![]() |
A Gołoś? Kiedy zagra?
|
Cytat:
a ad meritum: Większość spotkań w Wisle Kirm grał na lewej stronie, czasami w trakcie meczu wymieniał się pozycjami albo z Małym, albo z Łobo. Jednak Kasperczak pamięta, że to PiBrożek był szykowany na lewą stronę i tam się upiera go wsadzać ze szkoda dla Kirma, podczas gdy Brożek o wiele lepiej spisuje sie na lewej obronie. Jesli jeszcze, grając w stylu preferowanym przez Kaspra, jako lewy obrońca częściej i aktywniej podłączałby się pod swojego skrzydłowego, byłoby to z większą korzyścią niż PiBrożek na skrzydle (bo nie ma on ani dryblingu, ani szbkości, ani odejscia wymaganych na skrzydle) |
Cytat:
|
Cytat:
Stąd nawet Ba, który techniką i przeglądem pola, zamiata całą ligę nie wiele może zrobić a co gorsze z braku żadnej alternatywy rozegrania stara się kiwać i grać ryzykownie - co już kilka razy skończyło stratą i groźnymi kontrami.Jak tak to będzie wyglądało z kuchenkorzem to nas zamiotą w 45 minut Kasperczak najpierw musi nauczyć ich grać kombinacyjnie , jakiś schematów ,gdzie można grac na pamięć ,ustawiania się, wychodzenia na pozycje...Jak dla mnie to jeśli w ogóle jest do zrobienia, to ze 2 przerwy między rozgrywkami potrzebne.Teraz to jedynie lekkie korekty, co jest czynione. ps. a co do Gołosia, to z tego co pamiętam kontrakt kończy mu się z końcem czerwca. |
kiedy będzie znana 18 - stka meczowa Wisły na jutrzejszy mecz ze Śląskiem ??
|
Cytat:
|
widział ktoś tą meczową 18 stke ????????
|
Cleber trenuje z.. trampkarzami
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._trampkarzami/ |
Cytat:
|
Kasperczak: " Mam do dyspozycji trzech napastników: Małeckiego, Boguskiego i właśnie Brożka, no i jeszcze Christowa - przypomniał." To zdanie mówi samo za siebie... pokazuje jaka jest pozycja Christowa w drużynie... Praktycznie Bułgar można powiedzieć jest skreślony przez Kasperczaka, a szkoda...
|
Cytat:
|
tomasz_19: dlaczego szkoda?
|
Cytat:
|
A dlaczego nie szkoda ? Denerwuje mnie to od wielu lat w Wiśle że nie daje się tak na prawdę szans piłkarzom,Żurawski potrzebował przecież ponad rok żeby się zgrać - a miał raczej większą klasę niż Christov,to czego mamy wymagać od takiego Bułgara ?
I co,Garguła wróci po kontuzji zagra źle 3 mecze i aut ? nie pojmuje |
Cytat:
|
Nie powinno się skreślać zawodnik tak szybko. Taki Łobo już od 2 lat pokazuje jakim jest drewnem i beztalenciem a ciągle gra i dostaje kolejne szanse. W końcu najwyższy kontrakt w drużynie zobowiązuje, prawda Wojtuś?
|
ale nikt nie będzie dawał Hristovovi dwóch lat na aklimatycacje.To już nie te czasy żeby na kogoś czekac tak długo czy wypali, klubu na to nie stac w obecnej trudnej sytuacji finansowej.Zamiast takich obcokrajowców już lepiej sprawdzac chłopaków z ME.
|
Hristov mógłby dostać chociaż z 2 mecze pod rząd zwłaszcza biorąc pod uwagę słabą dyspozycje Brożka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to Sobol pewnie nie zagra z Lechem a ze Ślaskiem pewnie zagra:(
|
To chyba oczywiste, ze Sobolewski nie zagra z Lechem(jesli nastepna kolejka odbedzie sie zgodnie z planem). Zostal ukarany odsunieciem na 1 mecz(a nie na mecz ze Slaskiem)...skoro kolejka jest przesunieta, to nie gra z zespolem z Poznania.
|
Ale za to Głowa i Marcel będa na Lecha. Mecze piatkowe tez przełożone tak?? Bo do piatku jest załoba.
|
Cytat:
|
macie się czym licytować
będzie komunikat Ekstraklasy, będzie wiadomo |
Mi się też wydaje, że do piątku.
|
Cytat:
|
Wydaje mi się kolego, że jednak nie. Po kolei: sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek. Jak w mordę strzelił to siedem dni. Od jednej soboty do drugiej mija 7 dni, ale licząc te dwa dni łącznie to jest tydzień plus ta druga sobota ekstra.
|
Spokojnie, następna kolejka już idzie normalnie w całości, wiem to z bardzo dobrego źródła
|
Było napisane w innym temacie, żałoba jest do piątku włącznie...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl