![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda że Wisla jakoś nie pomaga szczęściu i nie zapieprza do 95 minuty tylko jeszcze przed przerwą odpuszza. |
A w ogóle to pachnie bramką...tylko nie wiadomo jeszcze dla kogo.
|
Kurde jak ja niecierpie Roberta "mr. Szkity" Lewandowskiego, za ten jego styl biegania wydaje mi sie ze przy nastepnym kroku peknie mu cos nogach.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja wiem, że lubimy Wisłę, ale zachowajcie choć minimum obiektywności. Czepianie się stylu biegania najlepszego strzelca rywali jest po prostu śmieszne. |
Czy się komu to podoba czy nie, to właśnie GKS-Lech był prawdziwym meczem na szczycie..
I w pełni zasłuzył na to miano.. I wyobraźcie sobie Wisłę albo Legię w obecnej formie, walczącą z Lechem. Masakra. |
Jesteśmy pieprzonymi farciarzami. Bez odbioru.
|
Mamy wiecej szczescia niz rozumu. Teraz trzeba sie kur.a wziasc za wygrywanie bo wiecej takich prezetow juz nie bedzie.
|
Końcowy gwizdek sędziego.
No i szczęście nas nie opuszcza, lider zachowany. Może by tak temu szczęściu pomóc? |
Lidera mamy!!!!!!!!!! Jasny gwint, drugi raz ucieczka spod gilotyny sie udala. Ale trzeba sie wziasc do roboty. Walczyc Wisła walczyc!!!!!!
|
dokładnie farciarze do potęgi... mój wynik sie sprawdził... ;]
|
Uffff dobry wynik Bełchatów-Lech 1-1. Jakby nie było ciągle jesteśmy liderem:D
Myślałem że GKS pęknie a tu proszę, jakże lubię się mylić kiedy jest to z korzyścią dla Wisły. |
Więcej prezentów od losu chyba już nie będzie..
Tym bardziej że Legia się posypie bez Urbana zupełnie. |
A jakby w naszej sytuacji była Legia i gdyby warszawiacy mieli takiego farta jak my to wszyscy zaczęli by mówić że to jest jedno wielkie gówno i ustawiona cała liga :lol:
|
z taki fartem to może mistrza obronimy :)
Mam nadzieje ,że w końcu się przebudzimy i już nie odpuścimy do końca. |
Pora spiąć dupska i w końcu coś pokazać, bo więcej takich cudów zapewne nie będzie.
Szczególnie że już nie tylko Legia i Lech ale też Ruch i GKS są coraz bliżej. |
Wynik dla nas bardzo dobry. Trzeba jednak pamiętać, że nie jest to skutek (tak jak w przypadku naszym czy Legii) żałosnej gry Lecha bądź GKSu.
Nie mogę się już doczekać aż Pyrki zawitają do Krakowa! |
Cytat:
|
Jak nie wygramy z Lechią to Skorże raczej zwolnią ,pozniej mamy wyjazd z Polonia Bytom gdzie latwo tez nie bedzie
|
Cytat:
Z taką formą możemy i Lechią przegrać za tydzień... |
ma ktos linka do LIGI +
|
Cytat:
I tak największa niespodzianką (dla mnie) jest ostatnie miejsce drugiego klubu z Warszawy. Hahah, Wojciechowski ma rękę do piłki! |
ta liga przypomina wyscigi kolarskie na dochodzenie. :)
gdyby mi ktos miesiąc temu powiedział ze nie strzelimy gola przez 3 mecze i dalej bedziemy liderem to smiechem w twarz |
Geniuszowi Maciusiowi znowu się udało i powodem wylotu nie będzie strata lidera. Mimo to patrząc na mecz Bełchatowa i Amicy można było nabawić się kompleksów. Jak widać w naszej lidze da sie grać z jakąś koncepcją, można wymienić na szybkości kilka podań, można stworzyć kilka okazji pod bramką przeciwnika. A my chyba gramy w tej samej lidze i nawet (jeszcze) jesteśmy wyżej w tabeli niż drużyny grające od nas obecnie klasę lepiej. Jeżeli Cupiał siedzi jeszcze za granicą może rozwiąże sprawę telefonicznie tak jak to w Legii zrobiono?
|
to wszystko ustawione, mamy kryzys to i prezesi musza zarobic w zakładach, sporo kasy ;) <zart>
a powaznie jestesmy pieprzonymi fartuchami, jakies niebiosa czuwaja nad wisla... czy to mozliwe (teoretycznie) aby rywale grali tak ze wisla do konca sezonu nie ebdzie musiala wygrywac i zdobyc mistrza? ;p |
Lech i Belchatów a nawet Cracovia czy Polonia Bytom ,ma lepiej przygotowanych kondycyjnie i technicznie do sezonu od Wisły
|
kto wie, czy na naszą wpadkę 1-0 w Bełchatowie po tym dzisiejszym meczu GKS nie należałoby ciut inaczej spojrzeć :)
Dobra, żarty na bok, niech się do roboty wezmą bo prócz meczu Lecha z Legią więcej prezentów z Poznania może już nie być. |
Ja powiedziałem przed rozpoczeciem rundy rewanzowej ze po 5 kolejkach powinno sie wszystko wyklarowac. tzn wiadomo kto bedzie sie liczył a kto nie. wiec jeszcze sie wstrzymuje z ocena przez 2 kolejki
|
jak tak patrzę na to co się dzieję to myślę, że zdobycie 50 pkt powinno wystarczyć do miejsca, które gwarantuję grę w pucharach...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl