Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

WISŁAZWE 26.06.2015 15:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1405981)
Ciekawa sprawa jest to tez ze Bilinski rozwiazal kontrakt...
Wiem ze to tak w sferze wysokich marzen...

Trzeba przekazać Gaszyńskiemu :)

stalsanok1946 26.06.2015 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1405980)
A to nie było tak, że oni ściągneli sobie nowego obcokrajowca i potrzebne im było miejsce w składzie (bardzo ostre limity)? Ja taką wersje czytałem.

Jeżeli ty masz racje to faktycznie zmienia postać rzeczy.

mają te limity, ale gdyby klub chciał rozwiązać kontrakt to by mu wypłacił kasę, a z tego co wiem to on się zrzekł więc wychodzi na to że to on rozwiązał. Zresztą chłop kilka razy był kapitanem zespołu, on tam gwiazdą z miejsca został :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1405981)
Ciekawa sprawa jest to tez ze Bilinski rozwiazal kontrakt...
Wiem ze to tak w sferze wysokich marzen...

swego czasu się zastanawiał nad ofertą z Dinama jak grał na Litwie, więc rozbieżności finansowe nie mogły być takie wielkie, do tego był tam dopiero 3 napastnikiem w zespole (dzielnie walczył o króla strzelców jak rezerwowy), zaś na Litwie wątpie że zgarniał kokosy. W zimie Podbeskidzie, Korona go chciała, więc nie zarabia wiele, jest w naszym zasięgu

HEDu 26.06.2015 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1405982)

Do Dudu nic nie mam ;) grał przyzwoicie na tyle ile dostał czyli całe 179 minut

Karherop 26.06.2015 16:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 1405987)
Do Dudu nic nie mam ;) grał przyzwoicie na tyle ile dostał czyli całe 179 minut

Już nie przesadzaj bo w PP i w młodej ekstraklasie trochę pograł. W dzisiejszej Wiśle pewnie by znalazło się dla niego miejsce na ławce, ale na tamtą był to zbyt mały rozmiar kaloszy.

Kamson 26.06.2015 16:28

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/

Jeszcze się lipiec nie zaczął a podpisaliśmy już 3 piłkarzy. W końcu jakaś namiastka profesjonalizmu w Wiśle!

ciomborek8 26.06.2015 16:29

Prawda jest ze Rafael Crivellaro i Jean Barientos maja tego samego agenta ? cos gdzies tak obiło mi sie o uszy .

wislakrakow124 26.06.2015 16:34

Tak tego samego.

mitmichael 26.06.2015 16:43

No Panie Gaszynski szacun dopiero czerwiec a juz 3 transfery :D

Karherop 26.06.2015 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciomborek8 (Post 1405990)
Prawda jest ze Rafael Crivellaro i Jean Barientos maja tego samego agenta ? cos gdzies tak obiło mi sie o uszy .

Quintana również jest pod jego opieką.

Skoro podpisali go od razu na 3 lata to muszą być przekonani co do jego umiejętności. Powiem szczerze, że Wisła mnie pozytywnie zaskoczyła tak szybko podpisując nowych zawodników. Bez testów, bez zwlekania, szacun Gaszyński i spółka.

brylant17 26.06.2015 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1405993)
Quintana również jest pod jego opieką.

Skoro podpisali go od razu na 3 lata to muszą być przekonani co do jego umiejętności. Powiem szczerze, że Wisła mnie pozytywnie zaskoczyła tak szybko podpisując nowych zawodników. Bez testów, bez zwlekania, szacun Gaszyński i spółka.

Właśnie dlaczego jeszcze Danim się nie interesujemy ? pewnie dużo chce....

wislakrakow124 26.06.2015 16:47

A jeszcze 2 tyg temu kazdy chcial zwalniac Gaszynskiego a prawda jest taka ze robi co moze. Prezes jest WISLAKIEM i wazne dla niego jest dobro klubu. 3 transfery zrobione 4 w drodze jest dobrze.

Karherop 26.06.2015 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1405994)
Właśnie dlaczego jeszcze Danim się nie interesujemy ? pewnie dużo chce....

ilu piłkarzy mamy zmieścić na jednej pozycji? na "10" już chce grać Popović i Crivellaro.

Napastnika nam trzeba. Do spółki z defensywnym pomocnikiem (życzeniowo)

Arked 26.06.2015 17:35

Jak na apokaliptyczne wizje snute przez prasę i bardziej pesymistycznie nastawionych kibiców to szybko i sprawnie przeprowadziliśmy całkiem obiecujące transfery. Są wprawdzie braki na dwóch pozycjach (defensywny pomocnik, napastnik) ale myślę, że do nadchodzącego sezonu można podchodzić z umiarkowanym optymizmem.

sandomingo 26.06.2015 17:45

Jak dla mnie to Gaszyński orze jak może póki co.
Ciekawe czy marudzący pójdą w poniedziałek po karnety?

butazango 26.06.2015 17:46

Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.

Heero 26.06.2015 17:52

Wiadomo już może co będzie z Barrientosem? Pomoc w zestawie Barrientos - Cywka - Popović - Crivellaro wyglądałaby bardzo obiecująco, może też przyjście kogoś z podobnego kręgu kulturowego jak nasz nowy Brazylijczyk pomogłoby w aklimatyzacji.

wolfu 26.06.2015 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Heero (Post 1406002)
Wiadomo już może co będzie z Barrientosem? Pomoc w zestawie Barrientos - Cywka - Popović - Crivellaro

Zasmucę Cię, nikt ani nic nie wypędzi Bogusia z pierwszej jedenastki :P

fialo 26.06.2015 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1405999)
Jak na apokaliptyczne wizje snute przez prasę i bardziej pesymistycznie nastawionych kibiców to szybko i sprawnie przeprowadziliśmy całkiem obiecujące transfery. Są wprawdzie braki na dwóch pozycjach (defensywny pomocnik, napastnik) ale myślę, że do nadchodzącego sezonu można podchodzić z umiarkowanym optymizmem.

Główny i podstawowy brak i to w pełnym znaczeniu tego słowa mamy na pozycji bramkarza. Poświęcił bym to wzmocnienie "ofensywne", które ma jeszcze nastąpić jako ostatnie wzamian za nowego bramkarza. Na DP może grać jeszcze od biedy oprócz Alana (wiadomo to poziom II ligii polskiej) Boguski, Cywka czy nawet Sadlok lub Burliga, a w bramce mamy Buchalika, który by się w Gabrbarni nie złapał, i który prezentuje "poziom", jaki wszyscy widzieliśmy.

Druga opcja, na którą po cichu liczę - to postawienie na M.Zajaca, chłopa 1.95m, wielki silny i skoczny. Fizycznie kozak. Trochę jest jescze gorzej z umiejętnościami stricte bramkarskimi, jednak już w tym sezonie widać było w rezerwach z tego co go oglądałem duży progres. Gorszy od Buchalika na pewno nie jest (podejrzewam ze mało który z nas tutaj czynnie uprawiający jakiś sport po pracy jest).

arti 26.06.2015 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1405972)
ale stać nas na Piotra Brożka!
Uniwersalny zawodnik, Wiślak, zna sztab i zawodnikow wiec odpada aklimatyzacja. Spełnia wszelkie przesłanki :)

Taak... dawno go tu nie było...

Karherop 26.06.2015 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1406004)
Główny i podstawowy brak i to w pełnym znaczeniu tego słowa mamy na pozycji bramkarza. Poświęcił bym to wzmocnienie "ofensywne", które ma jeszcze nastąpić jako ostatnie wzamian za nowego bramkarza. Na DP może grać jeszcze od biedy oprócz Alana (wiadomo to poziom II ligii polskiej) Boguski, Cywka czy nawet Sadlok lub Burliga, a w bramce mamy Buchalika, który by się w Gabrbarni nie złapał, i który prezentuje "poziom", jaki wszyscy widzieliśmy.

Druga opcja, na którą po cichu liczę - to postawienie na M.Zajaca, chłopa 1.95m, wielki silny i skoczny. Fizycznie kozak. Trochę jest jescze gorzej z umiejętnościami stricte bramkarskimi, jednak już w tym sezonie widać było w rezerwach z tego co go oglądałem duży progres. Gorszy od Buchalika na pewno nie jest (podejrzewam ze mało który z nas tutaj czynnie uprawiający jakiś sport po pracy jest).

to w końcu mamy wydawać grube tysiące na nowego bramkarza czy jednak stawiać na utalentowanego wychowanka? zdecyduj się kolego.

Poza tym jest Miśkiewicz. Co jak co, ale kupowanie teraz bramkarza to byłoby ogromne marnotractwo budżetu przewidzianego na płace.

Co jak co ale pozycja DP jest jedną z najważniejszych w drużynie. Przy dobrym DP to przeciwnik nawet nie zbliży się do bramki, gdzie może stać ręcznik a i tak nie stracimy bramki.

szprotson 26.06.2015 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez butazango (Post 1406001)
Może Popovic będzie grał jako defensywny, w jakimś wywiadzie mówił że moze grać jako 10 lub jako def właśnie. To mogłoby rozwiązać problem z przechodzeniem z obrony do ataku z czym mamy kłopoty.

Która dobra 10, jest przy okazji dobrym defensywnym pomocnikiem?
W sensie czy ever znasz jakąś?

force93TS 26.06.2015 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1406008)

Modric potrafi tu i tu

butazango 26.06.2015 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1406008)

Ktoś musi być pierwszy:D

fialo 26.06.2015 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1406007)
to w końcu mamy wydawać grube tysiące na nowego bramkarza czy jednak stawiać na utalentowanego wychowanka? zdecyduj się kolego.

Poza tym jest Miśkiewicz. Co jak co, ale kupowanie teraz bramkarza to byłoby ogromne marnotractwo budżetu przewidzianego na płace.

Co jak co ale pozycja DP jest jedną z najważniejszych w drużynie. Przy dobrym DP to przeciwnik nawet nie zbliży się do bramki, gdzie może stać ręcznik a i tak nie stracimy bramki.

Czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną, czyż nie?

Napisałem wyraźnie, że druga opcją dla mnie (w przypadku braku nowego bramkarza) jest Zając w bramce. W pierwszej kolejności widziałbym tam kogoś bardziej doświadczonego. W mojej opinii bramkarz to kluczowa postać w drużynie i pieprzenie, że może stać w niej ręcznik przy dobrej obronie to jakaś horrendalna bzdura. W dzisiejszych czasach bramkarz ma nie tylko łapać piłki, które lecą w bramkę, ale to też kierownik całej obrony, który nieraz kasuje kontrakt. Czemu Chelsea ma dwóch bramkarzy na kosmicznym poziomie? Przecież maja Maticia na DP i świetnych ŚO, po .... im Cech i Courtois? Mogliby przecież kupić Buchalika.. Co za bzdura. Nie mówię, żeby od razu kupować bramkarza za duże pieniądze. Ale taki Baran z Jagi, bardzo dobry zawodnik, a marnuje się na ławce przy Drągowskim. Albo nawet ten Janukiewicz. Każdy to 3 poziomy wyżej niż MB.

Żeby nie było - zakup DP z prawdziwego zdarzenia to też powinien być priorytet. ALe trzymając się słów Gasza - jeszcze jeden transfer - to wybieram bramkarza. Na DP mamy kilku kandydatów, a jakby policzyć bramki które zajebał nam Buchalik w tamtym sezonie, nie starczyłoby palców u rąk.

Zresztą, ta cała gadka jest bez sensu, bo ani bramkarz ani DP do nas nie dołączą :D

szprotson 26.06.2015 19:09

W lidze gdzie defensywny pomocnik ma ogromne znaczenie, my nie mamy takiego chłopa w kadrze.
Bardzo fajnie ze trener Moskal będzie próbował na tej pozycji Cywke, sam licze na niego (aczkolwiek spodziewałem sie typowego box-to-box a nie "6") ale czy ktoś wział pod uwage scenariusz ze Tomek Cywka na szóstce jest przechujowy?Co wtedy? Cofniemy Rafała Boguskiego z ataku po tym jak tam został oddelegowany ze srodkowego pomocnika którym się stał gdy okazało się ze skrzydłowym jest słabym co wyszło dopiero wtedy kiedy cofnęli go z napastnika czyli jego wyuczonej pozycji? Moze jest to jakaś opcja, ale to raczej na IV lige a nie E-klase.
Rozumiem trenera ze udało mu sie przywrócic zycie Jankowskiemu którego cofnał na środek, rozumiem zę Burliga może się sprawdzac na skrzydle w końcu ma inklinacje ofensywne, ale czy ktoś da gwarancje ze kazdy manewr ze zmianą pozycji sie sprawdzi? No nie. Czy mamy zabezpieczenie? Też nie.
Bramkarz jest jaki jest, Jovanic v 2.0, wg mnie mało jest GK słabszych od niego w lidze no ale to moje zdanie. Miśkiewicz znowu se coś zrobił i kogo mamy w obwodzie? Młodego Zająca, wszystko spoko, ale który młody bramkarz u Nas coś pograł in plus? Nie kojarze. Gdybym istniała taka możliwość - brałbym Janukiewicza.
A co do Crivelaro to bez podjary. Dajmy mu pokopac potem będziemy oceniać.
p.s. Modric to jest typowy srod.pomocnik a nie ofensywny i defensywny no ale kwestia kto jak spogląda :) Liczba super 6 i 10 mówi dokładnie ile takich zawodnikow jest na swiecie i dlaczego nie jest to Crivelaro. No ale w tej lidze nie takie rzeczy widzieliśmy wiec trzeba wierzyc po prostu ze za dotknięciem magicznej różdzki będziemy golić każdego naszą krakowska piłką :)

Rafal-SWL 26.06.2015 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislakrakow124 (Post 1405995)
A jeszcze 2 tyg temu kazdy chcial zwalniac Gaszynskiego a prawda jest taka ze robi co moze. Prezes jest WISLAKIEM i wazne dla niego jest dobro klubu. 3 transfery zrobione 4 w drodze jest dobrze.

dokładnie, najwiekszym plusem Gaszyńskiego jest to że jest Wiślakiem. Trzymam kciuki za niego, pozwólmu mu działać w spokoju.

Co do tego Crivellaro, minusem jest to, że mógł mieć łatwiejsze nazwisko ;)
a tak na serio to ciesze się że podpisał, wiem że póki co nasza wiedza o nim opiera się na filmikach, jednak widać że chłop coś umie, i możemy mieć z niego dużo pociechy.
Troche poszperałem na necie, trudne to nie było, tak nawiasem mówiąc to ma fajną żonkę, do tego 2 dzieci, wygląda na ułożonego faceta który jeszcze chce coś osiągnąć, co daje nadzieję że będzie walczyć na boisku, a nie bujać się po klubach jak nasze czarne perełki

AS82 26.06.2015 19:35

Czyli został jeszcze 1 transfer do klubu ??

siemstein 26.06.2015 20:48

Szok co się dzieje. Mam nadzieję, że każdy z tych transferów będzie trafiony. W....ia mnie to, że media jakoś specjalnie się nie interesują tym, że Wisła robi konkretne ruchy transferowe, tylko wolą pisać o jakimś nędznym sparingu Legii. Oby wszystkim redaktorzynom nowe chłopaki utarły nosa w nowym sezonie!

stalsanok1946 26.06.2015 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez butazango (Post 1406001)

widziałeś kogoś kto gra jako typowa 10 a sprawdza się na defensywnym? bo ja nie, a raczej więcej meczów ode mnie nie obejrzałeś...co do samego Popovicia, wystarczy spytać ludzi z Grudziądza którzy jednoznacznie stwierdzają, że Denis jest cacy jak mu się chce i że minusy to rzadki powrót, słaby w defensywie, więc to że sam tak mówi że potrafi tam zagrać jest mydleniem oczu, boisko weryfikuje wszystko

co do mediów i tego że nikt nie rozchwytuje się nad transferami Wisły. Mają rację, nikt nie daje nam gwarancji że Ci zawodnicy się sprawdzą, a pompowanie balonika na podstawie nazwiska, czy statystyk nie ma sensu, sezon tuż tuż i choćby po dwóch kolejkach można wyciągać wnioski czy Cywka się nadaje, czy Popovic jest dobry, czy Crivelaro to nie jest dziad. Ja osobiście wiąże duże nadzieje z aktualnymi transferami, ale to tylko nadzieje. Choć prawdę mówiąc nakręcanie przez media może nam przynieść korzyści marketingowe i ściągnięcie ludu na stadion, ale nie my jesteśmy w Polsce na topie w public relasion

obsada innych pozycji? nie tyle co napastnika brakuje nam bramkarza, kto ma kontakt z Gaszyńskim nie mu cyknie sms - Patryk Wolański
fakt, przydałby się konkurent dla Brożka, ale Moskal najwidoczniej wiąże duże nadzieje z rozwinięciem potencjału Zająca choć tego widziałbym w naszej siermiężnej lidze raczej na skrzydle, jest Jankowski ale to nie ten kaliber co Brożek. Domkniemy kadrę 4 transferem, a co to będzie? się okaże

BlurgH 26.06.2015 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1406028)
oby wszystkim redaktorzynom nowe chłopaki utarły nosa w nowym sezonie!

Amen !!!!!!!

alexx6 26.06.2015 21:27

A czym niby media maja się podniecać. Ochłońcie troche. Sprowadzamy gości co nie miał miejsca w 3 lidze angielskiej, gościa z 1 ligi Polskie oraz no name z Brazylii i wszyscy mają o tym piać. Zobaczymy co z tego wyniknie w trakcie sezonu

Wesoły Romek 26.06.2015 22:22

Wiała upada. Warszawscy dziennikarze mieli rację. Nie ma już nic. Odeszło kilku znakomitych piłkarzy, przyszło kilku III ligowców. Nikt nie jest w stanie zastąpić Garguły. Jak żyć?

butazango 26.06.2015 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stalsanok1946 (Post 1406029)
widziałeś kogoś kto gra jako typowa 10 a sprawdza się na defensywnym? bo ja nie, a raczej więcej meczów ode mnie nie obejrzałeś...co do samego Popovicia, wystarczy spytać ludzi z Grudziądza którzy jednoznacznie stwierdzają, że Denis jest cacy jak mu się chce i że minusy to rzadki powrót, słaby w defensywie, więc to że sam tak mówi że potrafi tam zagrać jest mydleniem oczu, boisko weryfikuje wszystko

co do mediów i tego że nikt nie rozchwytuje się nad transferami Wisły. Mają rację, nikt nie daje nam gwarancji że Ci zawodnicy się sprawdzą, a pompowanie balonika na podstawie nazwiska, czy statystyk nie ma sensu, sezon tuż tuż i choćby po dwóch kolejkach można wyciągać wnioski czy Cywka się nadaje, czy Popovic jest dobry, czy Crivelaro to nie jest dziad. Ja osobiście wiąże duże nadzieje z aktualnymi transferami, ale to tylko nadzieje. Choć prawdę mówiąc nakręcanie przez media może nam przynieść korzyści marketingowe i ściągnięcie ludu na stadion, ale nie my jesteśmy w Polsce na topie w public relasion

obsada innych pozycji? nie tyle co napastnika brakuje nam bramkarza, kto ma kontakt z Gaszyńskim nie mu cyknie sms - Patryk Wolański
fakt, przydałby się konkurent dla Brożka, ale Moskal najwidoczniej wiąże duże nadzieje z rozwinięciem potencjału Zająca choć tego widziałbym w naszej siermiężnej lidze raczej na skrzydle, jest Jankowski ale to nie ten kaliber co Brożek. Domkniemy kadrę 4 transferem, a co to będzie? się okaże

Napisałem "może". Nie widziałem chłopa w żadnym meczu na żywo, pisze tylko na podstawie tego co sam mówi. Z obstawieniem pozycji defensywnego pomocnika u nas lipa , więc może to być jedna z opcji.

piotek 26.06.2015 23:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wesoły Romek (Post 1406033)
Wiała upada. Warszawscy dziennikarze mieli rację. Nie ma już nic. Odeszło kilku znakomitych piłkarzy, przyszło kilku III ligowców. Nikt nie jest w stanie zastąpić Garguły. Jak żyć?

Ty ironizujesz, czy na serio?

PiVoSH92 26.06.2015 23:48

A nie jest tak? Mamy już 2 nowych Stiliciów a drugiego Garguły ani widu ani słychu :E

Wesoły Romek 27.06.2015 00:23

Piotek, na serio;)

krzaq12 27.06.2015 07:42

Chrapek i Ostoja byli przykładami, że z pomocników ofensywnych (oczywiście nie typowych 10)ale umiejących rozegrać piłkę zrobiliśmy tzw. łączników czyli graczy którzy mieli za zadanie przerwać akcje ale przede wszystkim połączyć np. Uryge z Gargułą czy później Uryge ze Stilicem poprzez dobre rozegranie i takiego kogoś nam brakuje. Świetnie było to widać jak Ostoja miał kontuzję, Semir cofał się po piłki często w okolice środka boiska, czasami nawet jeszcze dalej przez co nie było go tam gdzie stanowi największe zagrożenie 20-30 metr. Takim graczem być może będzie Cywka ale może się też okazać że nadal nie mamy kogoś takiego, a szkoda bo dużo na tym tracimy. ;)

tofik 27.06.2015 07:50

No i bardzo fajnie, że jakieś większe zmiany zaszły w skostniałej linii pomocy. W zasadzie szkoda tylko Semira. :(
Jeszcze by się przydał ogarnięty napastnik. Brożek już nie jest w stanie grać na dobrym poziomie całego sezonu.

Karherop 27.06.2015 08:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1406013)
Czemu Chelsea ma dwóch bramkarzy na kosmicznym poziomie? (..)

Zresztą, ta cała gadka jest bez sensu, bo ani bramkarz ani DP do nas nie dołączą :D

Wybacz, ale jak zacząłem czytać o porównaniach Wisły do Chelsea to stwierdziłem, że w innym świecie żyjemy.
Odpowiedz przy okazji sobie czemu Chelsea może mieć dwóch bramkarzy o wartości 30 mln euro a my możemy mieć co najwyżej dwóch o wartości 300 tyś złotych? jeśli kogoś stać na 'przepłacanie' to na pewno nie Wisłę.
Czy stać nas na kupowanie bramkarza w sytuacji gdy mamy Buchalika, Miśkiewicza i młodego Zająca? I tak będzie grał tylko jeden z nich, a reszta będzie ciągnęła pieniądze z klubu.

Poza tym pełna zgoda, trzeba stawiać na Zająca bo go duży talent. Nie możemy zazdrościć np Jadze 17-letniego Drągowskiego, gdy my boimi się postawić na 21-latka.

Ogryzek 27.06.2015 08:51

Ja też liczę na to że nasza 2 linia będzie wyglądała lepiej. I mam nadzieję że asysty i gole rozłożą się na kilku graczy, a nie na 1 jak na Stilicu. Potem słabsza forma takiej gwiazdy i nic nie gramy. Pomijam fakt że taktyka "Semir robi wszystko" na boisku była łatwa do rozszyfrowania dla rywali. Pozostaje pytanie jak szybko Moskal zgra nowe nabytki z resztą zespołu?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl