![]() |
Mi sie udało wbić na stronę koło 20 i była informacja że bilety wyprzedane. Mimo wszystko strona dalej nie działa - co jest jakimś dramatem. Nocóz... jakby komuś zbywał bilet to chętnie odkupię:)
|
Tez chętnie odkupię;)
|
jakby ktoś miał bileciki do sprzedania to chętnie odkupię
|
https://www.facebook.com/share/p/kyLEkrSRLRMvjyeQ/
bilet na pp do wylicytowania. można pomóc przy okazji. |
czy jakieś wyjazd będzie organizowany? przyjadę 1 do Krakowa i chciałbym 2 pojechać wspólnie na mecz
|
Ktoś ma jakieś info odnośnie transportu na finał? Bo nie wiemy czy czekać na info czy bookować już wszystko na własną rękę
|
Jeśli PKP potraktuje nas tak jak Pogoń (a w zasadzie czemu miałaby lepiej?), to transport dedykowanym pociągiem będzie zapewniony dla moze 30% chętnych. Szykuje się ogółem spory paraliż komunikacyjny tego dnia.
|
Cytat:
Tylko bądź ostrożny bo tam mnóstwo oszustów, jak osoba ma w profilu fb jedno zdjęcie, zero znajomych i wpisów to wiadomo, że to śmierdzi kantem. Aczkolwiek kupiłem na tej stronie bilety na kilka koncertów, ale albo odbiór osobisty albo od ludzi, którzy mieli normalne konta na fb - znajomych, jakąś aktywność itd. |
Juz odpuscilem temat finalu, bo uznalem, ze nie da rady dostac biletu, poza tym byla presja rodziny bardzo mocna zeby skoro biletu nie mam organizowac majowke no i juz kupione bilety i hotel wiec odpuszczam, zostanie laptop na plazy (daj boze zeby byl zasieg :D)
|
Czy klub już podał kiedy można odbierać bilety na finał?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl