![]() |
Oczywiście, że można ;DD
|
Cytat:
Chciałeś zabłysnąć ale Ci się nie udało...Żadnych napojów wnosić nie można. |
Cytat:
|
Cytat:
Można za to zakupić 0,5l Pepsi (rozlewają z butelek) za 5zł lub hot-doga, również za 5zł. Innych wynalazków tam chyba nie próbowałem :P |
Cytat:
|
A jest jakas woda na stadionie czy tylko pepsi? ;)
|
http://wislakrakow.com/forum/images/...n/post_old.gif Dzisiaj, 15:11 Dołączam się do pytania? można wnosić Kanapki/batoniki? idę z małym dzieckiem w związku z czym chciałbym żeby nie zabrakło mu energii
Jedzenie oczywiście można. Nie odpowiedałem na pytanie czy wode można bo znam odpowiedź nia jest NIE! Nie zabłysłeś ty... |
Cytat:
Rzeczywiście, nie 'ZABŁYSŁEM' :shock: |
po pepsi nie ma co stać bo zawsze są duże kolejki
no chyba, że wyjdziesz 15 min przed końcem połowy :P |
To jest temat o biletach!
|
Jak sytuacja z biletami na G ??
|
czy mozna przed kupnem biletu wyrobic identyfikator ?
|
Ja wiem że większość kupuje bilet pod kątem ceny... Na pewno jak nie kupicie na G czy C to jeszcze macie sektory D lub E... do kas!
|
....a mać!! wczoraj podano, że zeszło 16 tys biletów. To ....a logiczne, że sytuacja z biletami jest taka, że będą i zostanie ich po pierwszym gwizdku w ....u. Użyjcie niektórzy myślenia. Butelek z wodą nie można wnosić, kanapki w papierze śniadaniowym można. Jedyny problem jaki będziecie mieli to jak długa jest kolejka...
Cytat:
Biletów na G jest najwięcej. Zaczynam tęsknić za starym stadionem... :/ |
Cytat:
Koszt 10 zł. |
Szacunek dla ludzi cierpliwie odpisujących w tym temacie , mamy w tym sezonie wysyp januszy , ale to dobrze . Może kilka procent połknie bakcyla i stanie się fanatyczna :)
|
Cytat:
|
Panowie i Panie nie rozwalajcie kolejnego tematu, po co te zaczepki.
Nie masz nic konkretnego do napisania o biletach - nie pisz! Trzymajcie się tej zasady. |
Cz do zakupu biletu zarówno na puchary jak i na mecze ligowe w tyn sezonie potrzebna jest karta kibica?
|
Jeżeli jeszcze nie masz Karty Kibica konieczne jest podanie imienia nazwiska i numeru pesel. 2 strony wcześniej o tym pisali :] |
Cytat:
Na mecze pucharowe KK jeszcze nie obowiązuje, natomiast na mecze ligowe najprawdopodobniej tak, więc możesz ją wyrobić jak najszybciej i mieć spokój. Koszt wyrobienia KK - 10 zł. Bez KK podajesz PESEL. |
I Niestety chyba pogoda troche wystraszy ludzi którzy jeszcze chcieli zakupić bilet. Zanosi się na konkretną nawałnice.
|
Eee już przechodzi
|
Dobrze powietrze będzie świeższe to wynik pewnie z 5:0 dla Wisły :)
|
Z tego co dzisiaj usłyszałem to tak:
-sprzedaż internetowa w najbliższym czasie nie zostanie uruchomiona. -w tej rundzie nie potrzeba będzie KK, żeby kupić bilet na lige. BYć może trzeba bedzię już wyrobić karte na wiosne aby iść na mecz. - Bilety były sprzedawane całą pierwszą połowę, i niektórzy kupili bilet i weszli dopiero na początku drugiej połowy. Pierwsze 2 informacje od osoby z klubu, więc myśle że na 95% pewne (bo u nas nigdy nic nie wiadomo). |
Wiadomo już coś w jakich cenach będą bilety na rewanżowe spotkanie z Litexem i od kiedy będzie można je kupić?
Pytam tak nieoficjalnie bo na stronie oficjalnej jeszcze nie ma informacji na ten temat. |
Cytat:
Bilety będą w sprzedaży od jutra, tak przynajmniej poinformował wczoraj spiker po meczu. Trzeba śledzić stronę oficjalną, odpowiednia informacja powinna się pojawić najpóźniej dziś wieczorem. |
Sorry że trochę odbiegnę od tematu ale zszokowała mnie informacja z poprzedniej strony że nie można wnosić wody? Skąd taka informacja? do tej pory było przecież tak że półlitrowe butelki oryginalnie zamknięte można wnieść.
Czy jest to poparte tym dziwnym regulaminem? Niech odpowiedzą osoby które są pewnego swojego zdania a nie "wydaje mi się" itp. |
Nie ma możliwości wnoszenia własnych napojów, nawet jeżeli pojemność butelki nie przekracza 0,5 litra i jest to butelka oryginalnie zamknięta.
Butelka traktowana jest jako przedmiot niebezpieczny. Dodatkowo na stadionie nie sprzedawane są napoje w plastikowych butelkach a w papierowych kubkach. Chcesz się napić Kropli Beskidu? No problem, dostaniesz ją na stadionie- ale w kubeczku na Pepsi :D |
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl