![]() |
Niech wejdzie Żuraw i niech Heniek ich opi.....i w szatni bo patrzeć się nie mogę
|
PopŁaczcie siĘ ku...wa wszyscy !!!!!! PŁacz , pŁacz. A moŻe troche optymizmu!!!!!!
|
Naszych powinno się określać zwykłymi kopaczami, niewiem z kim muszą grać w lipcu aby wygrać, nie trafić na bramkę z 2 metrów, walić prosto w bramkarza, z Levadią nie było przygotowania fizycznego, tu nie ma wykończenia, a o pressingu, czy coś takiego istnieje w Polskiej lidze????
|
Cytat:
Olbrzymia przewage to ma Barcelona kiedy posiadanie pilki ma na poziomie 75%... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Idz lepiej przeczytaj definicje pressingu i wroc pozniej. |
sportnh - to pokaż mi sytuacje w tkorej Szwle wyszło z połowy? ja naliczylem w całej połowie takie 3 akcje, jedna sie zakonczyla strzałem 15 metrow nad poprzeczka a wczesniej dosrodkowaniem ktore wyleciało za bramke 3 akcja rozmontowana po wolnym...
Co do małego moze opierdala, ale walczy i za to ma wielki + |
No to SKWKowski bożek pokazał że mu się miejsce w składzie należy....
|
Cytat:
|
Posiadania pilki a pressing to dwie rozne rzeczy panie sportnh fachowcu..
lepiej nie wracaj :D |
Cikos ma technike, może coś z niego być w przyszłości. Oczywiscie cieżko oceniać piłkarza po 45 min, ale wydaje mi się, iż będzie pewnym punktem naszej obrony w tym sezonie. Kowalski z Cleberem narazie grają, jak mogą. Co prawda na takiego przeciwnika to by sam Kowalski wystarczył, no ale nie ważne. Garguła ładnie współpracuje z obrońcami i Sobolem, który gra jak zawsze. Boguski jest po prostu słabym pikarzem i niestety nie wybije się ponad swój poziom. Brożek, jak to Brożek jak bedzie miał jeszcze 3-4 sytuacje to może strzeli. Licze na zmiane Żuraw za Boguskiego. Coż... Ide oglądać drugą połowe.
|
Cytat:
|
Tyle transferów, kupa gadania, i nadal brakuje nam snajpera - egzekutora (Franka sprzed kilku lat)
Byłoby juz ze 0-4. Liczę na Maćka w kolejnych 45 minutach. Kibice pięknie dopingują, cała Polska słyszy Was. A chłopaki z Góry wiedzą, że ten dzisiejszy doping jest tylko dla nich. |
Cytat:
|
fakt faktem, że Małecki powinien sobie odpocząć od piłki na jakieś 3 miesiące. Poszedłby do normalnej pracy, dostał ze 2-3 z.j.eby od szefa i by mu przeszło...
a gra taka jakiej można było oczekiwać, przecież w przygotowaniach też grali wielką kichę, więc trudno żeby wyszli i na maxa jechali z rywalem, właściwie to chyba jest obecny max tej Wisełki. Niestety |
idźcie juz na druga polowe i liczcie akcje Szawle, zeby potem nie pisać, ze oni z nami jadą jak napisał pan w poscie 511 :shock:
|
Cytat:
Jak chcesz zobaczyć jak to powinno wyglądać, to włącz sobie pierwsze 15 minut meczu Wisła - Lazio (do kontuzji sędziego), kiedy Lazio nie mogło wyjść nawet ze swojego pola karnego. |
Szybkość, dokładność, wykończenie akcji -> skuteczność. Tego w 2 połowie życzę sobie, Wam, Wiśle a przede wszystkim tym, którzy oglądają to z góry...
|
Pan z posta 511 nie napisał że z Wami jadą;) Czytałbym uważniej.
|
Widze że sporo tu optymistów, ale zrozumcie gramy z zespołem słabym, w pucharach chyba słabszych już nie ma, są w kryzysie, nie wygrali od pięciu meczy, a wy jeszcze bronicie tych patałachów, nie trafiają na puste bramki, podają niedokładnie, chodzą po boisku i co najlepiej już zacznijcie spiewać nic się niestało!
|
czy oni kiedykolwiek coś strzelą?? bo zaczynam a w to wątpić...
|
Ka stawiam na 2-0 dla Wisły
|
Malecki co za zenada. Jest dobry tylko w 1 rzeczy - machaniu rękoma...
chyba Zuraw wchodzi bo jak dobrze uslyszalem to padlo 'Maciek!' |
Niech ktoś ściągnie tego gwiazdora Patryczka bo tyle piłek co traci to głowa mała...skończy się 0-0 i już widze te wspaniałe wzmocnienia...i kontuzja Clebera może Basałaj go zastąpi??
|
no i super Cleber sie posypal...;/
ale wazne ze kasa jest ;/ |
Ale nazwiska w pierwszej jedenastce... Matko Bosko Częstochowsko...
|
fajnie jak by trener za Malego wposcil Zurawia ,a Boguskiego dal na prawe skrzydlo ,moze nowe stroje sa nie wygodne i jak sie zaczna ukladac to zaczniemy lepiej grac :)
|
Mnie ciekawi jedno: Czy nasi piłkarze wiedzą jaki jest wynik?
|
Będzie dziś w ogóle jakiś gol :-/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl