![]() |
Legia powinna lekko pokonać Homel.Stawiam na skromne 1:0 dla (L) po bramce Iwańskiego.Lech ma już awans w kieszeni,a że gra u siebie to powinien stuknąć Chazar:) Coś czuje,że Lewandowski znowu błyśnie:)
Jakiekolwiek porażki byłyby kompromitacją. |
Po tym jak białoruski BATE-Borysów pokonał na wyjeździe Anderlecht 2-1 Urban ma już gotowe alibi w przypadku porażki Legii z Homlem:)
A poważnie mam nadzieje ze 2-0 i żegnamy Białorusinów. |
Zagrają dzisiaj w Legii Tejksiur i Perejro ? Bo jak nie to ciężko będzie im wygrać więcej niż 1:0.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja wczoraj nieopacznie po naszym meczu trafilem na pewne legijne forum i szybko zweryfikowalem swoje poglady na temat kibicowania polskim druzynom w europejskich pucharach. Los Legii jest mi zupelnie obojetny. |
Cytat:
|
Poprawi mi sie humor dopiero jak Legia i Lech dzis w dupe.
Daj Boze. |
A ja jednak kibicuje dziś Legii i Lechowi. Mam nadzieje, że uda im się awansować !!
|
Również mam taką nadzieję i liczę na zwycięstwa polskich drużyn
|
niech wygra lepszy ,nie miałbym nic przeciwko gdyby to był Homel ;)
|
Cytat:
|
No to lipa Legia już przegrywa
|
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!
Renan Bressan!! |
Polska piłka to dno dno dno dno i jeszcze raz dno.
|
Ciekaw jestem czy będzie powtórka z Wilna :D
|
o ****a
leją nas Żydzi, Białorusini... dramat |
ej, Boże . co ci warszawianie grają?
Jak ich Urban w szatni do pionu nie postawi to nawet moja sympatia do spideya, kijka i kreseqa wiele Legii nie pomoże :) |
Przestańcie, przecież mistrzem Polski jest Legia :D
|
Ja się bardzo ciesze, że przegrywa Legia. Graliśmy z Schalke - kibicowało nam Bochum, graliśmy z Lazio - kibicowała nam Roma, graliśmy z Beitarem - kibicował nam cały naród wybrany z po za Jerozolimy. Dlaczego więc nie mielibyśmy wspierać ziomków Łukaszenki?
|
remisuja po karnym Iwanskiego
|
radosc trwala tak krotko.....;]
edit: o, odezwala sie holota... |
Ty jestes holota. Chlopaki pojechali za swoja ukochana druzyne, nie wiesz co sie stalo przed okrzykami na psow a Ty pierdisz w fotel i komentujesz poprzez poprzez TV.
|
Homel to drużyna z podwórka
każda drużyna która chce coś osiągnąć w Europie musi z nimi wygrać przynajmniej 3 bramkami to co gra L to dramat i żałość |
|
Beitar przy Homlu to Real Madryt ! Niech mi już nikt nie pierdzi o "wielkich" wzmocnieniach Legii. Atmosfera meczu jak piknik dzielnicy z lat 60-tych.
|
Legia ratuje honor Polskiej piłki :lol:
|
No proszę. Legia o krok od sprawienia miłej niespodzianki.
No, odbijamy się (tzn. polska piłka) od dna. Niech tylko przed odbiciem sprawdzą, czy dno nie jest bagniste i nie wciąga. PS. Jezus Maria i Wszyscy Święci - 4 punkty w zasięgu ręki. Chłopaki pracują na rozstawienie w przyszłym sezonie. Liga Mistrzów w 2009 na Łazienkowskiej robi się realna. |
No i pierwsza ciota ekstraklasy strzela na 3:1 :]
|
Iwański! Chłopak z Krakowa!
|
Jak tam chłopaki?Nadal co niektórzy uważają, że Iwański spala się w meczach o stawkę? :)
Białorusini to straszne ogórki (i to nawet kiszone), ale mimo wszystko trzeba docenić Legię. Postęp w grze przez ostatnie dwa tygodnie ogromny. Jeżeli my w ciągu tygodnia zrobimy coś podobnego to powinno być dobrze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl