![]() |
Fenomenalny doping!!! Dobra gra,ale Bunoza katastrofa w obronie,Chavez w kratkę :raz super ,a raz za wolny
|
Ale strasznie nie kontrolowanie upadł Broziu.
|
Cytat:
Komentarz Mielcarskiego i Smokowskiego dotyczący Komorowskiego w meczu z Jagą: " kompromiacja komisji", ciekawe jak będzie po dzisiejszym meczu..pewnie kolejna kompromitacja.. |
póki co jak dla mnie do zmiany Małecki. Nic nie wnosi do drużyny. Dawać Nordina albo Riosa, trzeba poszanować piłkę.
|
Cytat:
Borysiuk - akcja przed bramką - traci piłkę i fauluje Gargułę;nie ma kartki, bo odgwizdany przywilej korzyści Komorowski - szkoda słów. I kto tu czyta relację? |
Dawno się tak nie cieszyłem na meczu Wisełki :D ! Zaciesz :D! Brożek światowa klasa !
|
jeszcze jedna akcja sędziego z pierwszych minut jak Astiz walna noga Sobola w klatkę sędzia puścił grę a później nawet nie upomniał Astiza...
|
Hm może ja inny mecz oglądam ale z tego co widziałem to Bunoza odzyskał najwiecej piłek z wszystkich piłkarzy na boisku. Robi błędy, nie gra wybitnie, ale tragedii też nie. Bez przesady.
|
Oczywiście .......ona komisja nie usankcjonuje faulu Komorowskiego na Kirmie... Bo i po co przecież.
|
Cytat:
|
Brozek niesamowity gol
|
Faul na Kirmie zdecydowanie na kartkę,wejście prosto w nogi bardzo niebezpieczne
PS:Niech ten stadion będzie w końcu gotowy bo nie załapałem się na mecz bo biletów już nie było A atmosfera jak na R22 przystało |
wchodzi parowa w legii
|
To tak samo Sobolewski za faul na Borysiuk, a Chavez za rękę.
|
Narazie Manu i Komorowski daja nam prowadzenie :). Spudlowac w takich sytuacjach, to sztuka. Wynik zdecydowanie lepszy, niz gra. Cieszy kolejna bramka Brozka :).
|
Maly jeszcze pokaze na co go stac
|
w....ia mnie to bicie piłki w górę przez naszych ..;/
|
2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Patryyyk Maałeckiiii !!!
Niech stolica pada na kolana ! |
Teqcontroller i co Małecki gra słabo tak???
|
Może i mały nie wnosi ale znajdzie się zawsze tam gdzie trzeba:) to też trza umić:d
|
moce, pożycz szklanej kuli sprawdzę totolotka :D
|
Mały!!!!!!
|
dobra, nic nie mówiłem...
|
JEST!!!!!!!
|
jeeeeeeeeee!!!!!!!!!
|
2: 0
Mały :D |
Pięknie się nam trybuny rozśpiewały:)
|
Mały Kocham Cię !!
|
Wygralismy to :D Mały nic nie grał, ale brama jest !
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl