Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Precel z makiem 10.09.2008 20:10

dobrze słyszalem Jebać Wisłe Jebać??

harthausen 10.09.2008 20:13

a Finlandia z Niemcami ma w okolicach 75 minuty 3-2 i jeszcze może coś wpaść. Ale tam obydwu drużynom chce się grać, nie tylko tym ubranym na niebiesko :D

michu-k 10.09.2008 20:15

Widowisko sportowe- dramat
Obraz kibicowski- dramat

Druga połowa nie dla mnie, ja dziękuję.

Rozwiązać kadrę.

Finlandia 3:3 Niemcy- Das ist fussball!

ToTylkoJa 10.09.2008 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 601061)
Obraz kibicowski- dramat

Rozwiązać kadrę.

kibic sukcesu?

a gdzie 'czy wygrywasz czy nie...'?

tacy 'kibice'- dramat

Mamba 10.09.2008 20:17

Świetna I połowa - teraz murowanie bramki w II i 3 pkt nasze :rotfl::rotfl:

Gucio25 10.09.2008 20:22

ale jaja.
takiej polewy na meczu kadry jeszcze nie było. :rotfl:

ps. tak grać, to powinniśmy z Niemcami, czy Hiszpanami. a nie z 200 drużyną rankingu FIFA.

Karherop 10.09.2008 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mamba (Post 601064)
Świetna I połowa - teraz murowanie bramki w II i 3 pkt nasze :rotfl::rotfl:

trzeba zacząc grać na czas , bo nic nigdy nie wiadomo

Bati_NS_TSW 10.09.2008 20:24

Czy to nie Legia prowadzi doping na tym meczu ? Tak mi zaleciało "je.ać ruskich :D" coś to przypomina. A HSV na meczach kadry już się dawno wprowadziło..
Hmm nie wiem co wy w takich przyśpiewkach złego widzicie dla mnie nawet spoko, repra powinna być zbiorem najlepszych przyśpiewek z naszych klubow. Niedoczekanie, ale zawsze można pomarzyć ;)

Elendil 10.09.2008 20:24

coś mi się zdaje, że w HSV powinno być zamiast "lalala" - "hahaha". Ale całkiem ładnie to ciągneli nasi. Jakas inwazja na San Marino :P

Karny dla nich mnie rozwalił. Już myślałem, że damy im tę radość i strzelą gola finalistom Mistrzostw Świata, Europy i w ogóle. Cóż, bramkarzy przynajmniej mamy dobrych... Szkoda, że z Legii :P

btw, czy ja słyszałem gdzieś w 11. minucie skandowanie "Maciej Skorża!"?

michu-k 10.09.2008 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 601063)
kibic sukcesu?

a gdzie 'czy wygrywasz czy nie...'?

tacy 'kibice'- dramat

I zaczynamy od nowa.

Nie stawiaj mnie obok kibica sukcesu, albowiem reprezentacja i jej gra jest mi nadzwyczaj obojętna. Stwierdzam tylko fakt, obiektywnie to co widzę. W owej sytuacji nie skłaniam się ku żadnej ze stron, co stawia mnie w nieco korzystniejszym świetle niż Ciebie... Z resztą zawsze jestem obiektywny.

harthausen 10.09.2008 20:25

będzie gdzie sobie dzisiaj odbić głód dobrej piłki: dziś jeszcze Portugalia-Dania i Chorwacja-Anglia, TV sport transmituje.
Tak, że chłopy nie upijać się za szybko, czy to ze szczęścia ze zwycięstwa nad sympatycznymi amatorami czy też z rozpaczy z powodu formy naszych orłów

piter116 10.09.2008 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hazdrubal (Post 601029)
Zaśpiewają to co śpiewają cały czas: pozdrowią PZPN...

Właśnie, kogo to kvrwowali?

Listek , a później Lato :)

dynek.pl 10.09.2008 20:27

To co gra nasza obrona od euro to jest kryminal. Kazdy kto tam gra boi sie cokolwiek zrobic i w efekcie nie robia nic stojac jak tyczki. Obojetnie z kim gramy. Wojtkowiak tak sie bal sfaulowac az w koncu musial faulowac ale jemu akurat w debiucie mozna wybaczyc. Kowalczyk juz przegral swoja szanse. Az dziwie bierze, ze regularnie gra w 2 druzynie ligi rosyjskiej - wygladal raczej jak pilkarz wziety z podworka. Na nastepny mecz nie ma wyjscia - musi byc Piotrek Brozek powolany o wreszcie bedzie obronca grajacy lewa noga. TYlko czy to pomoze skoro srodek tez gra tragicznie. Jop to Jop ale Zewlakow nie wyglada wcale lepiej. Czas chyba powrocic do opcji z Radomskim na stoperze.
Oby dowiezc zwyciestwo do konca i oby do pazdziernika bo teraz niewielu mamy zawodnikow w formie. Nawet gracze tak dobrze wygladajacego Lecha zawodza.

piter19 10.09.2008 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 601061)
Obraz kibicowski- dramat

Rozwiązać kadrę.

Finlandia 3:3 Niemcy- Das ist fussball!

Anty Szwabia! POLSKA FOREVER! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM POLSKA I NA DOBRE I NA ZŁE

magowski 10.09.2008 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter19 (Post 601079)
Anty Szwabia! POLSKA FOREVER! CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W SERCU MOIM POLSKA I NA DOBRE I NA ZŁE

Nie z Holendrem na ławce i "rozgrywającym" z Brazylii

regan 10.09.2008 20:33

co do kibiców... nauczyli sie ćwoki naszego hsv... jaqdą na 2 strony po kilka minut... a mowia ze nasz doping nie ciekawy

dynek.pl 10.09.2008 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 601085)
co do kibiców... nauczyli sie ćwoki naszego hsv... jaqdą na 2 strony po kilka minut... a mowia ze nasz doping nie ciekawy

chyba cos Ci sie delikatnie mowiac po.......ilo - co to znaczy cwoki ?? piszesz jakby to byl nasz wrog - a moze mamy kose z reprezentacja Polski ??
pokazalismy jak mozna spiewac HSV na kadrze w czasie meczu z USA i fajnie, ze sie przyjelo

ToTylkoJa 10.09.2008 20:37

Cytat:

proszę Cię...

kroko. 10.09.2008 20:42

Cytat:

kibice HSV tez to od nas skopiowali ?:lol:

hazdrubal 10.09.2008 20:42

nie napinajcie sie o to hsv... bez sensu to troche.

czemu w ogóle nie grają prawą stroną? kuba spośród naszych grajków najwięcej potrafi i stwarza największe zagrożenie a my ciągle krzynówkiem w przód idziemy...

dostuffca 10.09.2008 20:55

raz dwa trzy - zaczynamy jazdy po Bednarzu, że nie ściągnął do nas Lewandowskiego.

Nehiar 10.09.2008 20:56

Heh po strzeleniu gola przez Lewandowskiego pojawił się graficzny opis .. 20 years old Defender :lol:

gigant 10.09.2008 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 601102)
raz dwa trzy - zaczynamy jazdy po Bednarzu, że nie ściągnął do nas Lewandowskiego.

To może ja zacznę.
Widzisz łysy chuju co narobiłeś? Gdziekolwiek Lewandowski nie stanie, tam piłka się od niego odbija i wpada do bramki.

Maćko 10.09.2008 21:19

Świetnie.
Myślę jednak, że mimo "international level", itp, itd. Roberta, nawet ja wepchnąłbym tę piłkę z 2. metrów do bramki...
Ogólnie porażka, ale ja nie oglądam, bo nie czuję potrzeby.
Do zobaczenia w niedzielę.

dynek.pl 10.09.2008 21:21

No i zwyciestwo.
To byl 5 mecz Polski przeciw San Marino jaki widzialem w zyciu i jednego jestem pewien - nigdy nie nauczymy sie grac pozycyjnie tak jak San Marino nigdy nie bedzie grac ofensywnie.
Z Czechami trzeba zagrac tak jak San Marino dzisiaj z nami, a moze damy rade zremisowac.

darotsok73 10.09.2008 21:22

Ciekawe czy nasz nowy gwiazdorek Lewandowski (nie przeczę -w obecnej chwili w dobrej formie ) skończy jak Wróblewski, Matusiak, Olisadebe, Gargulinio,Jeleń i wielu innych? Czyli pół roku BIG STAR a potem klubiki takie sobie , gra żadna, sukcesy-tylko finansowe. Na razie Lech się wstrzelił z jego transferem. Przyznam, niepokoi mnie to przed niedzielą, bo Wisełka się sypie kadrowo. gra repry to zwykła kaszana, ale początek kwalifikacji do euro też był mało obiecujący. Na tle reszty europy nasza drużyna to niestety STADO!

hoolifan 10.09.2008 21:23

Ten mecz z San Marino to jeden wielki zart.
Gospodarze polowe tego meczu przelezeli na trawie a druga polowe symulowali faule. Szkoda czasu na takie mecze.

Co do naszego stylu gry, to też daleko od ideału.

Brawo Kuba, Fabianski i Robert L.

Elendil 10.09.2008 21:27

zamiast dać szanse Boguskiemu, stary grzyb wystawia Murawskiego...

piach taki, że nie dało się oglądać. Jedna z 10 najnudniejszych rzeczy w historii.

Estovic 10.09.2008 21:27

Ten mecz niczego nam nie powiedział bo z męskimi niańkami, wuefistami i bankierami po przeciwnej stronie boiska wygralibyśmy nawet jeśli cały ostatni miesiąc nasi zawodnicy nie robiliby nic poza chlaniem i molestowaniem tłumaczki. Grać widowiskowo też nie możemy bo mobilizacja żadna, mimo zapowiedzi Ulatowskiego, że San Marino jest "zawsze groźne". Na ocenę rzeczywistej siły naszej drużyny przyjdzie poczekać do poważniejszych meczów bo również po grillu na stadionie Śląska nie warto wyciągać zbyt daleko idących wniosków.

Cytat:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 601075)
reprezentacja i jej gra jest mi nadzwyczaj obojętna.

Serce rośnie jak się widzi tak silną identyfikację z narodową reprezentacją.

hoolifan 10.09.2008 21:28

Slovenia 2 - 1 Slovakia
Northern Ireland 0 - 0 Czech Republic

a co nam takie wyniki dają?
widzę ze juz wszystkie druzyny w grupie spalily po jednym meczu?
Ktos wrzuci tabelke?

gigant 10.09.2008 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 601129)
Jedna z 10 najnudniejszych rzeczy w historii.

Nie byłeś u mojej teściowej na imieninach.

hoolifan 10.09.2008 21:37

no to prowadzimy w grupie !!! :D

Polska 2 4
Słowenia 2 4
Słowacja 2 3
Czechy 1 1
Irlandia Płn. 2 1
San Marino 1 0

Gucio25 10.09.2008 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 601137)

może już to zamieścił. :)
może ktoś mi powiedziec, po **** gra ten Roger, skoro jest zupełnie bez formy i tylko blokuje miejsce Polskim młodziakom, czy też innym zawodnikom, którzy w takich meczach mogą właśnie się pokazać i zdobywać doświadczenie?

darotsok73 10.09.2008 21:43

Panowie , przeczytajcie sobie BAAARDZO ciekawy wywiad M.Borka na Weszło.com lub na w.p. ,przyznam że dał mi sporo do myślenia!

63624 10.09.2008 21:45

My tu biadolimy nad San Marino, a Szwajcaria przegrała u siebie z Luksemburgiem 1-2. To jest dopiero dramat.:D

medyk 10.09.2008 21:45

na to sie patrzec nie dało, a już kompletnie nie jarze zachwytów nad Krzynówkiem przy nim Rasiak to Bóg stadionów.

Elendil 10.09.2008 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant

ta, to zajmuje siódmą pozycję.

Ja też nie wiem, co robi Perejro w kadrze. Ale Leo, póki rządzi, bedzie na niego stawiać, bo to on go tak bardzo chciał w reprze.

Eustachy 10.09.2008 22:02

Ogranicze sie do skomentowania dwoch rzeczy.
Nie wiem czy ktos ma moze podobne zdanie, ale HSV to zdecydowanie nie jest przyspiewka, ktora by sie nadawala do natarczywego katowania przez 3/4 meczu !
Czesem jesli sie z czyms przesadzi, chocby bylo dobre, to zwyczajnie wychodzi z tego kicz.

Druga sprawa, to gra Rogera. Dwa bardzo slabe mecze pod rzad, przy czym ten z kelnerami to juz wyjatkowo podly. Jakos nie chce mi sie wierzyc, aby taki Boguski byl w stanie zagrac gorzej, tyle ze raczej sie o tym nie przekonamy, skoro koucz w takim meczu, nie decyduje sie zmienic swojego brazylijskiego pupila chocby na 5 minut przed koncem.
Dla porownania, Jelen po mniej nieudanym wystepie, musial pakowac walizki, gdyz uznano go za nieprzydatnego...

jasnyGwint 10.09.2008 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 601123)
Ciekawe czy nasz nowy gwiazdorek Lewandowski (nie przeczę -w obecnej chwili w dobrej formie ) skończy jak Wróblewski, Matusiak, Olisadebe, Gargulinio,Jeleń i wielu innych? Czyli pół roku BIG STAR a potem klubiki takie sobie , gra żadna, sukcesy-tylko finansowe. Na razie Lech się wstrzelił z jego transferem.

zapewne tak właśnie skończy :-) co innego jakby grał w Wiśle, w takim przypadku można by mu już było szukać nowego klubu.. Real, Barcelone, MU...

nasi działacze dali dupy i tyle, i nic tu nie da próba deprecjonowania talentu Lewandowskiego, to nie może być przypadak że gość strzela jak na zawołanie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 601117)
Świetnie.
Myślę jednak, że mimo "international level", itp, itd. Roberta, nawet ja wepchnąłbym tę piłkę z 2. metrów do bramki...

może Ty tak, ale nie takich piłek nie wpychał nasz (co prawda jeszcze nie internaszjonal level) Paweł Brożek.

Pablooo 10.09.2008 22:31

To nie chodzi o wepchnięcie (chociaż niektórzy też mają z tym problem.. nie będę otwarcie mówił kto ;) ), tylko raczej o znalezienie się tam, gdzie trzeba wepchnąć ;)

To naprawdę nie jest przypadek

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:07.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl