![]() |
Gdzie są jakiekolwiek doniesienia o Costlym?
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Ściągnęli Maćka jak on już tak naprawdę to ma raczej głęboko gdzieś poważne granie. Czy naprawdę nie lepiej było postarać się choćby o takiego Tshibambę, który ma większą motywację, nei jest Polakiem- co w przypadku sfery mentalnej ma ogromne znaczenie ;) i myślę, że po 1. można za niego by zarobić a po 2. z niego coś powinno jeszcze być. Noi ciekawe jak się rozwinie sprawa z środkowym obrońcą, bo tak być nie może jak tam teraz jest. Wiadomo coś na temat tego gościa z Holandii- Agustiena czy jak tam? Wydawało się, ze to może być jakieś poważniejsze wzmocnienie. Ehh, było miło, może jeszcze będzie, ale owe "kolesiostwo" i ta "nowa-stara Wisła" jakoś tak mi nie pasuje do końca. Obym się myliła i jeszcze miło się zaskoczyła (nie tylko ja). |
Panowie
Trzeba trzymać kciuki za Basałaja Ja myslę że jeszcze ktos do nas przyjdzie |
Jakieś potwierdzenie, czy info pewne - telefoniczne?
|
Mam pewne pytanie. Moze ktos sie orientuje. Zalozmy, ze mamy dobre kontakty z jakims duzym klubem, ktory nie gra w europejskich pucharach. Czy jest jakis przepis, ktory reguluje czas wypozyczenia zawodnika? Powiedzmy, ze wypozyczamy jakiegos zawodnika na naprzyklad 2 miesiace, pomaga nam zakwalfikowac sie do pucharow i wraca do swojego klubu.
|
Cytat:
|
Po pierwszej połowie meczu z Baku Lecha stwierdzam, że Kriwiec to był genialny zakup :p ale już Wichniarek to nie jestem pewien xD
|
Cytat:
|
Cytat:
hehe ten typ jest wyceniany na 13 mln Euro :D haha dobrego wała wpuszczasz zeby nie bylo to gdybym byl bogaty to kupilbym Tomka Mullera, pewnie Polak |
Sessegnon musiałby być niespełna rozumu, żeby do nas przychodzić... to tak jakby ktoś powiedział, że np. Messi w Wiśle... to nie ta półka, a zresztą wg transfermarktu wyceniany on jest na 13 mln ! :o rozumiem, że to temat s-f ale jakiś umiar trzeba zachować...
|
Upadła już całkiem sprawa sprowadzenia Milinkovicza. Pojawia się jeszcze jakieś nowe info co do tego gracza, czy już jest pozamiatane.
|
Cytat:
Ja jednak liczę na Żurawia |
Cytat:
|
Cytat:
No więc jak będzie? |
ten Hadzijew z Interu Baku by sie przydał na lewa pomoc, nieźle drybluje, nie pęka przed nikim.Takich zawodników lubie.
|
Ten Hadzijew wyglądał naprawdę ciekawie. Ma 22 lata i dopiero niedawno przyszedł do drużyny z Baku. Z tego co piszą na Wikipedii, to ciągle gra w Khazarze Lenkoran, więc coś tu jest nie tak... :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Nizami_Hajiyev |
Prosze was, jedynie co byl szybki. Kilka razy wlasciwie sam siebie odryblowal. Nie popadajmy w skrajnosci -_-
|
Cytat:
|
Przemysław Kazmierczak jest obecnie bez klubu. Jeśli nie chciałby kokosów, to czemu nie ? :)
Podobno interesuje się nim Kavala, gdzie trenerem jest Drago Okuku. |
Rodionov z Bate - kupiłbym go. Przypomniał o sobie strzelając bramkę na 5:1 w wygranym meczu z Hafnarfjordur.
|
Cytat:
|
|
Interesujemy się zawodnikiem, wartym 50 tys euro z II Bundesligi gdzie był rezerwowym jego inicjały DP
Potwiedzam to Dragan Palijc Rzeczywiście zarząd szykuje nam niespodzianki.... |
te niespodzianki to nas(kibiców) doprowadzą do palpitacji serca... przykre to, że interesujemy się takim ogórem...
|
I zaczyna się:
można było Błaszczykowskiego znaleść dlaczego nie szukamy w niższych ligach. O zawodnik z II Bundesligi przykre to, że interesujemy się takim ogórem... ludzie |
No i spoko - uniwersalny atakujący. Na pewno jakiś nieodkryty dotąd brylant:)
Całe 600 minut na boisku w 2 bundeslidze w ubiegłym sezonie i 1 gol. Ze spokojem i nadzieją czekam na kolejne wieści transferowe:D *kacpergawlo - 600 minut na 34 czy 38 meczów i gra w 17 z nich tj. podstawowy gracz? |
Cytat:
Teraz już wiem dlaczego Milinkovic to była opcja 2.... śmiech przez łzy... http://www.fussballdaten.de/spieler/paljicdragan/ |
Kominek, taka jest mentalnosc wiecznych narzekaczy..
Dlaczego od razu gościa od ogórów wyzywać? Moze niech ktos jeszcze zapoda ulubione tutaj slowo - kelner? |
A skąd wiecie że Wisła jest nim zainteresowana? Chyba nie wierzycie tej stronce? :D śmiech przez łzy to dobre określenie ale nie do transferów ale naiwności niektórych z Was.
|
raczej to pewne bo jest do wzięcia za darmo:lol:
|
Kilkadziesiat wystepow w II Bundeslidze i kilka bramek.
No rzeczywiscie ogorek. Nie wiem czy tych Panteliciow jest 2 i ja pisze nie o tym co trzeba, ale ten z Kaiseslautern wyglada bardzo solidnie. |
A moglibyście podać jakieś źródło bo narazie jest to tylko wpis na wspaniałym portalu trans...
|
Jestem przekonany o buractwie niektorych postow - dziecinnych jak fiks.
Sprawa wyglada tak, ze jakby do nas Moussa Ouattara przeszedl to kazdy by erekcji dostal z zadowolenia... A gosc tez w 1FCK gral ogony, a w ostatnim sezonie nawet gral mniej od tego Palijcia... Wielokrotnie podkreslal niejaki Pan Juskowiak ze w 2giej Bundeslidze jest masa solidnych pilkarzy ktorzy o klase lub dwie przerastaja naszych ekstraklasowcow. Ponadto dodam ze obiekt zainteresowania wraz z zespolem awansowal do 1 bundesligi - tak samo z pilkarzami trenowal i sie ogrywal w zespole rezerw (moze nie chcial przedluzyc kontraktu na nizszych warunkach?). Troche obiektywizmu mlodzicy. Zrelaksujcie sie lekko... |
A tutaj pełne statystyki "naszego" potencjalnego wzmocnienia:
Stationen als Vereinsspieler: Liga Saison Verein Position Spiele Tore Vorl. Gelb G/R Rot Regionalliga Süd 2004/2005 TSG Hoffenheim Angriff 23 5 0 2 0 0 Regionalliga Süd 2005/2006 TSG Hoffenheim Angriff 23 1 0 1 0 0 Regionalliga Süd 2006/2007 TSG Hoffenheim Angriff 31 6 0 2 0 0 2. Liga 2007/2008 1899 Hoffenheim Angriff 19 1 0 3 0 0 Bundesliga 2008/2009 1899 Hoffenheim Mittelfeld 0 0 0 0 0 0 bis 19.08.08 2. Liga 2008/2009 1. FC K'lautern Mittelfeld 29 2 2 5 0 0 ab 20.08.08 2. Liga 2009/2010 1. FC K'lautern Mittelfeld 17 1 2 0 0 0 Regionalliga West 2009/2010 1. FC K'lautern II Mittelfeld 1 0 0 0 0 0 Summe Regionalliga: 78 12 0 5 0 0 Summe 2. Liga: 65 4 4 8 0 0 |
Panowie jak wiem Jakub Błaszczykowski niska liga i wogóle popieram sprowadzanie 20 latków z 5 lig nawet z japonii
Ale on ma 27 lat!!! |
Cytat:
27-latkowie to mlodzi ludzie. :/ |
Cytat:
|
eee.. przesadzacie.. skoro ma videło na jutube to nie może być taki słaby
http://www.youtube.com/watch?v=4ioVfpFTPt4 :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl