![]() |
Aha Dobra dzieki :)
|
Wisła - Lechia
Witam, jestem bardzo zainteresowany tym spotkaniem, lecz nie wiem czy odbędzie się zgodnie jak inne mecze 14. kolejki (15.11) czy też 22.11 ? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje :)
|
http://ekstraklasa.org/terminarz
Nastepny razem zadawaj pytania w temacie Mam pytanie , a nie zakładaj nowego tematu |
Mecz będzi normalnie,15.11
|
Dzięki wielkie :)
|
witam gdzie moge sie dowiedzieć pare godzin przed meczem czy są bilety na wybrany sektor? zadzwonic do WŚ?
|
Cytat:
|
Jeśli mogę to kogoś doświadczonego w tej kwestii spytam - nawet na D bez problemu kupię? Ile przed meczem się kończą zazwyczaj (czy zostają może)? Mam karnet i normalnie mi to niepotrzebne, ale dziś muszę kupić bilet a interesuje mnie tylko D
|
mam do sprzedania wejście(karnet) na mecz z Ruchem na SEKTOR A. cena 35zł, prosze pisać na priv.
|
Witam, ja wybieram sie pierwszy raz na mecz ukochanej Wisełki. Wybrałem mecz z Lechią i mam kilka pytań:
- Na jakim sektorze jest najlepsza atmosfera ? - Od kiedy bilety będą w sprzedaży na ten mecz ? 2dni przed meczem ? Posze o odpowiedzi :) |
Mam male pytanko:czy są jeszcze bilety na D za dyche?
|
Oczywiscie na sektorze D, ale pamiętaj że obecnosc tam zobowiązuje do dopingowania wiec polecam:
http://www.spiewnik.cba.pl/ |
Na meczu z Lechia na D bedzie: 1000 Lechii, karnetowcy (nie wiem ile ma karnet na D, ale pewnie ze 2-3 tys.), fankluby, wiec o bilet bedzie ciezko.
|
A czy na ten sektor mógłbym wejść z 15-latkiem ? bo chciałbym mu zrobić taki prezent na urodziny :) Oczywiście jest on zagorzałym kibicem Wisły :)
|
Cytat:
Jesli jesteś gotowy na takie zachowanie to sektor D będzie odpowiedni |
^^są
Cytat:
|
Czyli jak bede przed meczem to kupie bilet za 10zł na D??? Bo nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Mam 16 lat a było mówione że bo 16 wchodzą w dzień meczu za 10 zł?? Wie ktoś coś w tej sprawie?? Prosze o dopowiedz. z Góry dzięki. :)
|
Czy przeczytac JEDEN post wyzej to taki problem ?
|
mic a czy w poście wyżej jest odpowiedź na pytanie Przemo15?
|
A od kiedy bilety będą dostępne na ten mecz ;) ?
|
Bilety będą dostępne dopiero po meczu z ŁKS'em ale jeśli o trybunę D może wiele ich nie być w wolnej sprzedaży o ilę wogóle będą
|
Informacje na temat biletów na mecz z ŁKS-em http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4823
|
Jest taka informacja:
"- w dniu meczu młodzież do 16. roku życia włącznie będzie mogła kupić bilety zniżkowe w cenie 10 zł na sektor D. Warunkiem zniżki jest niesprzedanie się wszystkich biletów w przedsprzedaży." Czy jeśli mam 16 lat to moge kupic ten bilet za 10 zł czy juz jestem za stary? |
Od Kiedy rusza sprzedaz biletów na Lechie?? I czy jest szansa dostać ten bilet.??
|
Cytat:
|
oo nie dopatrzyłem. dzięki wielkie Kamosn.
|
Cytat:
|
Ale nie łudź się że kupisz :] Na 2 godziny przed meczem krótko ostrzyżona 20-25 letnia młodzież wykupuje wszystko :P
|
Cytat:
Nie wiem czy wiesz ale najpierw gramy z ŁKS.....:-/ |
Witam
Nie mieszkam w Krakowie i do Krakowa mam kawalek, a nie posiadam prawa jazdy. Czy moglby ktoś mi kupic 3 bilety na mecz z Lechia na sektor D, ustawilibysmy sie przed meczem na wymiane: bilet<->pieniadze edit. nieaktualne |
Będzie szansa kupić bilet na mecz z ŁKS-em w dniu emczu za 10 zł?
_gilardino_ - 2 godziny to jeszcze nie tak wcześnie ;) |
Cytat:
|
Wie ktoś jak z biletami na D?
Będzie szansa kupić w sobotę?? |
oczywiście że będzie można, nawet parę złoty taniej jak dobrze trafisz
|
Cześć, mam pytanie. Czy jak będę godzinę wcześniej przed meczem Wisły z Lechią to uda mi sie kupić dwa bilety na D lub E ?? No i czy kasjer/kasjerka da mi bilet jaki da na dany sektor czy ja jej mówię np. na trybunę E , sektor np. E5 czy sam/sama daje jaki popadnie? :)
|
jurukuru - przeważnie bilety są sprzedawane tak po kolei, mówisz poprostu bilet na D czy na e, ale jak chcesz, to możesz sobie zażyczyć miejsce. To i tak nie gra roli, bo i na D i na E idziesz gdzie chcesz... Nie radze podstawiać komuś biletu pod nos:P Zajmij miejsce, które Ci się podoba. A co do tego czy będą bilety... Zainteresowanie jest ogromne i nie wiadomo czy kupisz, lepiej, żebyś kupił wcześniej.
|
jurukuru: Zapraszam na mecz z ŁKSem, zobaczysz jak to jest :)
|
No właśnie wybieram się albo na ŁKS albo na Lechię :) . Bo aktualnie mieszkam w Sączu ale tak to na Nowej Hucie bywam , a na R22 daaawno nie byłem;)
|
Czy w sobotę z rana będzie jeszcze szansa kupić bilet na D?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl