![]() |
Cytat:
|
Byłoby zajefajnie. Niektórzy to dziś chyba mają użytek z maści na ból wiadomo czego :D
|
Cytat:
:rotfl: Rządzi Wisłą idiota. |
Może raton z nim wróci, ale extra!
|
Raton > Broda
|
Cytat:
No bo przecież baraże nie sa jego mocną stroną, a w ogóle jak twierdzi lesiu sezon już przegrany. Już nie ma opcji dogonić top 6. |
Cytat:
|
Cytat:
Ktokolwiek zasiądzie w piątek na ławce trenerskiej - mają być 3 punkty i to po ładnej grze. |
Cytat:
|
Ale co im Krzoska był winien?
No i oczywiście Kmiecik jak zwykle niezatapialny.... |
Cytat:
|
Postać Stańczyka nie pasuje, ale profesja już bardziej. NA SB ktoś chciał, więc proszę :
https://zapodaj.net/images/e876bf48fd9f4.jpg |
Czy to jest pierwszy temat w historii forum, gdzie wszyscy są zgodni co do oceny (poza dosłownie jednostkami)? Naprawdę, gdyby nie to, że pies z kulawą nogą za ten bajzel nie weźmie odpowiedzialności, postulowałbym wyprawę z taczkami pod stadion.
|
Fakt zwolnienia całego sztabu z wyłączeniem Jopa i Kmiecika, którzy rownie dobrze za tydzień również mogą polecieć świadczy o głębszych zmianach w klubie. Żadnego Rude tu nie będzie.
|
Cytat:
Nasza rzeczywistość jest bardziej przyziemna, Krolewski stracił kontakt z bazą (tzn. resztki kontaktu bo imo to stracił go w wiekszosci po barażu z Puszcza) i wprowadzą program Wisła wg Albrechta Rudensteina od 1 druzyny przez gabinety po akademie. |
Ja tam nie wiem o co chodzi Królewskiemu z tym Rude, ale na miejscu jego żony bym się tym zainteresował :>
|
Parodystę trenerskiego Sobola tyle trzymał, mimo tylu kompromitacji a Kazimierza tak szybko pogonił, co tu się odpierdziela :) ??
|
Widocznie Moskal za mało robił klask klask:D
|
Ktoś mi wytłumaczy WTF ....a
Czyli co Alfons wraca ?? Kibic Wisły w cyrku się nie śmieje ....a |
Cytat:
|
Owszem, po jaką cholerę by mieli wywalać Krzoskę przed ogłoszeniem jakichś poważnych zmian? Poczekaliby do momentu jak będzie wiadomo co j jak, po czym powiedzieli: to są zmiany, w związku z tym mamy tu dla was jednocześnie informację o zmianach osobowych. Królewskiemu się po prostu sufit zawalił na głowę, czyż tego nie widać?
|
Zbyt mi szkoda Wisły, żeby się śmiać. Zbyt jestem już tym zmęczony, żeby się smucić. Trzeba przeczekać Królewskiego, licząc, że ktoś jeszcze po nim przyjdzie.
|
Piękne filmy z Kazkiem, powrót, bodajże kilka czy kilkanaście dni!! temu zapewienia tego klauna naszego prezesa, że drużyna potrzebuje i trener czasu. I, że mają pełne poparcie.
Ten jebany oszołom robi pośmiewisko kolejny raz z klubu i z siebie. Zwolnił mitomana Rude, przyjął Moskala - wychodzi tylko po to, żeby chyba zadowolić kibiców. Zmienia zdanie co tydzień. Już naprawdę kur.wa niech ten idiota zajmie się grami komputerowymi albo ai czy kopaniem rowów, ale won z tego klubu. A za to jak potraktował Moskala to ode mnie ha tfu mu na ryj, niezależnie co się stanie w przyszłości. A mam nadzieję, że dostanie jasny sygnał od trybun w piątek, co on odpier.dala z klubem i jak ludzi traktuje. Którzy z całym szacunkiem dla niego, są bardziej zasłużeni dla Wisełki. |
Tak, moim zdaniem to ma ogromny wpływ na reputację Wisły. Wisła to klub, który nie szanuje ludzi, nie jest profesjonalnie zarządzany, nie gra dobrej piłki, męczy się w I lidze. Ekstra dorobek, gratulacje, Prezesie.
|
Cytat:
|
Skoro Królewski będzie jutro w HejtParku to zakładam, że nazwisko nowego trenera będzie już do tego czasu ogłoszone, bo o czym niby mieliby paplać przez dwie godziny?
Widzę, że program ma poprowadzić Adam Sławiński, czyli ten sam co niedawno przed sezonem, więc z pewnością go znowu niesamowicie przyciśnie, czyli z otwartą buzią będzie słuchał śmiałych wizji przyszłości okraszonych aktualnie ulubionymi buzzwordami (ale rzadziej, bo Szef stara się unikać, cytat: "przeintelektualizowania tego, co chce przekazać", żebyśmy my maluczcy zdołali go zrozumieć) czyli spodziewać się należy jak zwykle miksu mniejszych lub większych bredni i pobożnych życzeń. Zadzwoni paru brawoszefów i zapyta o szansę na transfery - Jarek będzie optymistyczny, opowie nam jak prowadzić klub piłkarski, jak wygląda współczesny świat i ogólnie jak żyć. Poprzedni program sprzed dwóch miesięcy, polecam obejrzeć teraz, bo to naprawdę dobra zabawa: https://www.youtube.com/watch?v=xFfGKMl8kQc |
Ostatnie darcie na trybunach. Co on tam mówił do nas? DAJCIE IM CZAS :D
Klaunie i hipokryto WON |
Nie wchodząc w kwestie sportowe forma zwolnienie Kazimierza Moskala skandaliczna. Przypominam,że jest zasłużony Wiślak. Legenda tego klubu. Dla nas ludzi chodzących na mecze w latach 80 był prawdziwym idolem.
|
Cytat:
|
hahahahahahahahahahahahaha.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl