Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków to nasza historia (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9518)

rafalek 07.10.2015 15:33

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zczykowskiego/

BRAWO KUBA! Serce rośnie po prostu...

Rafal-SWL 07.10.2015 16:02

wielkie brawa! szkoda że nie mamy wiecej takich pilkarzy!

regan 07.10.2015 16:12

czyli ok 15 000 zł Kuba rzucił? SZACUN!

St Yabol 07.10.2015 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rafal-SWL (Post 1416459)
wielkie brawa! szkoda że nie mamy wiecej takich pilkarzy!

Szkoda że nie mamy kibiców którym nie jest szkoda wydać 15 zł...

JEDREK76 07.10.2015 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St Yabol (Post 1416461)
Szkoda że nie mamy kibiców którym nie jest szkoda wydać 15 zł...

kuźwa czy Wy nie przeginacie z tym jojceniem?
Mamy ponad 6 tys. Kibiców z których większość wydała w tej akcji znacznie więcej aniżeli 15 zł.

Poczekajmy z narzekaniem do soboty, a na razie po prostu mobilizujmy i informujmy znajomych, kumpli, rodzinę...

jonaf 07.10.2015 16:51

Fans4Club.com @Fans4Club 28 min.28 minut temu
O 19.06 poznamy ostatnich 6 Gwiazd, które zagrają w sobotę, trenera Gwiazd oraz sędziego meczu. #ToNaszaHistoria

ktoś tu miałrację , że G zamykają.

1. Z powodów organizacyjno-logistycznych zmuszeni jesteśmy wyłączyć dla publiczności wybrane sektory. W związku z zaistniałą sytuacją osobom, które zakupiły już bilety na niżej wymienione sektory, zostaną zaproponowane inne miejsca, zlokalizowane w sektorach o tej samej lub lepszej widoczności. Zmiany dotyczą sektorów:

- z sektora A23 na A22
- z sektorów B11, B12 na B22
- z sektorów E21, E26 na E23
- z sektorów F11, F12 na F22
- z sektora G1, G2, G3, G4, G5 na E14
- z sektora H11 na A11

element 07.10.2015 16:53

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/

regan 07.10.2015 16:53

3 dni do meczu jest blisko 8 tys biletów sprzedanych. To jest kolejny dowód że mamy twardą dychę, więc z tej dychy należy się cieszyć!! Bo dla wielu dycha to sukces... a my dyche mamy w kryzysie!
Zresztą jeśli już dziś mamy 8 tys. to kilkanaście będzie na pewno... im bliżej meczu tym szybciej będą bilety schodzić.

R33 07.10.2015 18:10

Z tym trenerem to ich poniosło...

Patrvk 07.10.2015 18:18

Ja moge powiedzieć na swoim przykładzie że nazwiska takie jak Sobolewski, Marcelo, Majdan to wiem tyle że grali w Wiśle, a o akcji mój tata dowiedział się odemnie w poniedziałek gdy spytałem czy pojedziemy na mecz, więc osoby mieszkające po za krakowem i nie strawdzające różnego rodzaj fora lub strony tego typu jak onet itp. to o akcji nie usłyszą a jak usłyszą to dzień dwa przed mecze a wtedy już będą mieli plany na sobotę.

jonaf 07.10.2015 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patrvk (Post 1416473)
Ja moge powiedzieć na swoim przykładzie że nazwiska takie jak Sobolewski, Marcelo, Majdan to wiem tyle że grali w Wiśle

8 lat w Wiśle. Kapitan. "wiesz, że grał".

Wracając do tematu:

JOP [Twoja Mać], KUŹBA, BUKALSKI, PAREIKO, CLEBER, PIETIAAAAAAA!!!!

KotWButach 07.10.2015 18:28

Nie no niezatapialny Franek, jedyny, który za mecz będzie miał płacone.

TS FANATIC 07.10.2015 18:31

Ja się pytam gdzie jest Tomek Kulawik, gość który był tu w okresie totalnej biedy i w okresie prosperity. Jeżeli został pominięty w zaproszeniach to totalna kompromitacja.

WISŁAZWE 07.10.2015 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS FANATIC (Post 1416476)
Ja się pytam gdzie jest Tomek Kulawik, gość który był tu w okresie totalnej biedy i w okresie prosperity. Jeżeli został pominięty w zaproszeniach to totalna kompromitacja.

W Zambrowie.
10 października godz. 15:00, Olimpia Zambrów - Okocimski Brzesko.

Patrvk 07.10.2015 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jonaf (Post 1416474)
8 lat w Wiśle. Kapitan. "wiesz, że grał".

Wracając do tematu:

JOP [Twoja Mać], KUŹBA, BUKALSKI, PAREIKO, CLEBER, PIETIAAAAAAA!!!!

I tyle wiem, a wy ich kojarzycie jako bohaterów, a ja piłkarzy którzy zrobili dużo dla Wisły i grali kilka lat temu.

JEDREK76 07.10.2015 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TS FANATIC (Post 1416476)

Święta prawda. Kapitan Wisły jeszcze w II lidze. Zawsze wierny Wiśle.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE
W Zambrowie.
10 października godz. 15:00, Olimpia Zambrów - Okocimski Brzesko.

Dzięki. To wszystko wyjaśnia, choć szkoda, że nie udało się tego jakoś pogodzić.

Patryk_185 07.10.2015 18:57

Szkoda że nie udało się ściągnąć Cantoro

arti 07.10.2015 19:01

Zacna ekipa.
Oczywiście świetnie byłoby móc podziękować za piękne chwile także np. Zajacom, Kalemu, Kuli, Czerwcowi, Tacie, Mauro czy nawet Nitce albo Dubiemu, ale wiadomo jak jest.

gaudi10 07.10.2015 19:12

A może tak Zenek Małek Leszek Lipka czy Piotrek Skrobowski albo Tomasz Dziubiński ?

Guy Armand Feutchine albo Noel Chama Sikhosana o ile dobrze napisałem ...

piotek 07.10.2015 19:50

Odbiegając od głównego nurtu tego wątku, zastanawiam się, czy taki mecz nie mógłby się odbywać co roku? Byłby to przyjemny punkt w wiślackim kalendarzu. Oczywiście nie mam na myśli powtarzania całej akcji z nagrodami, bo mogłoby to być źle odebrane.

pomeran 07.10.2015 20:27

Trenerem Franek Smuda.. A moze tak w imię Wiślackiej histori, ktorej jest rownież częścią zrezygnuje z pozostałych pensji ? To dopiero wzmocniło by nasz budżet.. Mało honorowe doić Wisle w takim stanie jakim jest i jeszcze udawać jej przyjaciela.

wściekłe pięści węża 07.10.2015 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gaudi10 (Post 1416487)
A może tak Zenek Małek Leszek Lipka czy Piotrek Skrobowski albo Tomasz Dziubiński ?

Guy Armand Feutchine albo Noel Chama Sikhosana o ile dobrze napisałem ...

Przy okazji Piotra Skrobowskiego, to on wciąż jest blisko Wisły. Ot, wystarczy wspomnieć, że był u Wiślaków na prezentacji projektu powołania muzeum w intencji którego niektórym "wiślakom" nie chciało się nawet kliknąć. Także jestem pewny, że na meczu będzie, z tym, że nie wiem jak u niego z kondycją i mógłby nie chcieć się wysilać na murawie, kiedy może zasiąść w loży... ;)

Kula i Kuba, to dwóch wielkich nieobecnych tego meczu i straszna szkoda, że ich nie będzie.

Smuda za to, to moim zdaniem jest strzał w kolano, ale ten mecz i to święto, to nie jest dobra okazja do kłótni, więc nie będę się na jego temat rozwodził.

gdsmk 07.10.2015 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pomeran (Post 1416495)
Trenerem Franek Smuda.. A moze tak w imię Wiślackiej histori, ktorej jest rownież częścią zrezygnuje z pozostałych pensji ? To dopiero wzmocniło by nasz budżet.. Mało honorowe doić Wisle w takim stanie jakim jest i jeszcze udawać jej przyjaciela.

Dokładnie, to jest dopiero absurd. Smuda teoretycznie nie jest zaproszony jako trener Gwiazd. Smuda jest przez Wisłę po prostu zatrudniony.

KOMINEK 07.10.2015 22:00

Czy na pewno strzał w kolano ? To na pewno zagrywka w stronę Smudy bo mimo że by chciał to odmówić nie mógł .

A z drugiej strony powiedźcie mi kto zamiast niego ?

Henryk Apostel
Aleksander Brożyniak
Roman Durniok
Jerzy Engel
Mieczysław Gracz
Bogusław Hajdas
Henryk Kasperczak
Kazimierz Kmiecik
Karel Kolský
Jan Kotlarczyk
Jerzy Kowalik
Josef Kuchynka
Tomasz Kulawik
Marek Kusto
Orest Lenczyk
Wiesław Lendzion
Verner Lička
Wojciech Łazarek
Robert Maaskant
Michał Matyas
Kazimierz Moskal (piłkarz)
Adam Musiał
Adam Nawałka
Dragomir Okuka
Dan Petrescu
Michał Probierz
Imre Schlosser
Czesław Skoraczyński
Maciej Skorża
Franciszek Smuda
Jerzy Steckiw
Artur Woźniak
Edmund Zientara

mistico 07.10.2015 22:12

już się ....a nie mogę doczekać tego meczu! Dlaczego gramy tylko 90 minut? Niech to święto trwa co najmniej dwa razy tyle!

R33 07.10.2015 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1416503)
Czy na pewno strzał w kolano ? To na pewno zagrywka w stronę Smudy bo mimo że by chciał to odmówić nie mógł .

Henryk Apostel
Aleksander Brożyniak
Roman Durniok
Jerzy Engel
Mieczysław Gracz
Bogusław Hajdas
Henryk Kasperczak
Kazimierz Kmiecik
Karel Kolský
Jan Kotlarczyk
Jerzy Kowalik
Josef Kuchynka
Tomasz Kulawik
Marek Kusto
Orest Lenczyk
Wiesław Lendzion
Verner Lička
Wojciech Łazarek
Robert Maaskant
Michał Matyas
Adam Musiał
Adam Nawałka
Dragomir Okuka
Dan Petrescu
Michał Probierz
Imre Schlosser
Czesław Skoraczyński
Maciej Skorża
Franciszek Smuda
Jerzy Steckiw
Artur Woźniak
Edmund Zientara

No np. Skorża. A w ogóle skąd tą listę wziąłeś? Przecież niektórzy z tej listy już nie żyją.

St Yabol 07.10.2015 22:17

Cytat:

Henryk Apostel
Aleksander Brożyniak
Roman Durniok
Jerzy Engel
Mieczysław Gracz
Bogusław Hajdas
Henryk Kasperczak
Kazimierz Kmiecik
Karel Kolský
Jan Kotlarczyk
Jerzy Kowalik
Josef Kuchynka
Tomasz Kulawik
Marek Kusto
Orest Lenczyk
Wiesław Lendzion
Verner Lička
Wojciech Łazarek
Robert Maaskant
Michał Matyas
Adam Musiał
Adam Nawałka
Dragomir Okuka
Dan Petrescu
Michał Probierz
Imre Schlosser
Czesław Skoraczyński
Maciej Skorża
Franciszek Smuda
Jerzy Steckiw
Artur Woźniak
Edmund Zientara

Z tej ekipy to wg mnie Kasperczak nadawałby się najbardziej, ale on chyba gdzieś w Afryce teraz siedzi z tego co pamiętam.

wolfy 07.10.2015 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1416505)
No np. Skorża. A w ogóle skąd tą listę wziąłeś? Przecież niektórzy z tej listy już nie żyją.

Smuda ma nad wszystkimi pozostałymi kandydatami jedną wielką przewagę: prowadził Wisłę trzy razy.

Podobnie jak Moskal ;)

arti 08.10.2015 05:09

Cytat:

Henryk Apostel
Aleksander Brożyniak
Roman Durniok
Jerzy Engel
Mieczysław Gracz
Bogusław Hajdas
Henryk Kasperczak
Kazimierz Kmiecik
Karel Kolský
Jan Kotlarczyk
Jerzy Kowalik
Josef Kuchynka
Tomasz Kulawik
Marek Kusto
Orest Lenczyk
Wiesław Lendzion
Verner Lička
Wojciech Łazarek
Robert Maaskant
Michał Matyas
Adam Musiał
Adam Nawałka
Dragomir Okuka
Dan Petrescu
Michał Probierz
Imre Schlosser
Czesław Skoraczyński
Maciej Skorża
Franciszek Smuda
Jerzy Steckiw
Artur Woźniak
Edmund Zientara

W kontekście użytego słowa legenda (oczywiście licząc tych, którzy żyją i są na chodzie) najbardziej pasuje drużyna, która rozwaliła Parmę i Schalke i jej trener. Więc Kasperczak.

danpe_ 08.10.2015 07:07

Petrescu, niektórzy piłkarze na sam jego widok zapewne poczuliby się zmęczeni :lol:

KOMINEK 08.10.2015 07:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1416515)
W kontekście użytego słowa legenda (oczywiście licząc tych, którzy żyją i są na chodzie) najbardziej pasuje drużyna, która rozwaliła Parmę i Schalke i jej trener. Więc Kasperczak.

W lipcu 2015 został selekcjonerem reprezentacji Tunezji.

szprotson 08.10.2015 07:17

Cantoro > Gorawski
Ja osobiscie podziekowałbym tez Peterowi Singlarowi, Jaśkowi Pauliscie i Markowi Penksie.

St Yabol 08.10.2015 07:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1416518)
Cantoro > Gorawski
Ja osobiscie podziekowałbym tez Peterowi Singlarowi, Jaśkowi Pauliscie i Markowi Penksie.

Sprowadzenie Cantoro kilkanascie tysięcy zlotych < Sprowadzenie Gorawskiego kilka set (?) zlotych

David. 08.10.2015 07:37

Panowie, szybkie pytanko. Czy jak kupuję więcej biletów ze swojego konta na bilety.wisla.krakow.pl podając dane pozostałych osób (imię, nazwisk, PESEL), które mają aktywne KK, to bilet zostanie z automatu nabity na KK?

I drugie, bardziej z ciekawości. Czy licznik na fans4club jest sprzężony z naszym systemem sprzedaży biletów? W sensie czy zebrane środki uwzględniają bilety sprzedane przez bilety.wisla.krakow.pl?

@ArturBarlinek, podziękował!

ArturBarlinek 08.10.2015 07:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez David. (Post 1416520)
Panowie, szybkie pytanko. Czy jak kupuję więcej biletów ze swojego konta na bilety.wisla.krakow.pl podając dane pozostałych osób (imię, nazwisk, PESEL), które mają aktywne KK, to bilet zostanie z automatu nabity na KK?

I drugie, bardziej z ciekawości. Czy licznik na fans4club jest sprzężony z naszym systemem sprzedaży biletów? W sensie czy zebrane środki uwzględniają bilety sprzedane przez bilety.wisla.krakow.pl?

1. Kupując i podając ich pesele nabijasz im bilet na KK, nawet jeśli ktoś w międzyczasie po zakupie biletu zgubi KK, to może wyrobić nową, a mimo to będzie nabity na nią bilet, mimo, że wyrobił nową kartę.

2. Nie jest sprężony, nie dzieje się to automatycznie, raz na jakiś czas bilety i pieniądze ze strony bilety.wisla.krakow.pl dodawane są do puli fans4club

to tak mniej więcej

Pero 08.10.2015 08:52

Naprawde cieszyłem się i żyłą tą akcja, tym meczem. Coś czułem że będzie Jop co nie za bardzo mi odpowiadało. Ale Smuda? Uważam że popsuli to Święto nie tylko mi ale również chłopakom grającym w drużynie gwiazd, gdzie większość ma z nim na pieńku (choćby Kosa i Sobol któych odstrzelił po zakończeniu sezonu). A i pewnie w Wiśle.

Niech on sobie prowadzi swojego Burdeńskiego i oficjalnie powie że zrzeka się pensji do końca kontraktu to może zacznę go szanować. Niestety pamiętając analogiczny przykład z reprezentacji kiedy brał pensje oraz historie nieoddanej premii za kupiony Zagłębia mecz nie liczyłbym na to. Człowiek bez żadnej klasy i honoru...

zim zum 08.10.2015 09:29

Zgadzam się. Zapraszanie gościa, przez którego jest dług, to jest istna kpina.

schranzwerker 08.10.2015 09:37

Panowie,
A jak z szalami?
Zamówiłem z przesyłką i cisza...

rafalek 08.10.2015 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez schranzwerker (Post 1416525)
Panowie,
A jak z szalami?
Zamówiłem z przesyłką i cisza...

A widzisz tam termin dostawy? :)

mistico 08.10.2015 10:22

ale że Sikorskiego nie zaprosili...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl