![]() |
Witam,
Czy ktoś orientuje się jak się nazywa linia produktów(maszyny) mobilnych do haftowania wzorów ? Nie pamiętam w jakim kraju (chyba Hiszpania) widziałem osobę do której się podchodziło z "czystym" T-shirtem lub czapeczką i ona haftowała wzór jaki tylko się chciało (napisy, loga). Domyślam się że jest jakaś nazwa na te urządzenia. Proszę o informacje lub linki taki maszyn !! Jeżeli ktoś wie może odpowiedzieć tutaj lub na prv. Pozdrawiam |
Mam pytanie : czy "opłaca" sie kupowac konta RAPIDSHARE Premium na Allegro? Jaka" waznosc" najbardziej oplacalna? I czy faktycznie mozna dzieki temu szybko i sprawnie sciagac filmy?
|
Opłaca się, ja kilka razy miałem 30 dniowe. Instalujesz jakis program do ściągania (Flashget np), kopiujesz kilkadziesiąt linków i zostawiasz kompa na noc, jak najbardziej polecam :P
|
Cytat:
Mozesz na probe kupic konto 8GB na 3 dni, na alelgro chodza po ok 4zl. PS. Jezeli masz zamiar kupic to uwazaj na sprzedawce "paynet" i jego klony (latwo poznac, bo na aukcji telefon kontaktowy jest na cypr). Niby pisze ze konta od reki, ale po wygraniu aukcji przychodzi Ci mail ze maja "problemy techniczne" i czasem czeka sie pare dni. W dodatku koles to burak. Jezeli zablokuja Ci konto (w 90% z winy sprzedajacego) i wystawisz im negatywa, pajac pisze non stop o "polskim cwaniaczkowaniu". Buc i tyle |
Cytat:
Cytat:
|
Poleccie jakis prosty program do zdjęć typu usuniecie czerwonych oczu czy zrobienie ze zdjecia kolorowego czarno-biale ?
|
Cytat:
wybierz sobie, wiekszosc z nich jest bardzo intuicyjna |
Cytat:
|
Cytat:
Picasa 3- bardzo prosty w obsłudze. |
do usunięcia
|
Cytat:
|
Rozliczając się z umowy o dzieło ,to tylko pit 37 trza wypełnić?
|
Wie ktoś czy fanatyk jest jutro otwarty przed meczem?
|
Cytat:
|
Mam probelm: sciagajac filmy z rapida, one sie mi zapisauja (nastepnie wypakowuje je) tj na screenie pokazane i nijak moge je otworzyc... :/ co mam zrobic aby normalnie ogladnac filmy?
(napis "unregistered" to tylko na screenie wyszedl) http://i39.tinypic.com/nrned.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
3GP i RMVB
Po zapisaniu daje opcje "wypakuj pliki tutaj" |
Cytat:
Sciagnij Real Alternative Format 3gp to raczej "komorkowy" |
Cytat:
3gp odtworzysz Quicktimem |
mic, M152T4L - Dzieki wielkie ;)
|
Do której jest dziś siłka na Wiśle?
I w jakich godzinach jest otwarta w najbliższy poniedziałek i wtorek? potrzebuję w miarę szybko odpowiedzi dzięki z góry |
Cytat:
da rade się jeszcze jutro gdzieś wyspowiadać? |
Witam! Macie może problem ze ściąganiem plików z wrzuty? zawsze stosowałem opcje zamiany audio na aud/file i pliki się ładnie ściągały. Dziś wyskakują mi błędy. Ze strony zrzuta.eu także nie moge ściagnac nic. Ma ktos podobny problem?
|
1 Załącznik(ów)
Mógłby mi ktoś napisać coś na temat tego: Załącznik 968 Kiedy i gdzie ten gość całował Pauliste i dlaczego?? Jeżeli macie większą vlepeke lub zdjęcie to proszę wrzucić. Pzdr. z góry dzięx!
|
Cytat:
|
ma ktoś filmik bądź też zdjęcie z pucharu Polski w meczu z Lechem jak Mały całuje Herb Wisły przy rzucie rożnym ?
jeśli tak proszę o wrzucenie.dzięki. |
Cytat:
|
gdzie w Zakopanem jest możliwość oglądnięcia jutrzejszego meczu ?
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie mało, czy jutro otwarte będą chińskie knajpki? Czy wszystko pozamykane?
|
Cytat:
Spowiadac będą napewno i to do 16 chyba. Tylko kolejki są porządne... |
Cytat:
Ale po jakim meczu to było nie pamiętam ( Iraklis Saloniki ? ) |
Cytat:
A Ty Kamil lepiej na Wisłę zacznij chodzić ,bo dawno Cie już na niej nie widziałem a tym bardziej na meczach po za granicami Krakowa.:P |
szukam jakiegos ciekawego miejsca na grilla nad rzeczka bezprzypalowo i milo z gory dzieki
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
wg.jakiego dnia dzisiaj jeżdżą autobusy ? sobota czy święta ? orientuje się ktoś ?
|
Cytat:
|
Cytat:
na poważnie - jak ktoś będzie wiedział proszę o odpowiedź. edit. dziękuję Mic. |
Cytat:
Wg sobotniego |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl