej dominacji WKS, WKS po golu momentalnie przydzumiony z pytaniem w głowach "Polska nam gola strzeliła? :shock:" , przez co sporo akcji na wiwat, powoli się chyba otrząsają. Czekamy na drugą wyliczankę tygodnika kibica

Donki 17.11.2010 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63624 (Post 1012887)
Lewandowskiemu przygotowanie fizyczne w Borussii służy, udaje mu się nawet odzyskać piłkę na połowie rywala i nie przewraca się już tak często jak miał w zwyczaju. Niemcy umieją ciosać polskie drewno.:)
Smuda powinien Kloppa całować po rękach, że mu Piszczka, Błaszczykowskiego i Lewandowskiego tak przygotował.:-p Bez nich byśmy w ogóle w tej kadrze nikogo nie mieli.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1012893)
63624: dokładnie, teraz Lewandowski potrafi porządnie zastawić sie i juz go tak łatwo nie przewracaja... narazie obiecująco wygląda...

Panowie czy wy oglądacie Lewandowskiego w bundeslidze ?

Lewandowski to dalej drewno, nie ma sie co podniecac :-p
Czy to czasem nie pan Smuda mówił, że u niego bedą grali tylko Ci którzy grają w klubie ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl