![]() |
Cytat:
Do tego m.in. służy to forum. |
Jak pomyslec ze wy*ebalismy na Jirsaka i Lobodzinskiego ponad 1 mln euro ,to sie plakac chce
|
ja tam sie podniecam zbytnio Kriwcem, dobry zawodnik, przyszedl pogra max do lata 2011 i odejdzie, jesli Lechitom uda sie zakwalifikowac do pucharow europejskich wysprzedaz bedzie murowana.
|
Cytat:
|
z oficjalnej Amiki
Cytat:
GKS za bardzo buszuje.. kartka za kartka, zaraz beda wyrownane sily |
Kriwiec przypomina mi z gry i ..fryzury Kose z najlepszych czasów
|
no i mamy remis!
Doskonale! |
Jest remis!
|
Oby Bełchatów jeszcze coś strzelił...
|
GOOOOL dla GKS !
|
Byle tylko GKS wyluzował.. bo zaraz któryś obejrzy czerwień. znajdąc fart Amiki strzela w 94 minucie.. badzmy jednak dobrej mysli.
|
No i pięknie.... Kazdy ma swojego Cabaja :D
|
Dobrze dobrze dobrze :). Bramka raczej z tych śmiesznych, niefrasobliwość Amikowców porażająca :D
|
Bramka GKSu to ewidentnie zasługa Buricia, który zaczął chaotycznie biegać po polu bramkowym za piłką, zamiast ją po prostu skutecznie wybić lub stać na linii.
|
Za interia:
Gol Wróbla ponownie na fotelu lidera Ekstraklasy zwolnił miejsce dla Wisły :) |
Cytat:
|
Cytat:
Oby tak zostało, albo i o jeden punkcik lepiej ;) |
Cytat:
|
Cytat:
I proszę nie wyklinać na mnie za to zdanie... Realnie oceniam obecną sytuację i najbliższe perspektywy... |
Amica poki co nie peka
Nie wiem czy ten komentator to Brzęczek , ale dziecko ze szkoły podstawowej lepiej sie potrafi wysłowić od niego |
Nie wiem czy jak Wisła gra to na tym forum jest większy ruch. :shock:
Wrzućcie na luz proszę Was. |
Cytat:
Moze nasze gwiazdeczki wreszcie sie obudza? Moze wpadnie jakas fuksiarska albo mniej fuksiarska bramka dla Wisly i cos pojdzie do przodu. Wierzyc, trzeba wierzyc :) |
10 na 10;/
|
ku*wa i GKS tez w 10 gra
|
Było uwazac.. było :)
|
pan Brzęczek to jest.
Co nie którzy byli piłkarze nie radza sobie z komentowaniem meczu. |
Cytat:
W tym sezonie poznaniacy w samej końcówce ("pechowo", ostatnie 10 minut) strzelili gola, któy dawał punkty tylko raz (w Białymstoku na 3:2 w 88. minucie). Stracili również raz (z Polonią u siebie na 2:3 w 85.). Wisła nie traciła decydujących bramek w końcówce, strzeliła tak raz (84. minuta w meczu z Bytomiem). |
I po 10, Amica jak zwykle pewnie na farcie wygra
|
co dojście Kivetsa do piłki to pachnie golem
|
dramaturgia az do samego konca ale mam nadzieje ze za kilka minut powiem.... LIDERA MAMY ZA CH*JA GO NIE ODDAMY!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl