![]() |
Nie ma żadnego przejmowania współczynników.
|
3 runda i play-off losowane są osobno,losowanie 3 rundy odbędzie się 15 lipca,bodajże o 12 w Nyonie. :)
|
No dobra ale odpadają rozstawieni w IV rundzie, my jesteśmy wówczas rozstawieni i wpadamy na tych, którzy są rozpędzeni wypieprzeniem europejskiego średniaka z burtę pucharów. Wolę trafić na coś co nas nie doceni, niż na klubik będący w gazie :]
|
Przechodzimy Skonto, w III Rundzie gramy z Ekranas i również przechodzimy a w IV rundzie trafiamy na Bate Borysow i ogrywamy białorusinów i jest Champions League:D:D:D. A tak na poważnie to Wiślacy muszą przejść Skonto bo jak będzie kompromitacja możemy już nigdy nie zaistnieć w pucharach, ponieważ spadnie nam współczynnik.
|
leci właśnie mecz Liepājas metalurgs (3 miejsce w lidze) - Skonto
http://sportacentrs.com/sportacentrs...talurgs_fc_sko |
Powiem tak oglądałem 20 min,więcej się nie dało,poziom jest po prostu zatrważający,prawdę mówiąc lepiej mi się oglądało 1 ligę jak grał np. Łks z Flotą.To upewniło mnie jedynie w przekonaniu,że to ogórasy,które po prostu z marszu musimy przejść i to w sposób budzący respekt,liczę,że wynik dwumeczu będzie o conajmniej 5 wyższy po stronie Wisły.
|
Bez przesady, aż tacy dramatyczni to oni nie są. Tempo meczu było dość niskie, a atmosfera na trybunach jak na stypie, ale technicznie i taktycznie Skonto wyglądało przyzwoicie. Nasza liga doświadczyła gorszych spotkań. Nie ma co się napinać.
Dla mnie największym szokiem była jakość transmisji. O powtórkach albo nawet zegarze (!!!) można zapomnieć. Dobrze, że chociaż wynik łaskawie pokazywali. |
Tak nawiasem, wygrali 1:0. Od 4 meczy są niepokonani.
|
Poziom Polskiej 1 ligi - dolnych rejonów 1 ligi - Taka Nieciecza, góra GKS Katowice. czy Ruch Radzionków - co nie znaczy że ten Ruch Radzionków nie może nas upokorzyć.
|
Technicznie i taktycznie to ten mecz przypominał mi szlagiery typu Polonia Bytom-Arka albo Cracovia z 1 rundy bez Ntibizonkizy.Jakość była jaka była i nie ma czego więcej się spodziewać po pół-profesjonalnej 9 DRUŻYNOWEJ lidze,i powiem szczerze jeżeli ktoś obawiał się Skonto... Wpadki z ubiegłych lat nie mają prawa się powtórzyć,chociażby ze względu na to,że mamy świetnego trenera,zamiast się osłabić wzmacniamy się,przygotowanie będzie bardzo dobre,nikt rywala nie zlekceważy.Czekam na ten mecz i licze,że na Reymonta rozniesiemy ich przynajmniej 5 do 0 :)
|
Cytat:
|
Juz same slowa Maaskanta o przeciwniku wszystko mowia i mozna byc pewnym, ze lekcewazenia rywala nie bedzie, nikt nie odpusci i bedzie biegał na maxa przez 90 minut
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli teraz np Dinamo odpadnie to w 3 rundzie, jeszcze 3 rywali musi odpaść. Jakby teraz dwa zespoły odpadły byłoby już super. Żaden z zespołów rozstawionych nie trafił na totalnych amatorów jak np(W owcze, san marino) więc losowanie było dobre. A z tą przepaścią aż tak bardzo dużej nie ma. Np taka Skonto Ryga odpadła w zeszłym roku z Portadown, średniakiem z ligi Irlandii północnej a takie Linfield jak do tej pory w Irlandii Północnej komplet zwycięstw, wcale Bate Borisow nie musi mieć łatwej przeprawy. Tak samo zespoły z Bałkanów(Albania, Macedonia, BiH) oczywiście słabsze od przeciwników ale też będą walczyć i może jakaś niespodzianka się trafić. |
nie to, żebym uważał że nasza ekstraklasa jest cudowna, ale po obejrzeniu skrótu meczu naszego przyszłego rywala dochodzę do wniosku iż prezentuje on poziom podwórkowy... jeżeli z nimi wtopimy będziemy ostatnimi frajerami, tyle... w ogóle cała otoczka tego ekhm "widowiska" liczba osób na stadionie, "doping"? a raczej jego brak, to wszystko pozostawia wiele do życzenia...
Kibic - tu masz skrót http://www.lff.lv/lv/virsliga/fixtur.../lap2/match59/ |
Gdzie jest jakiś skrót?
|
|
http://www.lff.lv/lv/virsliga/fixtur.../lap2/match59/
długo się ładuje bo dużo osób teraz tam zagląda ( to liga Łotewska i normalnie taki skrót łotewskich kibiców ogląda 100 osób, wystarczy wrzucić na naszą stronę i przeciążenie), ale szczerze nic nie tracicie..przejrzałem 90% skrótu i jedyne co się rzuca w oczy to strzały na pałę zza pola karnego, słabe i większośc po ziemi gdzieś obok bramki. wygląda to tak : podanie od kolegi = od razu strzał na pałę, wybicie piłki przez rywala pod nogi przeciwnika = od razu strzał na pałę itd.. żadnych akcji, żadnej wymiany podań, widocznej taktyki.. |
Cytat:
|
No mnie też się ładuje i ładuje....
|
Ten sam problem.
|
Z 40 min się ładowało co najmniej :p Mecz raczej wyrównany, Skonto ma przyzwoite rzuty wolne, poziom takiej Polonii Bytom.
A poza tym dopiero po strzelonej bramce załapałem, że Skonto było na niebiesko :D |
Chryste Panie wy ogladaliscie skrot/mecz Skonto?:shock: Widze, ze niektorzy maja za duzo czasu i lubia go marnowac na ogladanie ligi lotewskiej:rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
A ze za duzo my sie nie dowiedzieli z tych trzech i pół minuty to juz inna sprawa. |
Jedynym wnioskiem po obejrzeniu tego skrótu jest to że jak ich nie przejdziemy to Basałaj powinien zawodników wystawić na allegro.
|
Cytat:
Do tych co oglądali mecz - grał tam w ataku Skonto ten Brazylijczyk Junior?Pytam bo to ich gość zdecydowanie nr 1 a ponoć pojechał na testy do Cottbus |
Cytat:
|
Junior rozegrał całe spotkanie
|
Skonto to tylko przystawka ,rozgrzewka przed prawdziwa walka o LM.
Poziom meczu ,trybuny....nie wyglada to atrakcyjnie,ale na Lotwie pilka nozna chyba zbyt popularna nie jest, |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl