![]() |
Z tymi karatami 100%-65% wyszło mi 45.....................................Siąść i płakać!
|
ej jak mi mniej wiecej wyszlo 38/50 to dobrze ?
|
sam sobie odpowiedz
w odpowiedziach podali ze ola mogla uzyskac 16 glosow, ale ona miala przeciez mniej niz polowe wiec cos nie tak . . . |
Powiem wam ze jestem na 3roku studiow inzynierskich ale nie wszystko bylo takie oczywiste dla mnie : )
Co do radioaktywnych owadów to trzeba było uważać na lekcjach dot. radioaktywnosci wśrod zwierzat napewno przerabialiscie :D |
no mnie wyszlo ze tyko 2 sa opcje jak bedzie miala 12 i 14...
|
johny, masz racje :)
mi też tak wyszło, liczać na piechote.. :) to było łatwe. a zrobiliście układ równań? z 15 minut myślałem, tworzyłem ale nic niestety:< |
Cytat:
|
zrobilem x+y=60
8x+12y=560 panowie i panie wyszlo mi mniej wiecej 38 ptk ! |
ja jestem zadowolony. mam nadzieje na 40> z polaka i wiem ze bedzie w granicach 29-31 z "majcy". Wiem tez, ze gdyby dali jakies zadania z figur przestrzennych to srtacilbym w ****u puunktow. Udawalo mi sie w miare strzelac odpowiedzi w zamknietych. Przed egzaminem spodziewalem sie 10-15 pkt a tu mila niespodzianka. Chyba jako jeden z niewielu jestem zadowolony po tym tescie.
|
Cytat:
Cholera zrobiłem 8x+12y = 60 ... W ogóle ten test był jakiś dziwny, jeśli będę miał ok. 20 pkt to będzie dobrze. Masakra... Zdecydowanie poszedł mi wczorajszy test. Z zadań zamkniętych miałem 16/20 pkt., + kilkanaście pkt. za zdania otwarte. Myślę, że ponad 30 pkt. będzie na luzie. ;-) A do jakich szkół się wybieracie? Możecie coś polecić? |
Edit po sprawdzeniu porzdnym wyszlo mi 42, dajmy na to ze obetna mi gdzies tam 2 ptk. i jak bede mial 40 i dostane sie do III na biol chem, stawiam browary(ograniczonej ilosci) !
|
Na tej stronce są błedy na pewno w odpowiedziach.. Trzeba poczekać.. :)
Np. przedtem było , że rysunek II a w tekście pisało, że lisice parzyste, ale zmienili. i chyba błąd jest z tym weg kamienny -> brunatny -> torf |
Najlepiej poczekać na własne oficjalne wyniki. :-) A nie srać po gaciach czytając odpowiedzi jakiś ekspertów.
|
no nie wiem ale nie ma na bank bledu w tym weglu kamiennym
|
masakra Polski 41 majca ok 31 a kurdemarzyłem o 38 ehhh
To gdzie idziecie ja już napewno do IX podobno fajna szkola :) |
A może ktoś coś mi powiedzieć na temat technikum w HTSie na Złotej Jesieni? Interesuje mnie technik hotelarz. Jaka to szkoła? Wysoki poziom itd.?
|
wiem, że jest szkoła hotelarska na kapucyńskiej (technikum)
bede tam składał papiery zresztą ;) . jak panowie po angielskim?:D Mysle , że bede miał conajmniej 45 :) Łatwiej być juz nie mogło:P |
9:48 w domu. Świadczy to o ułomności tego testu..Liczę na 5 dyszek!
|
haha... Angielski, wszyscy wyszli po 40minutach :D
|
Zapraszamy do Wiślackiego XIII Liceum. :D
|
U nas tak samo minęło połowa czasu i wszyscy wyszli :D
|
Liczyłem sobie punkty i wychodzi mi 49/50 z tym kremem do opalania się pomyliłem :P
|
jak były zadania na tym egzaminie z anglika ??? pytam bo nie mam pojęcia co tam mogło być.. ;]
|
Cytat:
Zapraszam serdecznie : ) |
Pamiętam angielski w zeszłym roku. Wszystkim się palić chciało i tak od połowy testu się zdenerwowali zaczęli strzelać i wyszli po 20 minutach:D
|
Cytat:
A co do testu - łatwizna. Ok. 40 pkt. powinno być moje tylko co z tego skoro i tak się to nie liczy? :> |
Cytat:
Jakby były jakieś pytania co do szkoły, to służę informacją ; ) |
Ile trza mieć punktów żeby na hotelarstwo się dostać ? ;>
|
Cytat:
Na rok 2010/2011 szkoła proponuje tylko trzy odziały hotelarskie: e,f,g. Z mojego rocznika jest pięć oddziałów: e,f,g,h,i :) |
Podobno już na 100% -4pkt za streszczenie pieprzonego Hobbita...
|
Cytat:
można wiedzieć z jakiego źródła masz tą informacje ? |
Ja się w waszym imieniu pytałem mojej polonistki jak z tym streszczeniem i odpowiedziała że macie po 4 pkt. ;-/
W sumie już ktoś z starszych kolegów nam mówił żeby uważnie czytać polecenia!! Więc nie wiem jak tyle osób mogło napisać streszczenie z Froda ?! Jak dobrze że ja napisałem tak jak trzeba :D |
Wg mnie za strzesczenie złego tekstu powinno być 0 punktow..
|
na prawde trzeba być głupim - pisze wyraźnie polecenie żeby streścić tekst I a połowa streszcza IV. Nawet jakby wszyscy zrobili tak samo źle nie powinno się za to dostać punktów. Nie wiem wogole kto taka propozycje puścił do mediów.
|
Zastanawiam się nad III, VII i XI LO i nie wiem, które wybrać w pierwszej kolejności. Liczę, że będę mieć tak około 144 ptk i nie wiem czy to dużo czy mało, bo dużo się mówi, że tego roczne testy wypadły słabo.
|
Do VII ciężko rok temu kumpel miał ok. 156 i był na szarym końcu ale rok temu był prosty test więc zawyżyli progi może w tym obniżą ja licze ze też koło 145 pkt będe miał i nie wiem czy się tam pchać
|
polecam XI Lo - Wiślacką szkołę:)
|
A tuż za VII pod względem poziomu jaka jest szkoła mega Wiślacka?
|
Cytat:
|
a co myślicie o LO 26 albo o ekonomiku na kapucyńskiej ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl