![]() |
Cytat:
Zresztą, nie ważne ile ma na koncie, ale ważne jak potrafi zagospodarować każda złotówkę. Śląsk mial Solorza a nie chcial im dac zlamanego grosza (bezinteresownie). |
Cytat:
|
@yarow nie myl pojęć pojedynek a konflikt. po prostu poziom GK i DP to dno a oni walczą o to kto zejdzie poniżej tego dna :) zrozumiałeś o co mi chodzi?
|
Jak Wam się podobają wyniki dziennikarskiego śledztwa, które dowiodło, jakie jest nazwisko potencjalnego inwestora? :) Wywiad naszych dziennikarzy równie skuteczny, jak za czasów afery Stecherta...
|
Tak, umowa z UFA Sports została rozwiązana jakieś dwa lata temu.
Ja jestem względnym optymistą odnośnie nowego współwłaściciela, nie jest to miliarder, owszem ma dużo pieniędzy i jest zamożny ale co najważniejsze wygląda na to że potrafi świetnie zarządzać zasobami, zarówno finansowymi jak i ludzkimi. Jeśli chodzi o wyniki śledztwa to wyrazy uznania. |
Cytat:
rozumiem o co Ci chodzi, ale mam nadzieję ;) , że rozumiesz, iż grubość dna w obydwu tytułach reguluje bezkonfliktowo i w pojedynkę według swojego upodobania jeden pan i władca. |
Cytat:
|
nowy wspolwlasciciel ? A to nie bedzie po prostu udzialowiec ?
Ja tam patrze umiarkowanie na takich typow, o ile ten typ jest dobrym tropem :) Klub to nie jest korporacja, szzegolnie w PL, i na zasadach korpo to moze funkcjonowac z miesiac dwa i jebnie z hukiem. |
Cytat:
|
Cytat:
Liczę, że akceptacja zarządu wobec tej osoby oznacza iż ma on pomysł na rozwój klubu. |
Cytat:
teraz to jeden debil karcz pisze jeden i ten sam tekst ktory sie ukazuje w obu tytulach , bo z badan im wyszlo ze malo ludzi kupuje oba wydania |
Cytat:
|
dla mnie jest wszystko jedno jak chlopa sie bedzie tytulowac - jesli to faktycznie on.
Wazne jest jaki ten czlowiek ma plan na swoja inwestycje, napewno gosc ktory przeprowadzil w zyciu tyle inwestycji i jest pozytywnie ".......niety" na punkcie sportu ma jakas wizje. |
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/qjqzd64
Bragiel dementuje, ale wyglada to jak zasłona dymna |
Będzie beka jak to inny "detektywi" :lol:
|
Cytat:
Fakycznie .., stachanowiec :D dziennikarstwa. Zaraz, zaraz .., jakiego dziennikarstwa? Krakowskie dziennikarstwo skończyło się tak naprawdę wraz z upadkiem "Tempa", a moze jeszcze chwilę później gdy wykończono i "SuperTempo" ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze wracajac do Pana Bragiel'a to nie wiedzialem ze byl na ostatnich derbach przy R22
https://www.youtube.com/watch?v=Eo9FhC8vk7E Przechadzal sie wokol boiska z Pania Prezes... (minuta 8:45) Jesli to juz bylo to sorry... |
Chyba nie było. Dzięki. Ja też próbowałem go dostrzec na zdjęciach z meczu derbowego, wszelakich zdjęciach, z oficjalnej, skwk itd.
Bez skutku, aż do dziś ;) |
Dobre oko ^
|
To on i do tego z całą świtą. Teraz cieżko bedzie zaprzeczyc, ze to nie on ma byc tym inwestorem.
|
Cytat:
|
Rutkowski może buty czyścić naszym forumowym detektywom ;)
|
Szach mat.
|
Cytat:
|
Jeszcze tylko potwierdzic na 100% badaniami biometrycznymi i mozna oglaszac bombe :D
|
Patti, wyrazy szacunku! A jutro-pojutrze się dowiesz, że "jak ustaliła Gazeta Krakowska, Paul Bragiel był na derbach Krakowa". Tu ciepłe pozdrowienia dla "dziennikarzy", dla których to forum jest głównym źródłem wiedzy o Wiśle. Wiem, że to czytacie:)
Bragiel wygląda tam, jakby właśnie wrócił z jakiegoś indyjskiego aśramu. Regan, dla mnie bomba! |
crux.a
G. Krakowska już pisała, w ubiegłym tygodniu, że Paul Bragiel był na derbach, na forum ekonomicznym pojawił się w klubowym szaliku, a cała transakcja powinna zostać dopięta znacznie wcześniej, niż w dwa miesiące :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl