![]() |
wystarczy popatrzyć jak nasz system dystrybucji biletów działa:
- kolejki przed meczem kilometrowe >>> za mało kas - goście z Ruch wpychający się do kolejki i blokują kolejkę dla swoich. Czy tak się szanuje swoich kibiców ?? przecież to są dodatkowe wpływy. |
_al3x daj nowy władzą czas na ogarniecie tego w tydzień się nie ogarnia schematów po poprzednich władzach
|
Cytat:
drugiego punktu nie skomentuje bo nie będę strzępił języka na "przyjaciół" |
ja kupuję przez net-a bilety, ale wiele ludzi nie może , nie potrafi a to są dodatkowe pieniądze dla klubu. Nawet przed erą Telefoniki na starym stadionie było więcej kas.
|
dajcie nowym Władzą to pokładać bo to był pierwszy mecz zaraz po przejęciu
|
Cytat:
|
Cytat:
Panowie, zejdźmy z pensji zarządu - to są ludzie, którzy nie tylko muszą podejmować trudne decyzje (za które ponoszą odpowiedzialność), ale jeszcze w praktyce muszą pracować 24 h na dobę, także na urlopie. Jeżeli nasz nowy Zarząd działa tak, jak wyżej napisałem, to na jakimś niskim wynagrodzeniu szybko odechce im się działać na rzecz Wisły - tak zwyczajnie po ludzku; no chyba że mają stabilną finansowo sytuację rodzinną i mogą sobie pozwolić na szczyptę altruizmu. |
Cytat:
Czy tego ze mają wiecej praw niz normalny człowiek. Jesli nie, to rozumiem Twoj punkt widzenia. Co znaczy "na jakimś niskim wynagordzeniu" ? Podaj widełki kwotowe. p.s. pewna osoba, pracowała w Wiśle za 1.200 zł na ręke. Za 1200 zł których ta osoba i tak nie otrzymała. A obowiązków miała barrrdzo duzo i bardzo szeroki zakres one miały. Ale chłopak sie cieszył z tego, ze moze pomaga ukochanemu klubowi. Dlatego wierutnym .......eniem jest dla mnie argument ze powinni otrzymywać za to odpowiednie uopsażenie. Nie ! Skoro ktoś sie uważa za ratownika klubu to niech go ratuje za wszelką cene, tutaj -cene swojego uopsażenia na jakiś czas. Póki co nie widze działan zarządu, tak samo nie czuję ze pracują 24h, a takze na urlopie. Cytat:
Cytat:
ale 2 pytania wcześniej Pani prezes mówi tak Cytat:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...iadu,10578116/ |
Cytat:
Cytat:
Tak czy siak dziękuje za pomoc. |
Tak, musiał.
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ale zgadzam się, że przede wszystkim muszą w 100% pracować na rzecz klubu i jego rozwoju/sprzedaży, nie zaś czysto interesownie. |
Cytat:
|
Cytat:
Wy nawet nie wiecie, czy oni pobierają.pensje, a już.się.przypierdalacie... |
Cytat:
Dla Wujków Dobra Rada dodam, że biletu na sektor rodzinny dla dziecka nie da się kupić przez internet, a ludzie stojący w kolejce to nie sami idioci, tylko rodzice z dziećmi, obcokrajowcy, ci którzy zdecydowali się w ostatniej chwili, ludzie bez konta internetowego itd. |
W klubie kolejne cięcia. Rozwiązana została drużyna siatkarskich seniorek w związku z wycofaniem się sponsora. Jestem daleki od defetyzmu. Wiem, że TS był jedyną deską ratunku. Mam nadzieję, że szybko uda się pozyskać sponsorów. Jednak piłka nożna potrzebuje wielkich nakładów i zabezpieczenie tego wszystkiego co związane z tą dyscypliną, wymaga zdwojonego nakładu pracy.
|
Hahahah nowy zarzad zly bo pobiera pieniadze:lol: Szprotson jak tak Tobie zalezy na Wisle to co ty tu robisz na forum piszac swoje zjebane wypociny, zamiast byc nowym magazynierem, oczywiscie za friko bez zadnej pensji:lol:
|
Cytat:
Wydaje mi się,ze to już drugi tydzień(wg zapowiedzi) do końca którego powinien taki się pojawić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mateusz Borek @BorekMati 5m5 minutes ago
@KamilaKotulska @and_klemba Nie rozumiem dlaczego nie udalo sie tego kupić Grzegorzowi Smolnemu. Miał finansowanie. A teraz niepewność. Andrzej Klemba @and_klemba @BorekMati ja rozumiem - TS(KWK) nie chciało Smolnego. Finansowania było na podobno 15 mln zł, ale można gdybać Tak, na pewno 15 mln. leżało na stole, a TS masochistycznie wziął na siebie taki burdel jak jest teraz... No albo nas znowu robią w ch.. a my wszyscy klaszczemy. Skoro Smolny taki chętny to niech się dogada teraz z TS i odkupi.. |
Ciężko już uwierzyć w to, że coś się zmieni. Raczej wszystko wskazuje, ze klub chyli się ku upadkowi.
Niby tylu jest chętnych do wspierania klubu, a wciąż nie ma informacji o nowych żródlach finansowania. Dziwna byłaby rezygnacja z finansowania na poziomie jaki oferował Smolny. Strzał w stopę, jeśli to prawda |
Tak oczywiście, Smolny dawał 15 mln (do tego pewnie w Euro!) i go "odapalono" :D
Ludzie... |
i znowu pier....enie o "szopenie"! tu Wdowczyka zwalniają co godzinę, tu Stilić ląduje już cztery razy w Krakowie, i jeszcze Smolny dawał 15 baniek... ludzie ogarnijcie się!
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jeszcze przed TS |
Cytat:
|
Wisła dziś u prezydenta KRK. Szansa na zawieszenie opłat za dzierżawę, ale długi trzeba spłacać - ponad 4 mln zł
|
Firma PROFIX Sponsorem Wisły Kraków! Witamy w naszej drużynie! https://twitter.com/suikoden1988/sta...92394878119936
|
Jasne i zamiast dać linka do wiadomości daje się lina do własnego twittera.
:facepalm |
Pani Prezes jak powiedziała tak zrobiła ,,Do końca tygodnia powinniśmy coś ogłosić, tak na dobry początek"
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ Jest prawdomówna, ma u mnie plusa ;) EDIT: Tak sobie myślę, może najgorzej było ruszyć, teraz powinno być łatwiej o kolejnych sponsorów. |
Pierwszy Plusik liczymy na kolejne
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl