![]() |
Czym dojechac z Dworca Głównego pod Tesco na Kapelance? I ile sie gdzies jedzie?
|
Cytat:
|
Ma ktoś najnowsze gg (7.7 bodaj)? Jak tak to czy da się zmienić jakoś to, aby emotki nie zamienialo mi w tym oknie co pisze tylko dopiero w oknie rozmowy?
|
Mam problem z kompem. Zalągł mi się jakiś syf. Internetowy mks_virznajduje jakieś trojany, usuwa, a po kilku minutach znowu są. Poza tymco jakiś czas zamiast paska zadań pojawia się czarne pole, znikawszystko z pulpitu, a w lewym górnym rogu pojawia się okienko"Ustawienia spersonalizowane" i jakiś fragment wpisu w rejestrze.Skanowałam rejestr EasyCleanerem, ale po usunięciu zbędnych wpisówdalej to samo. Poza tym strasznie się przycina net. Mam pytanie, czymożna kompa jeszcze uratować, czy muszę zrobić formata, czego robić misię bardzo nie chce :P
|
Cytat:
|
Ktoś wie, jak wygląda sprawa z przemeldowaniem - jakie dokumenty potrzebuje -akt własności mieszkania, książeczka ze spółdzielni???
|
mam pytanie: jaką literką w bbcodes przekresla się wyraz?
|
Taki Avatar a'la south park można zrobić gdzieś czy nie? ;) czy znalezione w necie już gotowe? jeśli można to gdzie?
|
http://www.discretos.net/go-1143-fab...outh-park.html pozdrawiam :)
|
Cytat:
Cytat:
tak na powaznie to albo sprobuj go podkopac i porabac, albo jak masz taka mozliwosc sprobuj go troche nadpalic, przy okazji kielbachy upieczesz... pozdrawiam |
Cytat:
do zameldowania: dowód osobisty, książeczka wojskowa, druk podpisany przez właściciela lokalu, jego dowód osobisty oraz tytuł prawny do lokalu (akt notarialny, wyciąg z księgi wieczystej, ogólnie taki dokument, z którego jasno wynika kto jest właścicielem konkretnego lokalu połozonego pod konkretnym adresem) dobrze bedzie jak przyjdziecie razem :) chyba ze Ty jestes włascicielem. procedura zameldowania jest taka sama dla pobytu stałego jak i czasowego. P.S. ksiazeczka za spóldzielni niet. pozdarwiam |
Dzięki DYRU
|
Cytat:
|
Mam pytanie jak mam niby termin odbiory karty kibica w dniu 26 czerwca a przyjade po nia 30 lipca to mi ja wydadza? Prosze o dpowiedź
|
Cytat:
niektórzy kibice z 2004 roku nie odebrali i zastanawiam sie na co czekają albo po co wyrabiali |
da sie jakos naprawic to zajebane gg ? on kilku dni nie moge go włączyć :/ a jak już zacznie działać to na jeden dzień i znowu lipa :( i to w momentach kiedy pilnie potrzebuje sie z kims skontaktować :/
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak sie daje hasło na profil na najnowszym gg?
|
Cytat:
http://web.gadu-gadu.pl/ |
ktora literka w bbcodes odpowiada za przekreslenie tekstu?
|
Wisła pany !!!
Cytat:
|
zna ktoś może wynik meczu kosza WENEZUELA - URUGWAJ ?
mecz był grany dziś o 3:00 w ramach Mistrzostw Ameryki Południowej |
czy są jakieś akademiki w Krakowie z pokojami 1-osobowymi?? jak tak to prosiłbym chociaż o nazwę takowych :] głównie chodzi mi o miasteczko :]
|
jak ściągacie z RS macie normalne transfery czy zaniżone?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedno drobne pytanko.Posiadam telefon Nokia 9300. Gdy dostaje smsa od znajomych nie wyświetla mi nazwy klienta tylko sam numer. natomiast gdy ktos do mnie dzwoni z listy pojawia sie imię i nazwisko dzwoniącego.Zaznaczam ze mam zapisane wszystkie kontakty na karcie sim. Pojecia nie mam jak to ustawić. Czy ktoś mi pomoże ??
|
Cytat:
|
da sie ustawic w tynm chorym tlenie(bo zesralo mi sie gg) emotikonki wlasnie z GG ??
|
można jakos bez zbednych programow ustawic haslo na dany folder? by nikt niepowolany nie mogl do niego wejsc?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl