![]() |
Żurawskiemu to raczej nie było na rękę żeby się chwalić że żona mu się z golodupca puściła...
|
Tak musiało być bo w gazecie tak napisali...
|
wiertar, Meresiński co najwyżej wyruchał ją na hajs, nie dosłownie ;) Za co zresztą został skazany i ciężko mi uwierzć, że nikt tego przed sprzedażą mu klubu nie sprawdził. Ech, co za szczęście, że całe to gówno już za nami, i że wciąż gramy w ekstraklasie, a nie po jakiś polach.
|
Cytat:
https://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-...mocy-z-wisla/2 |
Cytat:
"Proszę pamiętać, że nie chodziło o to, żeby się dogadać "za ile on kupi akcje", bo pieniądze ze sprzedaży akcji nie idą do klubu, w sensie Wisły Kraków SA, tylko do właściciela, czyli TS Wisła. " |
Wywiad ponoc robiony ładnych parę dni temu, długo czekał na autoryzację dziennikarz.
Brzmi jednak optymistycznie. |
Dobra.Tylko powiedzcie mi kto jest właścicielem TS Wisła?
|
Cytat:
|
Jak to kto ?
Stowarzyszenie w osobach prezesa i całego zarządu. |
I właśnie taka obecność w mediach ma sens. Oby więcej takich wypowiedzi, a przede wszystkim konkretnych faktów, na podstawie których można takie wizerunkowe cegiełki układać.
|
Cytat:
Skazany? Poważnie? Nic nie słyszałem żeby został skazany. |
Cytat:
;) |
A na co go skazał? Bo pierwsze zdanie chwytliwe a konkretów zero.
|
Cytat:
|
Bo dostał grzywnę i zawiasy za sprawę z Żurawską
Natomiast jak zostanie skazany za podrobienie dokumentów w sprawie przejęcia Wisły Kraków (słynne gwarancje bankowe, które demonstrował na forum kolega Silver03 w formie żartu) to dostanie już bez zawiasów i tyle... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie kręcisz, nie jedziesz:D |
Up
Czyli gnojowi znów się uda? No chyba że coś innego jeszcze wyskoczy.... Cytat:
|
Wszystko sie rozbija o czas. Kiedy to popelnial i kiedy zapadly prawomocne wyroki. Moze miec nawet i 6 wyrokow w zawieszeniu jesli przestepstwa postepowaly przed uprawomocnieniem sie pierwszego wyroku.
|
Cytat:
Co w aktualnej sytuacji Wisły jest bardzo polecane. |
Cytat:
|
Do tej pory się ślizgał więc .... wie czy nie "ślizganie się dalej". Oby nie
|
Nie wiem czy było, ALE
AXPO ma niby być kolejnym z sponsorów - będą w ramach sponsoringu pozyskiwać klientów w Krakowie i kilka złotych z każdej megawatogodziny płacić Wiśle na szkolenie młodych. Ktoś coś słyszał?? |
Sponsor czy partner? Wisły Kraków SA czy AP Wisły Kraków?
Szwajcarska firma, mająca polski oddział, hmm dość duże przedsiębiorstwo... |
Chyba jakiś mniejszy partner, sam korzystam z ich sprzedaży od 2015 roku. Sprzedaż energii i tyle, tak mówią w gabinetach dyrektorskich, szczegółów nie znam,
|
https://twitter.com/knuram/status/966412822975401984 a tu cisza ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...vip_24341.html |
Nie wiem czy po prostu nie trzeba jakoś się wypozycjonować na tripadvisor. Nie znam się na tym. Ale dobrze kojarzę knajpę która jest w miejscu trudnym do znalezienia a codziennie od rana do nocy jest tam mnóstwo turystych bo własnie tam ma świetne recenzje
|
Ktoś z forumowiczów był może wczoraj na tweetup?
Padło coś ciekawego odnośnie inwestora/transferów z ust zarządu? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl