![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj jest do stycznia 2011: http://www.wislaportal.pl/kadra_stat.php?id=38 |
Pawełek 16 stycznia 2006 roku podpisał z Wisłą pięcioletni kontrakt, więc wychodzi na to, że będzie on obowiązywał do końca 2010 roku.
|
No to znaczy że jeszcze trochę nerwów będzie nas kosztował ... Jestem ciekaw ilu gwiazdorom pokażemy wyjściowe drzwi po tym sezonie.
|
a jacy przyjdą :p
PS. wysokokontraktowi to jeszcze nie w tym sezonie :P |
Cytat:
Czy ten Brazilejro, co go testowaliśmy, znalazł gdzieś zatrudnienie? |
Cytat:
|
codziennie otwieram wszystkie mozliwe strony nt Wiselki, by w koncu gdzies przeczytac ze do treningow wrocili Cleber i Garguła. Nie dośc, że nadal nie wracaja (choc juz wg roznych doniesien dawno mieli to zrobic), to zaden portal nawet nie pomysli o tym, by napisac o ich stanie. To dla redaktorow takich serwisow jest 5 minut roboty, a mysle, ze 95% kibicow, ktorzy informacje o Wisle czerpia tylko ze stron jest to bardzo wazny temat... czy ktos z forum moze ma jakies sprawdzone wiadomosci nt wspomnianej dwojki?
|
Cleber od poniedziałku ma zacząć treningi z Bahrem (piłkarskie). Bo obecnie biega, chodzi na siłke ect. Tyle, że mimo że z żebrami już ok praktycznie, to problem taki że boi się trochę kontaktu/starcia ect.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zwłaszcza, że chłop ma oczy i widzi, że "wszystko ok" z ust wiślackich znachorów nie zawsze oznacza, że wszystko ok...
|
Cytat:
A nie piszę tak ot sobie, z gwiazd - tylko po rozmowie z Cleberem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wg mnie on jest skandalicznie słaby. Jeszcze mówi, że forma jest ok. No może i jest, ale grać nie potrafi.
A jeśli chodzi o Clebera. Co robi obrońca większą część meczu ? Przepycha się z napastnikami, którzy non stop robią łokciami i walą w żebra. Dlatego jak go boli przy skręcie to nie ma co myśleć o grze bo wymięknie po pierwszym "kuksańcu" od napastnika. |
Cytat:
|
Albo nie potrafi bo w kadrze ma lepszych partnerów do gry niż w Wiśle albo po prostu mu się nie chce.
Przynajmniej do mistrzostw :) Może jak zobaczył jak u nas wygląda leczenie kontuzji to stwierdził że jakaś drobna kontuzja która miałaby go wykluczyc na pare dni zamieni się w pół roku przerwy? |
Cytat:
|
E-maila nie mam, ale wiem gdzie mieszka :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest jakiś argument?:lol:mnie też to zastanawia- chłop przyszedł jako następca Zienia, w poprzednim klubie i reprze grał na lewym skrzydle i nagle geniusz Skorża postanowił go przestawić na prawe, co teraz kontynuuje Kasper. Jak dla mnie lipa i marnowanie potencjału zawodnika, plus jeszcze bardziej utrudnianie mu wkomponowania się w zespół. |
Cytat:
|
Kirm dwanaście spotkań w lidze rozpoczynał w podstawowym składzie razem z Łobodzińskim, więc wówczas na pewno grał na lewym skrzydle. W pozostałych spotkaniach głównie wymieniał się pozycjami z Małeckim i Ćwielongiem, i w tych meczach też często grał na lewej stronie.
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...prawie_zdrowa/ sytuacja zdrowotna u Wiślaków robi sie coraz lepsza... nic tylko sie cieszyć :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl