Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Boks na świecie (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5159)

IncognitoTSW 02.07.2011 07:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1119949)
Perfekcyjne porównanie Alego do Haye'a :rotfl:

Ten drugi zwłaszcza dużo osiągnął - między innymi pierwsze miejsce w sprincie po ringu podczas walki z Walujewem :D

Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.

bondTSW 02.07.2011 08:17

Ja tam trzymam kciuki za angola. Mam nadzieje, że wygra bo to pozwoli mi patrzeć z nadzieją na jesień... :)

Kocur 02.07.2011 08:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1119985)
Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.

I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj

IncognitoTSW 02.07.2011 09:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1119990)
I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj

Ja pier.. załamać się można czytając takie posty.
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać.

W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy.
A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu.

felipe 02.07.2011 10:02

Nie odpowiadaj komuś, kto i tak nie załapuje słowa pisanego.

TymonPRO 02.07.2011 10:06

Prawda jest taka że Adamek zostanie mistrzem świata,dziś w to nikt z was nie wierzy a we wrześniu będziecie wychwalać Tomka

Co do dzisiejszej walki,stawiam na Kliczkę,Haye mocny w gębie ,pytanie tylko czy tym razem Haye nie zrobi wszystkiego by wygrać bo jak przegra to zostanie zlinczowany przez cały bokserski świat

Przewiduje do 9 rund i nokaut w wykonaniu Kliczki

Lewy'88 02.07.2011 10:59

Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach. Haye to dobry bokser ale lepszy krzykacz, najmocniejszy w wywiadach i na konferencjach prasowych.

Semper Fidelis 1985 02.07.2011 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lewy'88 (Post 1120041)
Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach

Kliczko go znokautuje szybciej (obstawiam 3-4 runda), walka zapowiada się zajebiście

mitmichael 02.07.2011 18:44

Czyzby Haye nie do konca wierzyl w swoja sile i umiejetnosci? :rotfl:
http://sport.onet.pl/boks/haye-przed...wiadomosc.html

Wojtas 02.07.2011 19:02

Haye to jakis pseudo kozak ,zobaczymy czy po walce tez bedzie tak rozmowny :)

westersyl 02.07.2011 19:08

Ludzie to wszystko co robi Haye to element marketingowy mający na celu podsycenie atmosfery. Pewnie wszystko było już z góry ustalone i bynajmniej nie były to pomysły Heya. wyjdź nie podaj mu ręki, załóż koszulkę z głowami braci, o tym się mówi w mediach, dyskutuje itp. Nie można oceniać na podstawie tego co się teraz dzieję jakim człowiekiem jest Haye. To jest show tak ma być i pewnie ktoś to wcześniej wyreżyserował.
Mam nadzieję, że to koniec ery braci Kliczków bo widziałem jak Haye obijał Ruiza i wyglądało to efektownie.

wiślak 86 02.07.2011 19:10

taki kozak jak Najman. dużo gada mało robi. koniec walki 6-7 runda

Donki 02.07.2011 19:12

Mam tylko nadzieje, że nie bedzie to kolejna nudna walka z udziałem Kliczki. niech to Bedzie prawdziwy boks a nie szachy :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1120201)
taki kozak jak Najman. dużo gada mało robi. koniec walki 6-7 runda

To sie okaze po walce.

IncognitoTSW 02.07.2011 19:14

Ostatni raz Kliczko poszedł w miarę otwartą walkę z Samem Peterem w ich pierwszej walce i wszyscy wiemy, że omal się to tragicznie dla niego nie skończyło bo 3 razy leżał na deskach.

Jaroo1 02.07.2011 19:22

Jak juz sie bawimy w koncert zyczen to ja bym sobie zyczyl zeby Haye nie skonczyl tak jak Solis w walce z drugim z braci (chyba bo nigdy ich nie odrozniam ;p)
Co do tego jak sie zachowuje Haye to tez bym zbyt wielkiej wagi nie przywiazywal. Po prostu taki ma sposob na promocje, tak sobie wmowil ze bedzie robil show, dla mnie to jest taki efekt uboczny XXI wieku czyli robimy show na calego, wyzywamy sie, budujemy napinke zeby lepiej sprzedac walke i wiecej kasy zbic. Patrz MMA i to wyzywanie np Pudziana przez Thompsona od brzydkich s....ieli - tam ta napinka to juz siegnela zenitu

Ciekawe jak sie walka skonczy. Osobiscie za zadnym z nich nie jestem. Z jednej strony fajnie jakby ktos przerwal ta hegemoni Kliczkow, ktorzy od kilku lat boksuja z leszczami i ich walki sa nudne. Z drugiej strony wlasnie to smieszne budowanie show przez Haye'a, no i w ogole ten gosciu chce konczyc kariere za jakis czas (rok?) wiec tez by bylo lipa zeby zdobyl pas, obronil go raz czy 3 i konczyl kariere.

johny96 02.07.2011 19:56

A możecie mi powiedzieć gdzie dziś transmisja gali jest pokazywana, z góry dzięki. ; )

IncognitoTSW 02.07.2011 19:59

na TVP HD (12 kanał cyfry plus przy odpowiednim pakiecie z HD) jest cała gala, a na TVP 1 i TVP sport chyba będzie też walka wieczoru.

Jaroo1, tak - Solis walczył z drugim z braci. Solis doznał kontuzji więc tego też bym nie chciał.
Haye mówi, że skończy karierę w październiku tego roku - nie wiadomo czy mówi prawdę.

Kibic_1906 02.07.2011 20:47

Media informują że walka może zostać odwołana... Ale szczerze w to wątpię , już jest wszystko dopięte na ostatni guzik ;P!

piotrek1325 02.07.2011 20:52

gdzies na necie można to obejrzeć ?

IncognitoTSW 02.07.2011 20:53

Już nie pada, teraz godzina przerwy...

LanceTS 02.07.2011 20:54

http://meczyki.pl/

Na dole jest kilka linków.

dynek.pl 02.07.2011 21:20

ale glupi Ci Niemcy - zamiast zrobić walke w Gelsenkirchen pod dachem :)

ero781 02.07.2011 21:20

http://inwazja-sportu.pl/index.php?o...apper&Itemid=3

Leje dalej jak s....y*** ! teraz trwa ostatnia runda wcześniejszej walki

IncognitoTSW 02.07.2011 21:22

Ero, teraz lecą walki które były na początku - na walce Oli Afolabiego już nie padało.

jcts 02.07.2011 21:25

O której tak mniej więcej zacznie się Kliczko-Haye? Jakieś opóźnienie jest?

Teqcontroller 02.07.2011 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jcts (Post 1120262)
O której tak mniej więcej zacznie się Kliczko-Haye? Jakieś opóźnienie jest?

Jeśli pogoda będzie zla nie będzie walki , zaraz poleci transmisja na TVP.

IncognitoTSW 02.07.2011 21:48

Około 23, można się spodziewać lada chwila już z jedynki transmisji

brylant17 02.07.2011 21:54

E tam jak lało to były inne walki to czego ma tej nie być?

mitmichael 02.07.2011 22:01

Nie spodziewalem sie, ze walka bedzie od razu po 23:00 (gala trwa wg. sport.tvp.pl do 1:35 w nocy)

LanceTS 02.07.2011 22:01

Z tego co słysze z transmisji to już chyba wychodzą.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl