![]() |
Nokia n97 vs SE Satio
który lepszy ? |
Pytanko mam:
Kupiłem Sony Ericsson w205 z salonu. I pytanie co z baterią? Trzeba ją formatować czy nie? Niektórzy mówią, że nie (bo niby ładowarka po naładowaniu przestaje ładować) inni, że tak. Jaka jest prawda?:) |
Cytat:
na pierwszy rzut oka to Minuta do wszystkich sieci 29gr lub 39gr :P wiec chyba Ci nie wybaczymy bo roznice widac od razu :D [/FONT] dalej mi sie nie chce patrzec |
Ma ktoś może LG GT 505? Myślę o przedłużeniu umowy z tym tel i nie wiem co o nim myśleć...?
|
Cytat:
Na korzysc Satio tylko aparat |
potrzebuje naprawić telefonik
nie działa mi przycisk ''1" w sony ericson c902 może jakieś podpowiedzi co mozna sprawdzić ewentualnie jakiś serwis ktory mógłby to zrobić od ręki po rozsądnej cenie? |
A ma ktoś jakies doświadczenia z Samsungiem M7600?
|
interesuje mnie telefon z Wi-Fi co polecacie?
^ a samsungom mówię kategoryczne NIE... psuje sie to i w ogóle... |
Nokia 5800. Polecam, fajny telefon i WiFi działa świetnie.
|
Cytat:
Mimo wszystko polecę Samsunga Galaxy. Jest na Androidzie więc z klasycznym Samsungiem (pod względem softu) nie ma nic wspólnego. Mam go niecały miesiąc i powiem, że spisuje się bardzo fajnie. WiFi śmiga bez zarzutu |
Cytat:
|
Samsungi to jednak już nie taki szajs jak kiedyś i może warto się do nich przekonać? Ja mam Omnię 2 i jestem zadowolony. ;)
|
Cytat:
|
a ja polecam telefony htc hero lub magic. Świetny sprzęt, hero trochę drogi ale cena magica bardzo przystępna. Sam mam magica i nie zamieniłbym na żaden inny.
|
Ja mam nokie 5800 i internet przez wifi chodzi szybko, przez gprs da sie nawet filmiki na youtube ogladac. Można nawet maile wysyłać z załącznikami i odbierać pocztę bo ma klienta maila.
|
Mam problem z Nokią 6500 Slide, gdy podłączam ładowarkę pojawia się taki komunikat, jakbym podłączył ją do komputera i chyba nie ładuję, tzn nie widzę żadnych oznak ładowania, a obok baterii jest właśnie ikonka jak przy podłączeniu kablem USB. Jest to telefon zastępczy, nie wiem, czy problem wcześniej występował, ani nawet tego czy komórka ładowała się normalnie wcześniej... Może ktoś miał podobny problem i wie jak go usunąć ? :)
|
Witam. Mam Samsunga Avile i od wczoraj wieczorem "pika" mi bateria. Bateria jeszcze nie formatowana więc mam czekać aż się telefon całkowiecie rozładuje i wyłączy, po czym dopiero podłączyć na 12h czy mogę to zrobić teraz?
|
W nowych komórkach formatowanie nie ma sensu, po tym jak bateria naładuje się do końca i tak odcinanie jest zasilanie ;)
|
ma ktoś jakieś doświadczenie z telefonem LG shine
|
Moze ktos cos powiedziec o Nokii 6700 classic?
|
Cytat:
Rolka nawigująca jest bardzo nieporęczna poza tym przy ładnej pogodzie światło mocno odbija się od ekranu co mocno ogranicza widoczność. Pozytywnym aspektem tego telefonu jest to, że za stosunkowo niewielką cenę masz telefon z przyzwoitym aparatem, slotem na kartą pamięci i mp3. Cytat:
Telefony z Orange mają znaczek zaraz pod wyświetlaczem co znacznie szpeci ten ładny telefonik. Należy też uważać na modele z sim-lockiem ponieważ usunięcie blokady jest ciężko dostępne i bardzo drogie. |
Potrzebuję wymienić wyświetlacz w SE W580i, mógłby ktoś polecić niedrogi serwis? A może jest na forum taka osoba, która podjęłaby się wymiany? (wtedy kupiłbym wyświetlacz na allegro)
Cena musi być dwucyfrowa... Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. |
a wie ktoś jak zdjąć sim-locka z lg shain
|
Miał ktoś nokie e63? Jak wrażenia?
|
Cytat:
|
Samsung Corby Pro B5310, właśnie zastanawiam się nad jego zakupem. miał ktoś z nim do czynienia? jakieś opinie?
|
Cytat:
|
Cytat:
corby pro ~750zł(za ceneo) - gps, wifi, 3G, wysuwana klaw. qwerty avila ~450zł(ceneo) - nic? ja wiem czym się różnią oba telefony, chodziło mi bardziej o to jak telefon się sprawuję, jak się prezentuję w "realu" ? |
Mój błąd, bo jest jeszcze wersja podstawowa Corby, którą ostatnio oferuje Era. Ma wi-fi i qwerty, ale nic z tego nie wynika
|
Posiada ktoś HTC diamond? Jakie opinie?
|
Mam do wyboru Nokie E52 i E66 różnica ceny (w firmowym abonamencie) to około 100zł. Którą polecacie? Dołożyć stówkę i wziąć E66, czy brać E52?
|
Ja bym wziął E52.
Jak dla mnie jest ładniejsza, ma lepszą baterię, a pozostałe parametry niemal identyczne jak w E66. Powiem szczerze, iż nie rozumiem ceny E66 - zdecydowanie przepłacany telefon. |
Cytat:
|
Co sądzicie o telefonie Nokia 5530 ?Opłaca się go kupić?,ma on 2.9 cala wyświetlacz ile to jest w cm bo nie mogę znaleźć .Proszęhttp://allegro.pl/item960488422_nowe...ka_24m_gw.html o pomoc.
|
|
co powiecie na temat Nokii n97,zastanawiam sie czy wziasc Nokie czy jednak Iphona,ma ktos ten telefon?
|
Dziękuje bardzo a co o tym modelu Noki sądzicie 5530?
|
Cytat:
|
Coolpick moze WhiteStarDivision wogole nie zwraca uwagi na klawiature qwerty, aaa?:P:)
A powaznie. WSDTB(:P) jesli cenisz bardziej doznania estetyczne bierz iPhone`a. |
Cytat:
Edit: WzT, masz rację, E52 ma GPS, na stronie Nokii jakoś to nie jest wprost napisane. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl