Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Kosa93 17.10.2011 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ero781 (Post 1177953)
czyli 20-21 tysięcy na 3 dni do meczu jest dobrze ! ale mimo wszystko wszyscy po bilety

Nie jest dobrze, karnety są tylko na lige, wynika z tego że 12500 ludzi kupiło bilety..

Romuald 17.10.2011 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ero781 (Post 1177953)
czyli 20-21 tysięcy na 3 dni do meczu jest dobrze ! ale mimo wszystko wszyscy po bilety

Możesz rozwinąć ?skąd te 20-21 tys na 3 dni przed meczem?

szamik 17.10.2011 16:14

Kosa skoro 12.500 osób kupiło to dobrze! Bardzo dobrze na ligę mamy około 8 tysięcy karnetów więc biletów poszło na Jagę około 7,5t. Jeśli to prawda z tymi 12.500 tysiącami do dobra wiadomość:) Do meczu 20k powinno być:] Sam jescze nie mam biletu

fialo 17.10.2011 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szamik (Post 1177963)
Kosa skoro 12.500 osób kupiło to dobrze! Bardzo dobrze na ligę mamy około 8 tysięcy karnetów więc biletów poszło na Jagę około 7,5t. Jeśli to prawda z tymi 12.500 tysiącami do dobra wiadomość:) Do meczu 20k powinno być:] Sam jescze nie mam biletu

Bardziej bym wierzył SKWK niż pani w kasie, oni napisali, że zeszło niewiele ponad 6...

Ja mam czyste sumienie, zrobiłem co mogłem w swoim otoczeniu, na mecz idzie cała moja rodzina (na odpowiednie sektory of course), łącznie z matką i ojcem :) Zachęcajcie ludzi, każdy może być takim "marketingowcem" swojego klubu.

MatMario 17.10.2011 18:03

8 tyś oni raczej w 3 dni nie sprzedadzą, ba, nawet nie liczą że będą musieli tyle sprzedać. A czemu? Otwarte są 3 słownie TRZY kasy :D W poniedziałek, w tygodniu gdzie w czwartek gramy mecz pucharowy otwarte są 3 kasy :D Jeszcze sam się z tego śmieję jak o tym pomyślę. Większy ruch był w starym WŚ i okienek otwartych więcej niż dziś, a stadion był wtedy na 10 tyś.

Kolejka sobie stoi w środku, a przynajmniej stała ok godziny 17. Stania na 15 minut.

O reszcie, o moich odczuciach nie będę pisał, lepiej pomilczeć.

kelmaj 17.10.2011 18:14

W dniu meczu bilet na C bez problemu? Mam zamiar jechac na mecz, bede pewnie kolo 18 w Krakowie(pociag z W-wy). Moze nie tu ale spytam, czy sklep jest otwarty i bede mogl kupic na luzie t-shirt?

JacobCFC 17.10.2011 18:24

C jest jedyną trybuną gdzie może nie być biletów przed meczem. Ale pojedyncze sztuki zawsze powinny zostać

markowywislak 17.10.2011 18:38

15 tysięcy bedzie i tyle.

BeNy 17.10.2011 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kelmaj (Post 1178034)
W dniu meczu bilet na C bez problemu? Mam zamiar jechac na mecz, bede pewnie kolo 18 w Krakowie(pociag z W-wy). Moze nie tu ale spytam, czy sklep jest otwarty i bede mogl kupic na luzie t-shirt?

myślę, że powinieneś spokojnie kupić bilecik na C, jak już nie będzie to w miarę spoko atmosfera jest też na E bilety po tej samej cenie.
Co do t-shirt to na luziku kupisz ;)

19sebawro06 17.10.2011 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1177873)
Liga Mistrzów i jej hymn to było przecież wydarzenie!
Ciężko im teraz wrócić do szarej ligowej rzeczywistości.
Nie ma czym się przejmować, róbMY swoje.

Klub też nie pomaga, to już nawet Pogoń Szczecin prowadzi sprzedaż online :)

Zarząd klubu nawet nie zdaje sobie sprawy jak wzrosła by frekwencja wprowadzając sprzedaż biletów przez internet. Wisła ma kibiców w całej Polsce a wielu z nich nie jeżdzi na mecze bo nie jest pewna czy dostanie bilety przed meczem (w tym sezonie oddali cały stadion, frekwencja jest słaba to nie ma z tym problemów). Wiem to na moim przykładzie bo do Krakowa mam ok. 250 km i dopiero od 2 sezonów w miarę regularnie jeżdżę na mecze (przynajmniej raz w miesiącu przyjeżdżam) bo nie ma problemu z kupieniem biletu przed meczem. Wiśle kibicuje od urodzenia (wszystkie mecze na których być nie mogę oglądam w tv) ale w sezonach poprzednich bilety nie były tak łatwo dostępne i trudno było je dostać.
DLATEGO SPRZEDAŻ INTERNETOWA JAK NAJSZYBCIEJ A FREKWENCJA BĘDZIE WIĘKSZA

kelmaj 17.10.2011 19:13

Dzięki za odpowiedzi. Zobaczymy się w czwartek mam nadzieje :)

jaco78 17.10.2011 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kelmaj (Post 1178034)

Dzisiaj expres z W-wy miał ponad godzinne opóźnienie, także weź poprawkę na PKP.
A o bilety nie masz co sie martwić, napewno dostaniesz.

barton 1906 17.10.2011 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BeNy (Post 1178069)
myślę, że powinieneś spokojnie kupić bilecik na C, jak już nie będzie to w miarę spoko atmosfera jest też na E bilety po tej samej cenie.
Co do t-shirt to na luziku kupisz ;)

Chyba raczej na G bo na E są droższe bilety! Chodzi ci otrybunę od strony Błoń.

kelmaj 17.10.2011 19:57

Dzięki. Bede jechal o 13, bo o tej koncze zajecia na których musze byc, a wiec spokojnie powininem zdążyć. Tak o 18 max bede. O bilet się juz nie martwie, tylko kibicować.

keity 18.10.2011 09:44

Mam do sprzedania bilet na mecz Wisła- Fulham, sektor E16 , wygrałam bilet w konkursie ale mam już kupiony na inny sektor, dane do biletu mam dopiero wysłać, cena do uzgodnienia :)

armani199 18.10.2011 15:58

A o to ciekawostka dla tych co uważają że bilety na Wisłę są tanie. Otóż Fulham prowadzi juz sprzedaż biletów na mecz z Wisłą w Londynie w dn. 3 XI 2011 i ceny biletów zaczynają sie tam od 5 funtów czyli 25 zł (czyli taniej niż u nas gdzie najtańsze są po 29 zł! ) Najdroższe zaś kosztują - jeżeli zakupi się je do 2 XI czyli do dnia przed meczem - 15 funtów czyli 75 zł ( u nas 80 zł ) .
Dedykuję włodarzom Wisły
http://www.fulhamfc.com/Tickets/Game...rakowHome.aspx

Romuald 18.10.2011 16:04

Bilety u nich tanie na ten mecz bo jesteśmy dla nich słabi i chcą zapelnić stadion,u nas bilety byłyby również bardzo tanie gdybyśmy gościli np drużyne z malty w el ligi europejskiej.Na Skonto były bardzo tanie a były to rozgrywki LM

la_fille 18.10.2011 16:16

Stojąc w dość sporej kolejce można było zaobserwować, że na C kupuje bilet wiele osób które nie posiadają kart kibica, co oznacza że na mecze nie chodzą, bo od kilku meczy jest ona wymagana. Kupują ludzie, którzy sa pierwszy raz na naszym stadionie, bo są studentami i będąc w Krakowie słyszeli że fajnie jest na C. Może idą tam bo można się polansoać, że było się na C..jeszcze na meczu z Londyńskim Fulhamem..
To jest bez sensu. Na C mają chodzic tylko najwięksi fanatycy, którzy idą tam by zdzierać gardła i dopingować swoją drużynę. Nie ważne czy gra z Podbeskidziem czy Barceloną.
Na sektor C nie idzie się bo jest fajna atmosfera, tylko by ta atmosfere tworzyć. Dlatego uważam, że osoba, która idzie pierwszy raz na mecz albo co jakiś czas bo Liga Mistzrow czy Europejska nie powinna iść na trybunę C, bo to trybuna nie dla niego... oglądnąć oprawę czy wysłuchać doping może sobie z innej, nawet w tej samej cenie z trybuny G!
Warto zwracać uwagę na to kto idzie na C, bo właściwi ludzie na C są receptą na doping, o jakim wszyscy marzymy.

la_fille 18.10.2011 16:18

aa..kwestia wybierania sobie miejsc na sektor C też jest bardzo zenująca..

gris 18.10.2011 16:42

Można by wprowadzić sprzedaż na C tylko dla posiadaczy Kart Kibica i taki delikwent mógłby albo ruszyć tyłek i wyrobić KK co może by go zmobilizowało do chodzenia na mecze ligowe lub, by wybrał inny sektor.

palikot 18.10.2011 16:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez la_fille (Post 1178425)
Stojąc w dość sporej kolejce można było zaobserwować, że na C kupuje bilet wiele osób które nie posiadają kart kibica, co oznacza że na mecze nie chodzą, bo od kilku meczy jest ona wymagana. Kupują ludzie, którzy sa pierwszy raz na naszym stadionie, bo są studentami i będąc w Krakowie słyszeli że fajnie jest na C. Może idą tam bo można się polansoać, że było się na C..jeszcze na meczu z Londyńskim Fulhamem..
To jest bez sensu. Na C mają chodzic tylko najwięksi fanatycy, którzy idą tam by zdzierać gardła i dopingować swoją drużynę. Nie ważne czy gra z Podbeskidziem czy Barceloną.
Na sektor C nie idzie się bo jest fajna atmosfera, tylko by ta atmosfere tworzyć. Dlatego uważam, że osoba, która idzie pierwszy raz na mecz albo co jakiś czas bo Liga Mistzrow czy Europejska nie powinna iść na trybunę C, bo to trybuna nie dla niego... oglądnąć oprawę czy wysłuchać doping może sobie z innej, nawet w tej samej cenie z trybuny G!
Warto zwracać uwagę na to kto idzie na C, bo właściwi ludzie na C są receptą na doping, o jakim wszyscy marzymy.

To trzeba było zwrócić uwagę... piszesz jakieś posty do ludzi, którzy to wiedzą co się robi na C

a "swoją drużynę" dopinguje się z E czyli "siadej nie zasłaniej"... na C dopinguje się Wisłę!

la_fille 18.10.2011 16:54

Wiedzą co się robi..? Widać nie każdy..

la_fille 18.10.2011 16:58

Czlowiek ktory chodzi na C i jest fanatykiem moze i wie ale przyprowadza kolejnych kilku "ziomkow" ze studiow i oni juz nie wiedza..a wlasnie przez cos takiego jest jak jest..

la_fille 18.10.2011 17:28

akurat na Fulham można bez karty i wiekszosc wlasnie jest takich osob bez karty, tzw. kibice sukcesu

koniukrk 18.10.2011 17:31

ABG Info-"Nigdy nie wiesz gdzie czai się student" kto był na meczu z Jagą ten czytał

la_fille 18.10.2011 17:34

otóż to! Artykuł ten idealnie opisuje to zjawisko.

la_fille 18.10.2011 17:43

ALE..Jednak jezeli ktos jest pierwszy raz i nawet nie wie ze potrzebny jest pesel by kupic bilet i chce isc na C bo kumpel z uczelni mu mowil ze jest super atmosfera..to raczej cos jest nie tak...
O to chodzi!

Blaszczu16 18.10.2011 18:08

Wejdę na stadion z plecakiem i własnym prowiantem, czy nie? Bo kiedyś słyszałem, że jak ludzie wchodzili z własnymi napojami, to ochrona nie pozwalała na wejście z ów napojem na stadion.

Voin 18.10.2011 18:11

Z prowiantem tak, z plecakiem tak (przy wejściu przeszukują) ale napoi już nie wniesiesz.

milansport 19.10.2011 00:34

Dziś byłem po bilety dokładnie o tej samej porze co przed meczem z Ruchem i na tyle samo dni co przed nim i było zdecydowanie mniej ludzi przed kasami niż wtedy. Może kwestia przypadku, a może będzie mniej ludzi - zobaczymy.

Na G obowiązują miejsca biletowe czy każdy stoi gdzie chce tak jak na C?

snikki_(konto-usuniete) 19.10.2011 10:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1178438)
To trzeba było zwrócić uwagę... piszesz jakieś posty do ludzi, którzy to wiedzą co się robi na C

a "swoją drużynę" dopinguje się z E czyli "siadej nie zasłaniej"... na C dopinguje się Wisłę!

Ja nigdy nie byłem na C, a zawsze będąc na meczu wydzieram mordę (głupio się czuję jak obok siedzą cicho) i jednocześnie chcę widzieć boisko. Dlatego też uważam za błędny rozdział na kibiców "swojej drużyny" i Wisły.

Jutro na H. Ciekawe czy jeszcze są bilety na ten sektor. Do zobaczenia.

Kulawik88 19.10.2011 10:06

Jak na meczu będzie chociaż połowa H zapełniona to będzie można uznać to za duży sukces, więc są napewno.

palikot 19.10.2011 12:59

są jakieś kolejki dzisiaj?
wczoraj przed 19, nawet ruch był w SK, tak z 15 osób się kręciło... :-D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snikki (Post 1178651)
Ja nigdy nie byłem na C, a zawsze będąc na meczu wydzieram mordę (głupio się czuję jak obok siedzą cicho) i jednocześnie chcę widzieć boisko. Dlatego też uważam za błędny rozdział na kibiców "swojej drużyny" i Wisły.

Jutro na H. Ciekawe czy jeszcze są bilety na ten sektor. Do zobaczenia.

ja mam tak samo jak ty, tylko ja o czymś innym mówie, ale nie ten temat :) poza tym, śpiwanie na meczu o niczym nie świadczy... nie jest to żaden wyznacznik

Pan Jotka 19.10.2011 20:01

W Grecji kryzys-32.000 biletów na Olympiakos zostało sprzedane w ...35 minut :) Najpewniej przez internet, ale tez pokazuje gdzie jest Wisła.

CH. 19.10.2011 20:05

Tam mają inne podejscie, tam są fanatycy z innym podejsciem..ida na mecz sie bawic, przede wszystkim. uwielbiam ten ich ryk po strzelonej bramce. Dziadek, matka, babcia, skaczą po płocie jak wariaty. Cos im nie spasuje to wskakuja na boisko, race, flagi, swiecie dymne.. nie ma tej poprawnosci politycznej i tej ciotowatosci czyli biale jest biale a czarne jak czarne, "oh Jaliens popelnil blad, zmienie pampersa i odpuszcze sobie z pojsciem na mecz", "o, Malecki cos mi pokazal, chyba sie rozplacze, nie ide na mecz' ,spontan. wiekszosci z nich to wlansie osoby kochajace klub, jej historie, tradycje.. a nie wyniki i pilkarzy. wzorem i tak jest River Plate, to co zrobili bylo niesamowite.. spadli z ligi i z tymi lzami w oczach rozwalali stadion i nikt nie mial im o to za zlei ten oszalamiajacy krzyk "RIVER RIVER RIVER!!" , teraz liga nizej i nie odwrocili sie, to bylo jedno z najpiekniejszych ujec w futbolu miedzy miloscia kibica do klubu, to byl jednoczesnie okrzyk rozpaczy i okrzyk milosci do River..ze chocby grali 3 ligi nizej to szczelnie beda wypelniac stadion. http://www.youtube.com/watch?v=qXpYkkVEu6c

Cytat:

Masz rację CH. Mnie raczej zastanawiało zawsze jakie to nowe wymówki jeszcze można usłyszeć. A to Małecki, a to ceny biletów, a to jesień, a to zimno, a to wieje....Nawet C nie można zapełnić tylu fanatyków.
No własnie. Przeciez jakby takie cos napisal kibic Crveny , Fenerbahce , Olympiakosu czy River na forum kibicowskim to zostalby wysmiany a nastepnie zbanowany

PS: a to drogo.. oni chca bilety po 20 zl, czyli tyle ile kosztuje wejsciowka na jakis Inter Podkolanówkę z Izolatorem Boguchwała w 10 lidze na stadionie zbudowanym z patykow bez dachu za przeproszeniem. 1 lidze sa ceny podobne do tych co na Wisle w lidze, i to jest przerazajace, a czesto i na te w fazie grupowej LE

Kibice innych Polskich druzyn smieja sie z nas.. najlepsza druzyna w Polsce od 13 lat a my mamy takie problemy z frekwencja, strach pomyslec co by bylo jakbysmy nie grali rok w rok o mistrzostwo. Bilety na Fulham powinny byc sprzedane juz dawno, a caly stadion powinien wyjsc na takiej ku..wie ze Anglicy zostaliby zmiecieni z trybuny gosci i paru ich grajkow. W pilke moze nie jestesmy najlepsi (nie jestesmy pilkarzami, pilkarzom zostawcie kopanie sie na trawniku, jestesmy kibicami i do nas naleza inne obowiazki), ale kibicowsko powinnismy im pokazac miejsce w szeregu. I chocbysmy przegrywali 0-3 po 1 polowie to dalej korba na maksa, tak zeby ich zatkalo a po powrocie do domu mowili znajomym " ci polacy ta sa jednak prze .....!"

Sprzedaz przez neta na pewno ruszy, ciekawi mnie jaka bedzie na to popularnosc.. zeby nie bylo z duzej chmury maly deszcz, tym bardziej ze pisza ze w innych klubach marnie z ta sprzedaza przez neta.

Pan Jotka 19.10.2011 20:32

Masz rację CH. Mnie raczej zastanawiało zawsze jakie to nowe wymówki jeszcze można usłyszeć. A to Małecki, a to ceny biletów, a to jesień, a to zimno, a to wieje....Nawet C nie można zapełnić bo "aż tylu" fanatyków.

Mario Nh 19.10.2011 20:44

Marzy mi sie by ludzie w tym mieście mieli takie ciśnienie na piłkę a nie... może pójdę, nie mam kasy... muszę zawiezc babcie do kościoła.
Zwróćcie tez uwagę jak oflagowany stadion, igły nie włożysz.

Brak sprzedaży przez internet to kompromitacja, przede wszystkim Basałaja bo to on pociaga za te sznurki. ktoś pisał o kosztach... 40 tysięcy? No to ładne jaja....

Rafal-SWL 19.10.2011 20:47

oprocz przywiazania powinnismy sIe uczyc od nich fanatycznego dopingu! ogladam mecz tylko dlatego aby posluchac ich dopingu! to jest to, a puscie sobie potem nasze spiewy, mamy SMUTNY REPERTUAR !!

GabrielloTS 19.10.2011 20:48

wie ktoś może, czy na G jest zwyczaj zajmowania 'swoich' krzesełek, czy też stoimy tam gdzie chcemy? :)

johny96 19.10.2011 20:51

Raczej zajmowanie swoich krzesełek. Niektórzy się do tego nie stosują, aczkolwiek nikt Cię nie powinien mocno zrypać jak usiądziesz gdzie indziej ; )

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl