Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9315)

0 22 16.03.2015 11:41

100% zgody (i bezpieczeństwa) ze Szprotsonem.

mtk 16.03.2015 11:43

coś czego nie ma? Ostanie trzy sezony to 3 mecze z legią przedrukowane. Możesz bić konia ja lubisz, chyba, że wystarczy ci maść.

mtk 16.03.2015 11:58

Mielcarski: "Pokazuje Guzmic, że żyro zagrał ręką, ale ja miałbym pretensje do Burligi" Ukojenie dla stołecznych popleczników na forum. Tak naprawdę to legia wygrała mówię wam.

kerim1906 16.03.2015 12:05

szprotson he, he , kierunkowy cię wsparł z cyfra 11 ,za co ? "świetny komentarz" przyklepujący wałki , w pierwszej części komentarz bardzo finezyjny , brawo

Jaroo1 16.03.2015 12:39

Największą bekę miałem z tego jak po golu Żyry komentatorzy w ogóle nie rozpatrywali czy zagrał ręką. Dopiero po jakimś czasie i chyba kierwa ponad 5 powtórkach zaczęli przebąkiwać, że chyba była ręka i że mają sygnały dochodzące z zewnątrz (hahaha), że ta ręka jednak była. Tak to zawsze oceniają a tutaj udawali, że tematu nie ma i potrzebowali pomocy z zewnątrz żeby w ogóle sprawę poruszyć.

kerim1906 16.03.2015 12:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1394580)
Największą bekę miałem z tego jak po golu Żyry komentatorzy w ogóle nie rozpatrywali czy zagrał ręką. Dopiero po jakimś czasie i chyba kierwa ponad 5 powtórkach zaczęli przebąkiwać, że chyba była ręka i że mają sygnały dochodzące z zewnątrz (hahaha), że ta ręka jednak była. Tak to zawsze oceniają a tutaj udawali, że tematu nie ma i potrzebowali pomocy z zewnątrz żeby w ogóle sprawę poruszyć.

a co mieli widzieć czy mówić o tym , rudy z pzpn do dzisjaj nie widział :shock:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...e1113e8dacd650

szprotson 16.03.2015 12:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1394560)
coś czego nie ma? Ostanie trzy sezony to 3 mecze z legią przedrukowane. Możesz bić konia ja lubisz, chyba, że wystarczy ci maść.

ja sie ciesze z wyniku 2-2 a nie z tego ze coś mogło być a nie jest.
E: albo inaczej. Ok wydymali nas sędziowie. Po raz kolejny. I co w związku z tym ? Wy to przezywacie a ja sie przyzwyczaiłem.

heoij 16.03.2015 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1394585)
Ok wydymali nas sędziowie. Po raz kolejny. I co w związku z tym ? Wy to przezywacie a ja sie przyzwyczaiłem.

Czyli jak ktoś pluje Ci w twarz to Ty mówisz, że deszcz pada, tak wynika z twojej wypowiedzi ... :-)

W takim razie najlepiej do nikogo nie mieć pretensji i siedzieć cicho ... Niech nas dalej dymają. :lol:

Super podejście, gratuluję !

Gwiaździsty 16.03.2015 22:46

Wół chodzący w kieracie też się przyzwyczaja i nie chce żeby mu ściągano chomonto.

tommiyacht 17.03.2015 06:32

Taka ciekawostka. GKS jedyne punkty jakie zdobył na wiosnę to z nami. Masakra. 1-0-4

I ze po takiej serii spadlismy tylko o oczko to tylko w Polsce możliwe

szprotson 17.03.2015 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1394669)
Czyli jak ktoś pluje Ci w twarz to Ty mówisz, że deszcz pada, tak wynika z twojej wypowiedzi ... :-)

W takim razie najlepiej do nikogo nie mieć pretensji i siedzieć cicho ... Niech nas dalej dymają. :lol:

Super podejście, gratuluję !

czyli jaką masz receptę?

AdrianoZKS 17.03.2015 12:39

http://sport.interia.pl/asy-i-cienia...sy,nId,1699151
Cytat:

CIENIASY:
(...)
Mariusz Złotek (sędzia meczu Legia - Wisła)
- Ręka była ewidentna - powiedział Kazimierz Moskal o sytuacji z Michałem Żyro, po której padł gol. Trudno się nie zgodzić z trenerem "Białej Gwiazdy". Także przy trafieniu samobójczym na 2-2 Jovicia, w momencie podania Dudy Żyro był na minimalnym ofsajdzie.
Może dolałem trochę oliwy do ognia, nie dbam o to. Jeśli nawet Interia, serwis bądź co bądź o ogólnopolskim zasięgu (moim zdaniem odrobinę lepszy od Onetu i WP, ale tylko odrobinę), pisze o spalonym... resztę dopowiedzcie sobie sami :)

Kocur 17.03.2015 18:46

Co to za pieprzenie w ogóle. Czy w przepisach jest napisane "zezwala się na minimalny spalony" ?!?!?! Ile o minimalny, 30 cm czy 90 cm - chociaż patrząc na nasze mecze ze stolicą to nawet ponad metr ...

qqq_b 18.03.2015 14:34

Na mecz Lech-Legia już biletów brak.

Festence 18.03.2015 15:45

Perez Garcia zwolniony z Piasta.

Kosiarz 18.03.2015 15:51

a w Krakowie

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1394580)

a nie pamiętasz jak w pierwszym meczu po golu z metrowego spalonego specjaliści z mikrofonikiem C+ stwierdzili, no przecież Wiślacy nie protestowali...:!:

AYALA 19.03.2015 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Festence (Post 1394921)
Perez Garcia zwolniony z Piasta.

Latal ma być trenerem Piasta.Pamietam jak grał w Schalke

wściekłe pięści węża 22.03.2015 19:43

I to ma być ta Legia i ta Amica, które to rzekomo są poza naszym zasięgiem? :lol:

Mario Nh 22.03.2015 20:01

Pierwsza połowa tragiczna, druga już bardzo dobra.

Krytykujecie Buchalika, zobaczcie co robi Malarz, Buric, Casillas...

Daria Kabała-Malarz - pełen profesjonalizm. :)

AdrianoZKS 22.03.2015 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1395591)
Daria Kabała-Malarz - pełen profesjonalizm. :)

Może ktoś przytoczyć o co z tym chodzi? Bo wyłączyłem te wielkie derby Polski po 20 minutach :D

shaggy 22.03.2015 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AdrianoZKS (Post 1395595)
Może ktoś przytoczyć o co z tym chodzi? Bo wyłączyłem te wielkie derby Polski po 20 minutach :D

Daria jak wskazuje nazwisko jest małżonką niejakiego Arkadiusza, który zarobił dzisiaj czerwień. Daria w pomeczowych wywiadach jak przystało na profesjonalistkę delikatnie mówiąc wytknęła Arkowi błąd.
Będzie w domu wpier... :P

Cwelka w ostatnich dwóch meczach powinna zgarnąć 0 pkt. Po odejściu Radovicia jakoś nie mogą ruszyć z kopyta chyba nie potrafią...

buczo1985 22.03.2015 21:01

Legia bez Radovicia cieniutko przędzie. Jak mawia klasyk, liga będzie ciekawsza :) Coś mi się wydaje, że Skorża może poprowadzić Poznań do mistrzostwa....

63.5 Kg 22.03.2015 21:07

Dobry weekend dla Wisły:

+2 do Sląska
+3 do Jagielloni i Legiuniii

emj10 22.03.2015 23:19

W obecnej dyspozycji Legii możliwe, że czub tabeli przed fazą grupową ulegnie roszadzie, a w fazie grupowej może dojść do całkowitego wymieszanie. Decydujące będzie to kto utrzyma formę na końcowe mecze sezonu i kto w rezerwie będzie mieć wartościowych zawodników.

radek2323 22.03.2015 23:57

Co za liga ... Jeden mecz wygralismy i znowu mamy realne szanse na podium.

!!IRIVER!! 22.03.2015 23:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radek2323 (Post 1395605)
Co za liga ... Jeden mecz wygralismy i znowu mamy realne szanse na podium.

A po podziale punktów nawet na mistrzostwo. :haha:

shaggy 23.03.2015 04:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1395606)
A po podziale punktów nawet na mistrzostwo. :haha:

Gdyby dwukrotnie w tym sezonie nie zabrano nam punktów z Legią (w domowym meczu liczę że stać nas było na remis, pierwsza bramka Sa z metrowego spalonego pozostałe dwie w 90 minucie gdy już trzeba było zaatakować wszystkim czym się miało, przed paru dniami w Warszawie rękę drewnożyrskiego obowiązkiem było odgwizdać... - łącznie okradziono nas z 3 punktów) mielibyśmy obecnie 1 pkt straty do Lecha i Legii, nawet pomimo tak kiepskiej wiosny...

Biedny Malarz po meczu w Warszawie sądził, że skoro Żyro mógł to i on może pograć rękami na całym boisku...

BlurgH 23.03.2015 08:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1395609)
biedny malarz po meczu w warszawie sądził, że skoro żyro mógł to i on może pograć rękami na całym boisku...

You've made my day !

Jaroo1 23.03.2015 10:45

Cytat:

Biedny Malarz po meczu w Warszawie sądził, że skoro Żyro mógł to i on może pograć rękami na całym boisku...
Ręką można grać tylko w polu karnym, Żyro wiedział ale Malarzowi nie powiedział :(

Sensej 23.03.2015 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1395628)
Ręką można grać tylko w polu karnym, Żyro wiedział ale Malarzowi nie powiedział :(

Nie nie według Girue bląd popełnił sędzia

http://ekstraklasa.tv/michal-zyro-bl...-malarz/2g8g4w

mic 23.03.2015 13:08

Ten chlop jest ostro jebniety :lol:

speedfashion 23.03.2015 14:08

Kiereś już wyleciał. Ciekawe, jaki będzie los Podolińskiego.

skttrbrain 23.03.2015 15:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sensej (Post 1395631)
Nie nie według Girue bląd popełnił sędzia

http://ekstraklasa.tv/michal-zyro-bl...-malarz/2g8g4w

haha, to się nazywa alternatywna rzeczywistość :D i to "w pierwszej połowie zmietliśmy Lecha" oddając jeden celny strzał na bramkę. Co za bystrzak. Tak jak Kucharczyk "Lech musi, my możemy". No to już teraz też musicie.

mtk 23.03.2015 15:57

No cóż jest problem, bo sędzia nie pomógł i punkciki się pogubiły.
Kopacz Żyro jest kompletnie odjechanym czubem, jak jego koleżanka Kosecki.
Oni w stolycy tak mają.

radek2323 23.03.2015 16:05

Jak by ich sędziowie za uszy nie podciagali to w pierwszej 3 by ich nie było FC Hollywood buahaha

AdrianoZKS 23.03.2015 16:22

i przypomnijmy, że w półfinale PP prawdopodobnie też (brak czerwonej dla Dossy Juniora w drugiej połowie rewanżu ze Śląskiem) :)

Gwiaździsty 23.03.2015 17:46

Girou beczelnie też łgał po meczu z nami, kiedy dziennikarz canal+ zadał mu pytanie czy zgrał ręką, (kiedy to strzelił bramke na 1:1). Oczywiście się nie przyznał a w chwilę potem pokazano kilka ujęć, z których przynajmniej jedno pokazywało jak zagrania piłkę ręką by mu nie uciekła. Takie coś umniejsza ich sportową postawę, pokazuje, ze za grosz nie mają honoru gdy przegrają po sportowej walce, to brak szacunku dla przeciwnika, z którym walczyli.
Oni sie po prostu przyzwyczaili, ze wszyscy im pomagają, że są równiejsi niż inni. Spodziewam się, że sędzia Musiał już im nie posędziuje do końca rundy. Po raz kolejny nie wystraszył się jak inni co są ślepi i głusi lub często się "mylą" na ich korzysć.

Jagul 23.03.2015 19:21

Ostatnio do piłkarzy Legii musiał się przyczepić jakiś wirus filipiński, bo pier.dolą jak potłuczeni :D
Saganowski - "Jesteśmy przemęczeni, gramy co 3 dni, graliśmy z Ajaksem." - po meczu z Jagą, kiedy nikt kto grał w Amsterdamie nie grał w lidze
Broź - w przerwie meczu z Wisłą gadał o jakimś naszym defensywnym ustawieniu i niby czekaniu na własnej połowie, co w ogóle nie miało nic wspólnego z obrazem na boisku, gdzie graliśmy wysoko pressingiem.
Kucharczyk - w przerwie meczu z Amicą pier.doli o jakiejś kontroli nad spotkaniem podczas gdy żadna z drużyn nie potrafi 3 podań na połowie przeciwnika wymienić
Malarz - gada o jakimś zasłanianiu głowy rękoma podczas gdy piłka nawet nie zmierzała w tym kierunku
No i Michałek Żyro, który dostarcza nam absolutne perełki typu:
„Zagraliśmy jedną słabą połowę. Trzy kolejne były na bardzo dobrym poziomie.” - o dwumeczu z Ajaxem
"Pierwsza połowa była świetna w naszym wykonaniu.” - o meczu z Lechem
"Błąd popełnił sędzia, nie Arkadiusz Malarz" - znów mecz z Lechem
+ to całe pier.dolenie o zagraniu ręką w meczu z Nami.

I na dokładkę Berg:
"Gdy jeszcze było nas jedenastu, mieliśmy pełną kontrolę nad meczem. Brakowało jedynie nieco jakości pod bramką rywala i skierowania piłki do siatki." - o meczu z Lechem (czyli tak naprawdę zabrakło wszystkiego).

Ja myślałem, że to Franiu Smuda gada jak potłuczony ale jak widać wyrastają godni następcy.

63.5 Kg 23.03.2015 19:48

Dorzucic do tego można jeszcze wypowiedz Dudy ze byli zespolem lepszym...

Pojebalo się w glowach...

Jaroo1 23.03.2015 20:01

Po prostu garbata dola się im udzieliła. Wszędzie ich krzywdzą, wszędzie układy, spiski itp.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl