![]() |
jak dla mnie obie części (human wczoraj i mat dziś) były stosunkowo łatwe. powinny być dobre wyniki :) takie pytanie, u Was też są oceny z przedmiotów typu polski, fizyka itp. za egzaminy? U mnie są, i niestety są brane pod uwagę do oceny na semestr i koniec roku.
|
Cytat:
U mnie human nieźle, rozprawkę napisałem, mat fiz słabiej. |
A słyszeliście że anulowano zadanie z testu mat-fiz , bodajże zad. 30 to o obliczeniu drogi czy cóś. i wyniki chyba bedą na 45 pkt,
|
tak, bo podali za mało informacji :D nie powiedzieli ile trwał ruch pojazdu czy coś w tym guście :D dla mnie to dobrze, bo generalnie zawaliłem to zadanie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a co powiecie o X LO ? warto by było tam iść ? ;)
|
Tylko 3lo :)
Wislacka szkola ;P |
Zastanawiam się nad Technikum informatyczne. Możecie jakieś polecić?? Interesuje mnie Wieliczka, Myślenice,Dobczyce i ewentualnie Kraków, choć mam troche daleko do niego. Najbardziej by mnie interesowały opinie o szkołach w tych 3 pierwszych miastach :D
|
Wszyscy do XIII LO.:)
|
Jeżeli ktoś maiłby pytania co do 4 LO to proszę pisać na priv...
|
Cytat:
|
w większości szkół klasy 1 i 2 chodzą na 2 zmianę po to żeby maturalne mogły codziennie na rano chodzić (w sumie nie jest to takie złe)
|
a co powiecie o 7 LO , bo chyba się tam wybiore tylko podobno próg jest wysoki zastanawiam się nad IX , i X też :P
|
jak chcesz sensowną szkołę i próg w miarę to polecam XIII i XXVIII (zaraz za matecznym w stronę grunwaldzkiego... )
|
Jak w X na popołudniu to rzeczywiście lipa =/
Myślę jeszcze o dwójce,bo zależy mi na wysokim poziomie... A o trójce mało słyszałem ale jak mówicie,że wiślacka to fajni ludzie muszą chodzić ;) |
tylko wiesz też się liczy dojazd a jak ja jestem z Bronowic to do takiej 7 czy 9 dojechać to pikuś
|
ja osobiście mogę polecić XI LO (os Teatralne) :)
|
W 3 LO jest jedna zmiana, lekcje od 7.30 do 14.35 :)
Jest to wielki plus Zimą korzystamy za free z balonu na Kalinowym, a nie kisimy sie na korytarzach jak w innych LO |
Gimnazjaliści, jak ktoś chce iść potem na jakieś studia techniczne to niech wali do technikum a nie do LO. Braki w matmie zawsze można nadrobić choćby na korkach albo samemu, a braki w rzeczach technicznych gorzej. Bo na korki z toczenia albo lutowania nie pójdziesz. I potem np. elektronikę kończą ludzie, co nie trzymali w rękach lutownicy. To taka mała porada:)
|
Cytat:
z tego co wiem to Super szkoła pod każdym względem. Dobry poziom, super ludzie, nowe sztuczne boisko do piłki no i cała Wiślacka ;) Ja ze swojej strony zapraszam do ZSŁ gdzie Wisła niezmiennie króluje ;P |
Ja polecam swoją XIII. Może i śmierdzi, jest w pierwszej klasie na drugą zmianę i mało miejsca na korytarzach, ale w gruncie rzeczy ciekawe profile, wysoki poziom jak na próg punktowy od jakiego przyjmują i lajtowi nauczyciele (chociaż oceny wahają się od 1-3 zazwyczaj :) ), szkoła ogólnie Wiślacka i wyluzowane towarzystwo :D Mam nadzieję, że zobaczę za rok jakąś fanatyczną wiarę:P
|
Cytat:
Dokladnie, najlepsze liceum. Szkoła w hucie, a i tak chodzą ludzie w Wislackich koszulkach. Wszyscy mają na rano, w zimie niektórzy chodzą pograć na balon. Niektóre klasy zamiast na 2h Wf idą na COM COM ZONE, popływać albo na siłownie. Ogolnie świetni ludzie, fajna atmosfera, polecam. |
Cytat:
ciekawe na jakim przedmiocie ten poziom jest wysoki, bo u mnie na mat-geo-inf, poziom nauczania tych dwóch pierwszych jest śmieszny, a inf, którą wszyscy zlewają jest nieproporcjonalnie wysoki względem zainteresowania studiami inf. |
chodzi mi o próg punktowy ??
|
vote-for-mikey jakoś moi znajomi nie narzekają na poziom ;P
ale nie będę się sprzeczał bo sam tego poziomu nie doświadczyłem ;) |
Cytat:
ja tez nie narzekam, mi to lotto generalnie, ale ktoś, komu zależy na wysokim poziomie może się naciąć. a punkty? do b, e generalnie dołu zaczynają się od 140, 145, w matfizie pewnie podobnie, ale nie mam pewności, do a nie ma szans nikt kto mam mniej niż 150. |
Cytat:
|
Ostatnio wpadłem na pomysł, żeby (jeśli się uda) iść na studia gastronomiczne. Jaki do czegoś takiego byłby najlepszy profil w LO?
|
jest na forum ktos z 9LO ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl