![]() |
Cytat:
|
kiedyś Ibutti podał adresy do stron z mp3, m.in. ten adres (bardzo fajny serwis z muzyką klubową) :
http://mp3t.info/mp3.html niestety okazało się, że nie jest ona bezpieczna. jakie polecacie strony z mp3 (MUZYKA KLUBOWA, REMIXY) ?? |
Cytat:
http://www.bestmp3.pl/ http://www.djwitek.prv.pl/ |
Dosyć ważne dl mnie pytanie. Jeżeli mam cyfrę ( kabel z anteny do dekodera - do tv) a chciałbym rozdwoić kabel przy wyjściu z anteny ( zwykła rozłączka taka jak np u kablówki w mieszkaniach) jeden kabel do właściwego dekodera a drugi do nowego dekodera w drugim pokoju to czy to będzie hulać i czy to nie pogorszy jakości obrazu na odbiorniku bazowym.
i pytanie typu "nielegal" - czy ktoś się orientuję (ma znajomego) ile kosztuję rozkodowanie karty, gdzie i za ile ? Nie oczekuję odpowiedzi na forum publicznym. proszę o ewentualny pw. |
Stracisz na jakosci, i to sporo, kup nowy konwerter twin i zmien. Ewentualnie kup wiekszy quad to bedzie wiecej wyjssc. A co do kart to chyba jeszcze nie sa rozkodowane te nowe kameleony. Ale to takie moje przypuszczenie. Pamietaj ze zawsze istnieje opcja splittera
|
Cytat:
|
Z tymi kartami jeszcze sie upewnij dokaldnie bo nie chce wprowadzic w blad pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie ma obecnie takiej opcji. darmowa cyfra skonczyla sie we wrzesniu i narazie nic nie zapowiada zmian. p.s. podobnie polsat i eNka. p.s.2. polecam http://forum.dvhk.pl/index.php , trzeba sie rejestrowac, obecnie przerwa techn. |
Cytat:
|
dzięki, Impreza :)
|
Pierwszy raz mi sie to zdarzylo. Kupilem sobie laptop i chcialem ogladnac film. Właczam, otwiera sie Windows Media Player i ifnoramcja, że film nei moze zostac odtworzony poniewaz trzeba zmniejszych liczbe kolorow czy jakos tak. Wie ktos o co biega i co trzeba zrobic zeby dzialalo poprawnie??
|
Możliwe że masz nieodpowiednie sterowniki.
|
To ja raz jeszcze o RTV ;)
Muszę zmienić dekoder, bo mój stary Ferguson AF-6318 nie obsługuje HD i potrzebuję go na coś wymienić. Ważne żeby miało dysk twardy i odbiór w HD, no, ewentualnie wyjście USB do którego będę podpinał dysk zewnętrzny- takie rozwiązanie też wchodzi w rachubę. Oczywiście sprzęt musi być w pełni edukowalny . Myślałem o Fergusonie 8800, czy 8900 Ktoś może się na jego temat wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? Sprawa kolejna- kino domowe. Tylko nie jakieś plastik "daewo" za 500zł z Mediamarketu, tylko coś z sensem- drewniane głośniki, porządna elektronika, oczywiście wszystko we w miarę normalnych pieniądzach? Znalazłem zestawy głośników: RUBICON RP26, RUBICON RP16fcs, a do tego myślałem o elektronice: DENON avr1509 + dv1740, lub Pioneer 818 + dvd410 Czy i w tym temacie ktoś się może wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? |