Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

Matejas_ 26.08.2014 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1374345)
A jak podniosą o 5 zł? Też będziesz płakał?

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi że 5zł mi róznicy nie robi bo mnie stać, czy innej w stylu czymże jest 5zł jeśli kupuje bilet na mecz ukochanej drużyny?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1374348)
Nawet jeśli za tą złotówkę powstanie MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA?

I Tobie podobne wynalazki będą mogły gołym okiem dostrzec na co została przeznaczona ta złotówka?

W dupach Wam się poprzewracało. Nie o taką Polskę nasi dziadkowie walczyli.

"Przejaw jawnego k..." nabijaj w klawiaturę, to Ci chyba najlepiej wychodzi, a do ruchu kibicowskiego na Wiśle się nie wpier...!

Jeśli będę miał pewność, że ta złotówka pójdzie na MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA, to niech klub tą złotówkę na to przeznaczy. Obawiam się jednak, że ta złotówka bezwiednie może pójść na inne cele... wszechwiedzący asie przestworzy! Komu się poprzewracało temu się poprzewracało...

Pablo84 26.08.2014 08:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Matejas_ (Post 1374352)
Oczekujesz ode mnie odpowiedzi że 5zł mi róznicy nie robi bo mnie stać, czy innej w stylu czymże jest 5zł jeśli kupuje bilet na mecz ukochanej drużyny?

Jeśli będę miał pewność, że ta złotówka pójdzie na MUZEUM czy POMNIK HENRYKA REYMANA, to niech klub tą złotówkę na to przeznaczy. Obawiam się jednak, że ta złotówka bezwiednie może pójść na inne cele... wszechwiedzący asie przestworzy! Komu się poprzewracało temu się poprzewracało...

A jak nie będziesz mieć pewności to ....a co? Nie dasz na klub, bo będziesz mieć swoje chore urojenia.
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e. :rotfl:

Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz.

dynek.pl 26.08.2014 08:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1352761)
Niestety spodziewałem się tego. Patowa sytuacja, z Bednarzem nie będzie już rozmowy, teraz tylko Cupiał może podjąć decyzję. Albo dogada się z kibicami, albo będzie lipa na stadionie...

Ciekawe kiedy jakaś ekipa kibiców gości nas odwiedzi i zaśpiewa "GRAMY U SIEBIE"...Czy Zawisza przyjeżdża ?

Smieszny jesteś. Dostałeś zielone światło do powrotu na stadion tylko po to żeby się budżet zgadzał, a Tobie się wydaje, ze będziesz teraz ustawiał wszystko i wszystkich po swojemu ale spoko ... Z takim podejściem to pewnie za parę miechów znowu będziesz mecze w TV oglądał bo będzie kolejny protest.
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa.

Matejas_ 26.08.2014 08:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1374357)
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e. :rotfl:

Tu się akurat zgadzam z Tobą, różnią nasz tylko urojenia!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1374357)
Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz.

Tego można się było spodziewać... ale to czy będę chodził czy nie to tylko i wyłacznie moja sprawa.

mazo 26.08.2014 08:42

Dlaczego nikt nie otworzy zbiórki na portalu crowdfundingowym?

Pablo84 26.08.2014 08:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art (Post 1374331)
Po prostu nikt nie lubi mieć narzucone coś odgórnie.

Bo ludzie, to generalnie idioci, którzy nie zdają sobie sprawy, że ich podatki idż na polityków, obsługę długu, wojsko, służbę zdrowia etc. Gdyby były podane miesięczne kwoty - ile ich złotówek idzie na poszczególną działalność Państwa, już by tacy chętni nie byli :lol:

Tak jak w przypadku biletów- nie mają pojęcia, czy to idzie na klub czy na klub + budowę pomnika i muzeum- ale i tak dopierolą się do ewentualnej podwyżki- bo jest podejrzana i może świadczyć o tym, że ci straszni krwiożercy kibole, mordercy, dilerzy, gwałciciele oraz terroryści wygrali :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Matejas_ (Post 1374360)

Tego można się było spodziewać... ale to czy będę chodził czy nie to tylko i wyłacznie moja sprawa.

To się zastanów, czy gra jest warta...."focha" ;)

smook 26.08.2014 08:49

Tu nawet nie chodzi o przymus. Siadałem na C, na G i na E, na którym Januszy jest najwiecej. Kiedy na meczach był prawie komplet na derbach, czy legii gościa z puszką trudno było znaleźć. Jak ktoś nie wiedział po co ten gość stoi przy wejściu z puszką, to nie rzucał. Wtedy skwk mogło zebrać tyle ile nigdy im się nie udało. I co? I nic.
Bo i po co się wykazać, przykleić plakat, |oplakatować" zbieracza, jakoś zachęcać, jak można po prostu zabrać z biletu. Fajnie to wygląda na C, bo tam gość po prostu chodzi po trybunie, na największych trybunach, czyli E, czy A nic takiego się nie dzieje. Dlaczego?

Ja wrzucałem i będę wrzucał. Zastanowiłem się tylko nad celowością tego wrzucania przy okazji opraw z PDW. Nie bardzo wiem dlaczego miałbym się dorzucać do tych pozdrowień.

Yossarian 26.08.2014 09:24

Ciekaw jestem na ile fakt szykowania R.Gaszynskiego na prezesa ma zwiazek z poszukiwaniami (znalezieniem ?)sponsora strategicznego.
SC Johnson ?

Kocur 26.08.2014 09:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art (Post 1374331)

a podatki płacisz?

art 26.08.2014 09:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1374381)
a podatki płacisz?

A płacisz z przyjemnością? ZUS? Czy lepsze efekty daje wolny rynek?

element, ale w demokracji tworzy się złudzenie dla idiotów. Stowarzyszenie ma ten problem co już było wielokrotnie wspominane, że nawet jeśli ktoś się z Nimi po części zgadza to Oni tworzą sytuacje białe-czarne i przy zerowym PR tracą tzw. pikników itp. Już po wpisanch na forum widać, że podział na kibiców utrwala się co niestety będzie skutkowało w przyszłośći negatywnie. Jeśli mają racje to nie potrafiątego 'sprzedać' w sposób który dotrze do większości kibiców.

element 26.08.2014 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez art

Mi prezydenta Komorowskiego narzucili odgórnie choć na niego nie głosowałem.
I co mam zrobić? czuje się oszukany!

Tak działa demokracja :-)

@ Opcja z podwyższą cen bardzo sensowna, tym bardziej, że teraz mecz z Legią.

Gwiaździsty 26.08.2014 09:53

Przestrzegam tylko osoby decydujace o cenach biletów, by nie wylali dziecka z kąpielą czyli dali promocyjne ceny bieltów dla młodzieży do 18 lat. Wiadomo o co chodzi, żeby z braku kasy nie poszli tam gdzie śmierdzi.

domin_czyzyny 26.08.2014 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1374358)
Smieszny jesteś. Dostałeś zielone światło do powrotu na stadion tylko po to żeby się budżet zgadzał, a Tobie się wydaje, ze będziesz teraz ustawiał wszystko i wszystkich po swojemu ale spoko ... Z takim podejściem to pewnie za parę miechów znowu będziesz mecze w TV oglądał bo będzie kolejny protest.
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa.

W momencie wywalenia gnidy warszawsko - legijnej oraz anulacji blokad skonczyłem swój protest i bojkot, niezależnie od tego co zrobiłoby SKWK. Bojkot to teraz pewnie (niestety) będą przeprowadzać takie wynalazki jak Ty, po podwyżce cen biletów, daj Boże akcji 1 zł od biletu.

Uważam, że należy zrobic WSZYSTKO aby stworzyć Muzeum Wisły Kraków z prawdziwego zdarzenia, postawić Pomnik Henryka Reymana, odnowić Jego grób, wymalować trybuny od środa oraz rozkręcić na ogromną skalę akcję ściągania dzieciaków ze szkół, domów dziecka i osiedli krakowskich i wiosek. Na to wszystko potrzebna jest KASA od wszystkich, a nie tylko od tych co się chce dać. Każdy Wiślak, który przychodzi na stadion na obowiązek wspierać przeszłość i przyszłość Wisły.

Jeśli ktoś się przez to obrazi, trudno. Są sprawy ważne i ważniejsze. Taki "kibic" przypomni sobie jednak o Wiśle na meczu z Legią lub żydami, wtedy kupi bilet i wspomoże akcję.

Pamiętajcie jak się bedziecie obrażać na Wisłę, że podniosła ceny biletów, że teraz Stilic, Brożek, Sadlok są w życiowej formie, są super mecze, pada dużo bramek, itp.

forthy 26.08.2014 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1374336)
Albo się przystosujecie i zaakceptujecie "akcję 1 zl od biletu" (jeśli daj Boże zostanie wprowadzona), albo nie będziecie Stilicia oglądać. Wybór należy do Was.

Nie mam nic do biletów, ale co Ty pier*olisz tutaj?? :lol:

Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum

domin_czyzyny 26.08.2014 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez forthy (Post 1374395)
Nie mam nic do biletów, ale co Ty pier*olisz tutaj?? :lol:

Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum

jaki kompromis może być odnośnie poprawy sytuacji Białej Gwiazdy ? Albo wszysyc się zgodzimy, że musimy więcej od siebie dać temu klubowi, albo nie jesteśmy godni nazywać się kibicami Wisły Kraków. Co najwyżej widzami piłkarskimi.

filemon 03.09.2014 19:53

Dzisiaj trochę lipa, bo widziałem, że parę osób chciało się koło 19 do Strefy Kibica dostać, a była już zamknięta. Komuś się do domu śpieszyło.

Chorynatrzykolory 04.09.2014 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Matejas_ (Post 1374352)

....a chłopie a co ty myslisz ze jak ta złotówka od biletu będzie odprowadzana to ona zniknie z klubu i zasili portfele tych wg was "Bandziorów kiboli ":lol:?Jako,że klub to nie jest stragan na bazarze a spółka to wszystko będzie rozliczane i to co do złotówki i myślę,że SKWK i inne podmioty będą chciały by tak było m.A propo jeszcze twoich innych celów jeśli myślisz,że np. Chłopakom z pod znaku( H) potrzeba jakiejś złotówki od biletów by się nachapać to jesteś poprostu głupi :) Mają więcej pieniędzy niż tobie się wydaje :)

smook 04.09.2014 08:23

O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?

master17 04.09.2014 18:41

Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?

forthy 04.09.2014 19:25

"Co do sytuacji sportowej, to wiadomo już dzisiaj, że do końca roku żadnych wzmocnień nie będzie. Szkoda, ponieważ ławka jest zastraszająco krótka, ale z drugiej strony jest to szansa na wprowadzenie młodzieży. Mam nadzieję, że nie dotkną nas żadne kartki ani kontuzje i zdołamy dotrwać tym składem do końca roku. Nasi wyborni skauci pracują nad tym, aby znaleźć uzupełnienie składu od przyszłego roku kalendarzowego

Nie wchodzę w szczegóły transferowe, jak się tym nie zajmuję. Moje zdanie jest takie, aby jak najmniejszym kosztem pozyskać jak najlepszych zawodników. W Polsce nie jest to możliwe, dlatego szukamy zawodników za granicą, gotowych do gry”

Oj boję się...

Kocur 04.09.2014 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez master17 (Post 1375858)
Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?

a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura?

c. 16.09.2014 19:22

http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/588...erwinskim.html

Al_29 16.09.2014 21:03

https://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk

nie wiem czy ciekawy, ale na pewno trochę inny wywiad ze Smudą :)

master17 17.09.2014 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1375864)
a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura?

Kto tutaj mówi o puszce ? Mowa o złotówce od biletu gdzie łatwo jest obliczyć ile kasy dostali i później dopilnować jaka suma została wykorzystana i na co.

c. 17.09.2014 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez smook (Post 1375810)
O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?

Koszt takiego transparentu to 80 zł, spij spokojnie, na to znajda sie pieniadze z innego zrodla.

w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka.

KrzychooR 17.09.2014 23:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez c. (Post 1377246)
Koszt takiego transparentu to 80 zł, spij spokojnie, na to znajda sie pieniadze z innego zrodla.

w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka.

GW napisze że wreszcie wróciła normalność :lol:

brylant17 19.09.2014 12:50

Widzę wszyscy pozapominali 100 lat Panie Kazimierzu!!

cash_X 04.12.2014 08:31

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_jankowskim/

Ciekawy wywiad z Wiceprezesem, szczególnie w kontekście zamieszania z filmem promocyjnym.

63.5 Kg 04.12.2014 09:36

I może się skończy .......enie....Gosc jest Wiślakiem z krwi i kosci...":

Cytat:

Do Krakowa przyjechałem w 1979 roku, aby rozpocząć studia na Akademii Górniczo – Hutniczej. Co oczywiste, mieszkałem na miasteczku AGH, więc stary stadion Wisły widziałem praktycznie z okna pokoju. Okazało się również, że moim kolegą z roku jest Robert Gaszyński, piłkarz Wisły. Ułatwiło mi to wybór, której drużynie będę kibicował (uśmiech). Od tamtej pory regularnie chodziłem na mecze Wisły, nie tylko w dobrych czasach, kiedy Wisła grała z sukcesem w ówczesnej pierwszej lidze, ale także wtedy, kiedy spadła do drugiej ligi.
Cytat:

Bardzo pozytywnie odebrałem zarówno inicjatywę wsparcia klubu w trudnym momencie, jak i sam film. Dlatego byłem zaskoczony i zdziwiony, kiedy dowiedziałem się, że jakoby byłem przeciwny emisji tego filmu podczas meczu z Górnikiem Łęczna. Film został wyemitowany, nie tylko przed meczem, ale również (moją decyzją) ponownie w przerwie meczu…

shaggy 11.12.2014 14:39

Kilka ciekawostek o Smudzie, niektóre zgrane i słyszane kilka nowych wątków:

http://ofensywni.przegladsportowy.pl...nciszka-smudy/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl