Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9315)

krasny 29.11.2014 17:14

Serce boli oglądając co ta Lechia gra. Zastanawiam się czego tam brakuje. Doświadczenia?

shaggy 29.11.2014 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krasny (Post 1383727)
Serce boli oglądając co ta Lechia gra. Zastanawiam się czego tam brakuje. Doświadczenia?

Sądzę, że letni mega zaciąg sprawił, że mało kto tam się z Lechią identyfikuje i nie zamierza za nią specjalnie umierać bo wie że Lechia to tylko przystanek.

krasny 29.11.2014 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1383728)
Sądzę, że letni mega zaciąg sprawił, że mało kto tam się z Lechią identyfikuje i nie zamierza za nią specjalnie umierać bo wie że Lechia to tylko przystanek.

Coś w tym jest.
Poza tym jednak za młody ten skład i brakuje lidera, kogoś kto potrafiłby porządnie resztę opieprzyć jak nie idzie.
Może ten Sebek Mila będzie kimś takim?

Jagul 29.11.2014 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1383726)
Drogi przyjacielu,
mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.
Piszę do Ciebie w bardzo ważnej sprawie:

Jagul i inni tęczowi chłopcy nadstawiający d... między innymi legionistom w ramach promowania szeroko rozumianej tolerancji nie zmuszajcie do tego innych - obroncy ucisnionych legionistow na tym forum. Jak nic szykuje sie Wam odpowiednik nagrody - sprawiedliwy wsrod narodow swiata
Skoro tak wielkie wrazenie robi na Was pewien pan piszcie ku jego czci peany np na jego koncie tweeterowym, nie musicie tego robic tutaj...

Wyjaśnisz mi w końcu na czym opierasz tezę, że jestem fanem Leśniodorskiego? Prezes jak prezes ma swoje wady i zalety. Skompromitował się tym całym LetFootballWin i listem zachęcającym do kupna Żyro ale nie trzeba lamentować na forum na ten temat.
Niestety Twoja polaczkowość nie pozwala Ci przyjąć do wiadomości, że nie wszystko co robi musi być złe. Zwykła zazdrość i ból dupy, bo oni teraz są na fali, a Wisła tonie. Szkoda, że nie jesteś tak aktywny w kwestii działań innych prezesów klubów ekstraklasy, bo w końcu temat dotyczy całej ligi, a nie jednego klubu ze stolicy.
Widzę, że stworzyliście sobie jakiś wyimaginowany problem i mianowaliście się na armię wyzwoleńczą, której nikt nie potrzebuje, bo kultu Leśniodorskiego na forum nie zauważyłem. Nie umiesz prowadzić dyskusji w sposób merytoryczny to się nie wypowiadaj, bo jak na razie jedyną odpowiedzią na moje argumenty jest to, że jestem prolegijnym tęczowym chłopakiem.

Jaroo1 29.11.2014 18:45

A kto tu broni Legii? Shaggy, skoro Ty i Tobie podobni nie widzicie tego, że przesadzacie to my Wam mówimy. Jak ktoś za bardzo sapie na tą Legię to są 2 wyjścia, albo ma ból dupy albo kompleksy. Jakoś nie zauważyłem żeby tutaj wśród Wiślaków panował kult Legii. Co najwyżej nieraz ktoś wrzuci jakiś link czy coś i porówna to do naszej sytuacji, napisze, że tam jest ok a u nas pyta i tyle. Nikt się nad tym nie spuszcza i nie rozwodzi. Bo i nie ma nad czym, klub jak klub, jasne mają teraz swoje tłuste lata tylko co z tego? .... im w dupę, niech sobie mają. Myślałem, że nas ma interesować Wisła a nie wszystko co związane z Legią.
Z drugiej strony zauważyłem, że Ty i kilka osób macie ostry ból dupy i ciągle po tej Legii jedziecie. Chcecie być dumnymi Wiślakami czy czymś na podobieństwo Judasza, który ma swój posrany klub co się do chuja nadaje i jego byt polega na tym, że przez 99% dnia myśli o Wiśle i o tym jak jej dosrać? Weźcie sobie dajcie siana i jak żaden Warszawiaczek się nie rzuca to nie ciśnieniujcie się bo to śmieszne.

brylant17 29.11.2014 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krasny (Post 1383729)
Coś w tym jest.
Poza tym jednak za młody ten skład i brakuje lidera, kogoś kto potrafiłby porządnie resztę opieprzyć jak nie idzie.
Może ten Sebek Mila będzie kimś takim?

Mila sam tego wózka nie pociągnie tutaj trzeba zacząć od TRENERA a nie pseudo trenera.Wszystko za szybko to cię potoczyło myślał ktoś o tych transferach ? wyglądało to tak:

Mamy dla was grajka nazywa się Bartłomiej Pawłowski ostatnio grał w Maladze
Malaga powiada Pan
Dobra bierzemy

I tak z połową kopaczy zapewne nie patrzono na formą piłkarza ani to czy siedział na ławie czy nie

kerim1906 30.11.2014 11:45

Jaroo1 i tobie podobni, czy ci się podoba czy nie zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć", jeżeli Ty uważasz inaczej nie kwestionuje tego , nie kwestionuj w takim razie kogoś innego

Jaroo1 30.11.2014 13:44

Gdzie w ostatniej "sprawie" (odnośnie tego wywiadu na weszlo z Leśnodorskim i tym drugim) warszawiaczki jakieś farmazony na ten temat pisały?

emj10 30.11.2014 14:08

Warszawiaczków zostało raptem kilku, z czego w miarę aktywnie piszących może ze 2-3, więc dobrze, że niektórzy nie pisali tutaj kilka lat temu, bo nie mogliby spać po nocach :D

kerim1906 30.11.2014 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1383762)
Gdzie w ostatniej "sprawie" (odnośnie tego wywiadu na weszlo z Leśnodorskim i tym drugim) warszawiaczki jakieś farmazony na ten temat pisały?

widzisz , już podpiera Twoje tezy warszawiaczek emj10 kłamca i człowiek bez honoru który do dzisjaj nie przeprosił ,czy można na forum swojego klubu Wisły skomentować "wynurzenia i bajkopisarstwo " prezesa "sł€pa"obleśnego ? czy nie ? , daję spokój bo nasza dyskusja do niczego nie prowadzi , będę postępował jak powyżej napisałem i nikt nie musi mnie pouczać , ok ?

Jaroo1 30.11.2014 19:12

I właśnie o to chodzi. Ból dupy macie o ch. wie co a jak pytam o konkrety to "daję spokój". Skoro powiedziałeś A to powiedz B. Skoro napisałeś " zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć"" to napisz w takim razie gdzie ostatnio warszawiaczki cwaniakowały odnośnie tego wywiadu Leśnego na weszlo.

kerim1906 30.11.2014 20:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1383776)
I właśnie o to chodzi. Ból dupy macie o ch. wie co a jak pytam o konkrety to "daję spokój". Skoro powiedziałeś A to powiedz B. Skoro napisałeś " zawsze będę cisnął warszawiaczkom ,ich rozpanoszenie na tym forum jest zatrwazające , jak piszą z sensem i neutralnie nie reaguję , w innych wypadkach mogą na mnie zawsze "liczyć"" to napisz w takim razie gdzie ostatnio warszawiaczki cwaniakowały odnośnie tego wywiadu Leśnego na weszlo.

rozumiesz słowo "daję spokój" ?, nie chodzi o brak argumentów tylko szkoda dyskusje ciągnąć, jak masz ochotę to się jaraj że "w ostatnim temacie" itd, co miałem Ci wytłumaczyć wytłumaczyłem, możesz liczyć na mnie jak warszawiaczki będą "przeginać", a obleśny to legijny słup, takie jest moje zdanie , i co z tym zrobisz ?

szprotson 01.12.2014 11:39

yeah w końcu znalazł się obrońca granicy krakowsko-warszawskiej.

pytanie tylko mam takie co do Twojej wypowiedzi.
Obleśny to legijny słup ? Rozumiem że osoba Obleśny to Leśniodorski. Też jak byłem mały przezywałem, potem mi sie znudziło. Ale że legijny słup ? O co tutaj chodzi bo jestem w kropce?

kerim1906 01.12.2014 11:50

wiesz co to znaczy słup ? jak nie wiesz to zapytaj kogoś mądrzejszego, obleśny pisze się z małej litery , nie przeginaj z tą czołobitnością , jak chcesz mu pomóc to podpisz się pod jego i cherubinka skomleniem do uefa , najnowszym skomleniem , miesiąc bez skomlenia miesiąc stracony

szprotson 01.12.2014 11:59

ehh widze że ciężko.

Oj to z dobrego wychowania wynika ze pisze imiona/nazwiska/kwyski wielkimi literami - tylko tyle i aż tyle.

Obleśny (początek zdania wiec tez wielką literą) to legijny słup - nie rozumiem tej metafory po prostu i liczyłem że jako jej twórca wytłumaczysz mi jej ukryte przesłanie. Jeśli jednak przesłania nie ma to co to oznacza bo jestem zbyt głupi by to pojąć?? Wytłumaczysz mi swój tekst ?

Nie rozumiem też skąd wywnioskowałeś że JA chce mu pomóc? Większość użytkowników zna mój stosunek do Legii, szczególnie kilka legijnych nicków, Tobie udowadniał tego niestety nie bede bo mi sie nie chce, a moze i ty za kilka lat dojrzejesz do tego ze to tylko internet a nie swiat rzeczywisty.

E: Podobnie? Nie kolego tu podobienstwa nie ma. Napisałeś wg mnie metaforę która chciałbym byś jakos rozwinał-wytłumaczył ocb.

Obleśny to słup Legii = jak to mozna rozumiec i odbierać? Ze Leśniodorski to człowiek Legii ? Nie no tego to by najwiekszy debil nie wymyślił bo to tak samo jakby pisać że ogień może poparzyć czy to że woda jest mokra. O co chodzi z tym słupem ? Czy można powiedzieć ze Cupiał to słup Wisły a Filipiak to słup Cracovii ? Jeśli tak to tylko debil moze cos takiego wymyślić, gdyz o rzeczach oczywistych sie nie dyskutuje.
Wiec dalej, mnie głupka nurtuje ten słup ? Duży i betonowy ? (chyba też nie) Wysoki ( chyba też nie ) Jest przekaźnikiem informacji ? (tez nie.)
Ehh, za głupi juz jestem, na szczęście już w weekend gramy na koniec rundy z Lechem więc sobie u Wiślaków będziemy mogli spokojnie wyjaśnić
E2: Zrezygnowałem ze straty czasu jaka bedzie dedukcja - dla mnie prostaka i debila. Najprościej prawdy dowiedzieć sie u zrodla tak wiec do zobaczenia u Wislakow

kerim1906 01.12.2014 12:03

podobnie jak i ja Tobie nie będę nic tłumaczył , jak nie rozumiesz trudno, bez odbioru panie dojrzały

myśl , dedukuj , podpowiem Ci że Pan Cupiał nie jest słupem

E2 nie oceniaj się tak nisko , będzie dobrze:-D

i na koniec "słup" - osoba nie mająca wpływu na podejmowane decyzje , wykonuje polecenia bez wpływu na finanse i zarządzanie

siemstein 01.12.2014 15:26

? S(ł)uper to wytłumaczyłeś

kerim1906 01.12.2014 18:12

[QUOTE=siemstein;1383831]? S(ł)uper to wytłumaczyłeś[/QU

wiem , dla ciebie za trudne, wpadniesz , namieszasz i zwiewasz, by

filemon 01.12.2014 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1383820)
"słup" - osoba nie mająca wpływu na podejmowane decyzje, wykonuje polecenia bez wpływu na finanse i zarządzanie

Widzę, że wnikliwie śledzisz życie i strukturę klubu, od którego się tak odcinasz. Wytłumacz mi proszę, bo też jestem zbyt głupi - czyje on twoim zdaniem polecenia wykonuje?

kerim1906 01.12.2014 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1383845)
Widzę, że wnikliwie śledzisz życie i strukturę klubu, od którego się tak odcinasz. Wytłumacz mi proszę, bo też jestem zbyt głupi - czyje on twoim zdaniem polecenia wykonuje?

jakie odkrywcze wnioski w pierwszym zdaniu , jestem pod wrażeniem , mimo wszystko umówmy się , sami myslicie i wyciągacie wnioski, zero korepetycji

shaggy 01.12.2014 18:43

Jesteśmy w temacie Ekstraklasa 2014/2015: kerim1906 ma ochotę popisać i poszydzić z oblesnego noż ku... jego chyba prawo nie? Jest gdzieś w regulaminie zakaz dotyczący tego? Tymczasem obsiadło go stadko userów niczym niczym niewyżyte kundelki i próbują kąsać. Jeśli naprawdę nie interesują Was wynurzenia na temat legii, lesnego czy innych klubow bylo nie bylo w temacie do tego przeznacznym po prostu nie zagladajcie tutaj i glupio nie komentujcie bo zarzucacie wioche a sami ja robicie. Warszawscy adwokaci od siedmiu bolesci...

kerim1906 01.12.2014 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1383849)
Jesteśmy w temacie Ekstraklasa 2014/2015: kerim1906 ma ochotę popisać i poszydzić z oblesnego noż ku... jego chyba prawo nie? Jest gdzieś w regulaminie zakaz dotyczący tego? Tymczasem obsiadło go stadko userów niczym niczym niewyżyte kundelki i próbują kąsać. Jeśli naprawdę nie interesują Was wynurzenia na temat legii, lesnego czy innych klubow bylo nie bylo w temacie do tego przeznacznym po prostu nie zagladajcie tutaj i glupio nie komentujcie bo zarzucacie wioche a sami ja robicie. Warszawscy adwokaci od siedmiu bolesci...

lepiej tego nie można ująć, już kilka wpisów temu zaznaczyłem że kończę "temat słupa obleśnego", nie dotarło

kerim1906 03.12.2014 13:01

http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...a-ylecieq.html
brawo kibice warszawskiej drużyny , obleśny myślał że jak poliże tyłki lewactwu to uefa da mniejszą karę , a lewactwo trzeba zwalczać całą mocą , a nie być hipokrytą jak wielki prezesina słup obleśny, taki był piękny hamerykański , nie rozumie że nie można bratać się z antypolskim lewactwem i przy okazji udawać jedność z kibicami , to dopiero początek problemów prezesiny

fialo 03.12.2014 18:27

Znowu nie wziąłeś leków?

filemon 03.12.2014 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1384106)
Znowu nie wziąłeś leków?

Zapomniałeś że ten temat to ostatnio "kerim1906 próbuje jeździć po Legii", warszawski adwokacie od siedmiu boleści :lol:

saklak1906 03.12.2014 20:49

Kerim 1906 wes chlopie nie szmac tej daty tym frajerem z PISu

kerim1906 03.12.2014 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1384106)
Znowu nie wziąłeś leków?

frajer fialo jak zwykle merytorycznie

i filemon też merytorycznie , myśliciele, no niech mnie myśliciele

kerim1906 03.12.2014 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 1384126)
Kerim 1906 wes chlopie nie szmac tej daty tym frajerem z PISu

piszesz o sobie , napisz bliżej co szmacisz ? , bo zacząłeś interesująco , ale końcówka spaszczona, wypowiedz się pełnym zdaniem i na temat, dzięki

ypeeh 03.12.2014 22:20

Dobrze, że jest jeszcze ktoś, kto chce ten - obiektywnie rzecz biorąc - dobry pomysł biznesowy rozsadzić od środka. Nie będą nam tak szybko uciekać.

Może po prostu Legionistom (kibicom) za dobrze jest, ostatnio biedę klepali chyba przez jeden sezon, jak Romanowski odszedł. Jak jest dużo kasy, to do głowy przychodzą różne debilne pomysły.

mtk 04.12.2014 18:49

Cytat:

Czy można powiedzieć ze Cupiał to słup Wisły a Filipiak to słup Cracovii ?
Jednen i drugi są właścicielami olbrzymich firm.
Kim są właściciele Legii? Firmy, akcje, udziały, majątek?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl