![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
....a co to się Wisła doczekała kibiców- Ja .......e. :rotfl: Chłopie, z takim podejściem to po prostu nie przychodź na trybuny, bo łaski nie robisz. |
Cytat:
Nawet jeśli uważam, ze budowa pomnika to szczytny cel i tez mógłbym wpłacić więcej niż złotówkę jakby było specjalne konto to przez takich ludzi jak Ty naprawdę się odechciewa. |
Cytat:
Cytat:
|
Dlaczego nikt nie otworzy zbiórki na portalu crowdfundingowym?
|
Cytat:
Tak jak w przypadku biletów- nie mają pojęcia, czy to idzie na klub czy na klub + budowę pomnika i muzeum- ale i tak dopierolą się do ewentualnej podwyżki- bo jest podejrzana i może świadczyć o tym, że ci straszni krwiożercy kibole, mordercy, dilerzy, gwałciciele oraz terroryści wygrali :lol: Cytat:
|
Tu nawet nie chodzi o przymus. Siadałem na C, na G i na E, na którym Januszy jest najwiecej. Kiedy na meczach był prawie komplet na derbach, czy legii gościa z puszką trudno było znaleźć. Jak ktoś nie wiedział po co ten gość stoi przy wejściu z puszką, to nie rzucał. Wtedy skwk mogło zebrać tyle ile nigdy im się nie udało. I co? I nic.
Bo i po co się wykazać, przykleić plakat, |oplakatować" zbieracza, jakoś zachęcać, jak można po prostu zabrać z biletu. Fajnie to wygląda na C, bo tam gość po prostu chodzi po trybunie, na największych trybunach, czyli E, czy A nic takiego się nie dzieje. Dlaczego? Ja wrzucałem i będę wrzucał. Zastanowiłem się tylko nad celowością tego wrzucania przy okazji opraw z PDW. Nie bardzo wiem dlaczego miałbym się dorzucać do tych pozdrowień. |
Ciekaw jestem na ile fakt szykowania R.Gaszynskiego na prezesa ma zwiazek z poszukiwaniami (znalezieniem ?)sponsora strategicznego.
SC Johnson ? |
Cytat:
a podatki płacisz? |
Cytat:
element, ale w demokracji tworzy się złudzenie dla idiotów. Stowarzyszenie ma ten problem co już było wielokrotnie wspominane, że nawet jeśli ktoś się z Nimi po części zgadza to Oni tworzą sytuacje białe-czarne i przy zerowym PR tracą tzw. pikników itp. Już po wpisanch na forum widać, że podział na kibiców utrwala się co niestety będzie skutkowało w przyszłośći negatywnie. Jeśli mają racje to nie potrafiątego 'sprzedać' w sposób który dotrze do większości kibiców. |
Cytat:
I co mam zrobić? czuje się oszukany! Tak działa demokracja :-) @ Opcja z podwyższą cen bardzo sensowna, tym bardziej, że teraz mecz z Legią. |
Przestrzegam tylko osoby decydujace o cenach biletów, by nie wylali dziecka z kąpielą czyli dali promocyjne ceny bieltów dla młodzieży do 18 lat. Wiadomo o co chodzi, żeby z braku kasy nie poszli tam gdzie śmierdzi.
|
Cytat:
Uważam, że należy zrobic WSZYSTKO aby stworzyć Muzeum Wisły Kraków z prawdziwego zdarzenia, postawić Pomnik Henryka Reymana, odnowić Jego grób, wymalować trybuny od środa oraz rozkręcić na ogromną skalę akcję ściągania dzieciaków ze szkół, domów dziecka i osiedli krakowskich i wiosek. Na to wszystko potrzebna jest KASA od wszystkich, a nie tylko od tych co się chce dać. Każdy Wiślak, który przychodzi na stadion na obowiązek wspierać przeszłość i przyszłość Wisły. Jeśli ktoś się przez to obrazi, trudno. Są sprawy ważne i ważniejsze. Taki "kibic" przypomni sobie jednak o Wiśle na meczu z Legią lub żydami, wtedy kupi bilet i wspomoże akcję. Pamiętajcie jak się bedziecie obrażać na Wisłę, że podniosła ceny biletów, że teraz Stilic, Brożek, Sadlok są w życiowej formie, są super mecze, pada dużo bramek, itp. |
Cytat:
Serio niedobrze się robi. Jest okazja ogarnąć teraz wszystko pozytywnie, ale tacy jak ty już pokazują, że mają klapki na oczach i dyskusja czy kompromis z nimi jest niemożliwy (piszę tylko o kilkuosobowej grupie tutaj na forum, którą mogę ocenić po wpisach). Najlepsze, że piszesz jako alfa i omega, a decyzyjnie jesteś w Wiśle na tym samym poziomie co wszyscy użytkownicy forum |
Cytat:
|
Dzisiaj trochę lipa, bo widziałem, że parę osób chciało się koło 19 do Strefy Kibica dostać, a była już zamknięta. Komuś się do domu śpieszyło.
|
Cytat:
|
O obiecujesz, że nie pójdzie na transparent "pozdrowienia dla więzienia"?
|
Wszystko można dogadać. Złotówka idzie na muzeum + pomnik oraz akcje marketingowe i wszystko jest rozliczane zgodnie z papierkiem. Trudne do zrealizowania ?
|
"Co do sytuacji sportowej, to wiadomo już dzisiaj, że do końca roku żadnych wzmocnień nie będzie. Szkoda, ponieważ ławka jest zastraszająco krótka, ale z drugiej strony jest to szansa na wprowadzenie młodzieży. Mam nadzieję, że nie dotkną nas żadne kartki ani kontuzje i zdołamy dotrwać tym składem do końca roku. Nasi wyborni skauci pracują nad tym, aby znaleźć uzupełnienie składu od przyszłego roku kalendarzowego
Nie wchodzę w szczegóły transferowe, jak się tym nie zajmuję. Moje zdanie jest takie, aby jak najmniejszym kosztem pozyskać jak najlepszych zawodników. W Polsce nie jest to możliwe, dlatego szukamy zawodników za granicą, gotowych do gry” Oj boję się... |
Cytat:
a po wrzuceniu do puszki paragon czy faktura? |
|
https://www.youtube.com/watch?v=2STZnhFQixk
nie wiem czy ciekawy, ale na pewno trochę inny wywiad ze Smudą :) |
Cytat:
|
Cytat:
w meczu z Legia wywiesimy transparent "szanujemy wszystkich" i oblepimy sektor C w serduszka. |
Cytat:
|
Widzę wszyscy pozapominali 100 lat Panie Kazimierzu!!
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_jankowskim/
Ciekawy wywiad z Wiceprezesem, szczególnie w kontekście zamieszania z filmem promocyjnym. |
I może się skończy .......enie....Gosc jest Wiślakiem z krwi i kosci...":
Cytat:
Cytat:
|
Kilka ciekawostek o Smudzie, niektóre zgrane i słyszane kilka nowych wątków:
http://ofensywni.przegladsportowy.pl...nciszka-smudy/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl