![]() |
Zakup bonu...
Mam pytanie do kogoś z Socios ... Mam zamiar kupić bon i przekazać kod do Socios w celu przekazania karnetu dla kogoś, kogo na karnet zwyczajnie nie stać. Tylko jaką mam gwarancję, że ten karnet nie trafi do np. członka SKWK lub Sharksa, który będzie czyimś kolegą? Czyli osób, które zaszkodziły Wiśle. Aż tak dobry to nie jestem i nie życzę sobie takiego przekazania. Czy ktoś to weryfikuje? Czy ewentualnie sam będę mógł to jakoś sprawdzić? |
Cytat:
|
Pytanie do Socios, póki co nikt nie jest zainteresowany dystrybucja biletów na mecz Górnik -Wisła. Dzisiaj rozmawiałem z Prezesem Wisłockim i na klub nie ma co liczyć, nie maja na to czasu. Wystosowałem emaila do Górnika Zabrze na temat biletów w jaki sposób mozemy je kupić. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc w dystrybucji biletów?
|
Socios Wisła już wiele razy informowało, że nie będzie się takimi sprawami zajmować.
|
Z tego co wiem bilety wyjazdowe będą sprzedawane przez klub - transport itd. we własnym zakresie.
PS: Nie wiem czy z tym wyrobią się do meczu z Górnikiem. |
Cytat:
|
pewnosci nie ma nigdy ale sharksi to tez ibice wisly mozna komus sprezentowac karnet,NIE WOLNO GENERALIZOWAC
|
Mam pomysł. Może warto się dogadać z jakimś browarem, który zrobi serię limitowanego piwa Wisły Kraków. Skrzynka dla Królewskiego:) i całej grupy ratunkowej. Sam chętnie kupię i myślę że przy obecnie panującej atmosferze można by na tym zarobić.
|
Było juz ostatno piwo dedykowane Wiśle. Było do nabycia u Wislaków, wiem że był mały nakład i na mecz z Lechem zostało tylko ciemne
|
Witam!
Piszę z zapytaniem o sposób płatności składek członkowskich w SWK. Mianowicie nie posiadam własnego konta bankowego. Czy faktycznie nie istnieje możliwość wpłaty z czyjegoś konta? Z góry dziękuję za odpowiedź! |
Można płacić na poczcie, można również zapłacić z konta innej osoby - ważne, by w tytule płatności podać swoje dane razem z adresem (dane zgodne z deklaracją).
|
Dziękuję za odpowiedź.
|
Wszystkiego od razu nie da się zrobić...
Ale jest rzecz prosta do przeprowadzenia. Mianowicie w roku 💯 lecia Towarzystwa. Byla opracowana nowa wersja Hymnu. Kierownik drużyny pomylił tekst. W miejsce "do Gdańska płynie stąd" podał "zwyciężać będzie wciąż" A. Sikorowski dostał tekst i go nagrał.... Na początku była konsternacja na trybunach. Potem jednak siła decybeli zwyciężyła. W raz z nowym otwarciem należałoby wrócić do oryginału... Płyta z nagraniem jest....(z prawami itp.) Co Wy na to...? |
no ja jestem za, zawsze śpiewam "do Gdańska.."
|
Czy można się gdzieś dowiedzieć jakie nicki tu na forum mając członkowie zarządu i komisji rewizyjnej Socios (o ile mają)?
|
Cytat:
|
Ale zabłysnąłeś.
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech się zainteresowani wypowiedzą. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Przyjaciele z Socios, wysłałem mail z pomysłem na szaliki Socios do zarządu Naszego Stowarzyszenia. Na razie nie dostałem żadnej odpowiedzi, ale chciałem podrzucić ten pomysł również Wam, żebyście mogli go ocenić. Powiedzcie, proszę co o tym sądzicie;
"Tak sobie pomyślałem, że może dobrym sposobem na zachęcenie większej ilości osób na zapisanie się do Socios, byłby Oficjalny Szalik Socios. Taki pozytywny snobizm na trybunie: âpopatrz kolego/koleżanko, ja pomagam a Ty?â. Szalik powinien być tylko dla Członków i to jedna sztuka dla jednej osoby, żeby nie było rozdawnictwa. Powinien być jeden wzór dla wszystkich, żeby nie było chwalenia się we własnym gronie ile płacisz. Szalik powinien być odpłatny np. 50 zł, zawsze się przydadzą dodatkowe pieniądze. No i może powinien być zmieniany co roku, żeby członkowie którzy się wykruszą nie âchwaliliâ się przynależnością? Pewnie już taki pomysł był, w takim razie proszę potraktować mój mail jako wsparcie. Myślę, że jak nas będzie więcej to doda to siły Wisełce." |
Bardzo dobry pomysł jestem za
|
Super pomysł z Tym Szalikiem.
|
Obecnie są tworzone wizualizacje pierwszych gadżetów Socios - ma to być t-shirt i koszulka polo.
|
Cytat:
|
Czy można poznać jak rozkładały się głosy za przelaniem pieniędzy z Socios dla Wasilewskiego?
Jeżeli to możliwe interesowało by mnie ile osób głosowało, ile było za, ile przeciw bez jakiegoś tam mnożnika w zależności od wpłaconej składki |
Uprawnionych do głosowania było 1607 osób. Za wsparciem finansowania głosowało 940 osób, przeciw głosowały 84 osoby.
|
Cytat:
Marketimgowo to teraz słabo wyszło to nie Socios "wymadrzaja sie" i pouczaja po fakcie. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jest umowne moim zdaniem, umownie można powiedziec ze Socios płaci cały kontrakt Wasylowi. |
Byłby w klubie, podpisał przecież kontrakt przed końcem głosowania ;)
|
Cytat:
Lekcje trzeba wyciagnac na przyszłosc oby ona była. |
Cytat:
Bez sensu, albo klub nie stać i potrzebuje pieniądze albo stać i nie potrzebuje. Zdaje sobie sprawę, że pieniądze od Socios idą na prąd, a te z biletów zamiast na prąd na pensje dla piłkarzy. To jest logiczne, każda firma tak działa. Chodzi jednak o sam fakt, albo nie mam kasy na coś i proszę o to kibiców albo mam tą kasę i nie proszę. Klub tak naprawdę podszedł do tematu w ten sposób, Socios i tak da nam 20 tyś. na miesiąc bo tyle zebrali, nie dadzą na Wasyla to dadzą na prąd jak będziemy mieć zaległości, a jak nie na to, to po coś zebrali i tak nam je dadzą. Całe te głosowania to taki zabieg marketingowy by było, że kibic ma wpływ co się dzieję z jego pieniędzy, a tak naprawdę kasa się zbiera w Socios i po prostu idzie przelew do klubu. Na koniec trzeba tylko napisać "na co poszło". Proszę nie odbierać tego jako atak, bądź że to coś złego. Po prostu myślałem, że działa to na innej zasadzie. Większość społeczeństwa nie ogarnia jak działa 500+ to i takie myki nie będą mi specjalnie przeszkadzać. |
Cytat:
Aby nie było kontrakt Wasyla jak na nasza sytuacje finansowo kadrowa jest skandaliczny moim zdaniem. |
Cytat:
Głosowania nie są zabiegiem marketingowym, choćby umowa dotycząca przekazania w tym sezonie miliona zł - ona gwarantuje, że środki pójdą na opłacenie np. akademii zgodnie z umową między TS a SA. Przedtem piętrzyły się zaległości w tej kwestii... Socios działa dopiero rok i w przyszłości może mieć rzeczywisty wpływ na działania spółki, do tego jednak jest potrzebna większa ilość członków i większe środki. Czy tak będzie? Nie wiem, na chwilę obecną nie sądzę, bo u nas ludzie mają słomiany zapał. |
Faktem jednak jest, że marketingowo dla Socios ta cała akacja z opłacaniem kontraktu Wasyla wypadła kiepsko.
Ludzie zastanawiają się: po co mam przystępować do Socios, skoro i tak moje pieniądze klub zmarnuje na tak bezużyteczne kontrakty? |
Marektingowo to po tym głosowaniu przystąpiło do Socios ponad 100 nowych członków ;)
Cytat:
|
Dlatego może warto pomagać w tematach gdzie jest mniejsze ryzyko utraty wizerunku i mniej kontrowersyjnych.
Bo tak jak pisaliśmy wcześniej, jak Socios zapłaci za prąd to Wisła kasę, którą miała na prąd wykorzysta na coś innego np. transfery, które mogą budzić kontrowersje gdyby szło to z kasy Socios. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl