![]() |
Cytat:
Bawic sie mozna alkohol chyba dla małp nie jest ,tylko dla ludzi tylko myk jest taki zeby umiec to ze soba połaczyc a kluczem do tego jest uzywanie mózgu........ |
Cytat:
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,77...ej_formie.html
Cytat:
przynajmniej się chłopak nie usprawiedliwia, nie zwala winy na kolegów |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_z_alvarezem/
Na temat wszystkich kontuzjowanych. PS: Mam pytanie, bo w końcu nie wiem. Jop trenuje? |
Cytat:
Wiadomo coś więcej na temat stanu zdrowia Konrada ? Wydawało mi się, że w zimie już trenował na obozie. Znowu coś poszło nie tak ? Szkoda mi cholernie tego chłopaka |
Ktoś już w innym temacie zacytować długi wywiad z Cleberem o jego doświadczeniach związanych z Polską. Tutaj link: http://www.gazetakrakowska.pl/magazy...utro,id,t.html
Szczególnie jedna kwestia bardzo mi się spodobała i chciałbym, żeby każdy Wiślak (nieważne czy Polak czy którykolwiek inny) miał takie podejście do swojej pracy. Cytat:
|
"Żal mi Przyrosia, to nie był jego błąd. Piłka na tej murawie płatała figle. Nie dziwię się mu, że w 90 min nie chciał się bawić z piłką tylko wykopać. Szkoda mi go, bo mecz był na remis, w Święta mogliśmy się podzielić punktami - dodaje bramkarz rywali, Mariusz Pawełek"
|
Cleber to widać, że profesjonalista. Mam nadzieję, że zarząd podpisze z nim kontrakt i będzie naszym scoutem Tak jak mówił w wywiadzie, będzie pomagał im się adoptować do drużyny. Poznał trochę języka polskiego, więc mógłby być mini tłumaczem. Oczywiscie sprowadzałby młode perełki typu: Marcelo.
A pewnie kokosów nie będzie chciał zarabiać, a kto wie, może jego synowie okazą się talentem na miare ojca i zasilą Wiselka w przyszlosci. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Można osłabiać chorobę ale tylko do pewnego stopnia. |
Pawełek nawet jak nie gra, to daje popisy :P. Mogliśmy podzielić się punktami? Postawa jeśli nie śmieszna, to idiotyczna. Choć chyba jedno i drugie.
|
Tez tak w sumie o Pawełku myslalem po przeczytaniu tego cytatu, ale obejrzyjcie caly wywiad, a nie tylko zdanie wyrwane z kontekstu , bo nabiera innego sensu wtedy. Pawełek powiedzial to w taki sposob, ze gdyby tego nie wpuscil , to moglibysmy sie podzielic punktami - czyli bylby remis. No i ma racje. Kolejne zdanie po tym cytowanym juz mowi , ze bardzo go cieszą 3 pkt, ale zal mu poprostu Przyrowskiego ze takie cos puscil. Dla mnie nic zlego w tej wypowiedzi nie ma.
|
Pawelek nie gral, ale znowu jest powod zeby na niego ponajezdzac na forum... :lol: juz chyba mnie nic nie zdziwi
Proponuje niektorym cofnac sie do podstawowki, tam jest cos takiego jak 'nauka czytania/sluchania ze zrozumieniem' - wiekszosci antyPawelkow sie to przyda. No chyba ze to dopiero przed nimi... Yntelygenci wylapia dwa slowa, reszte sobie dopowiedza i podnieceni bo mozna ponajezdzac na Pawelka :lol: Incognito2192 chlopie nie kompromituj sie :lol: |
Prawdziwa mentalność zwycięzcy u Pawełka !!!:
umiejętności sportowe nijakie wypowiedz niczym jak u babci Krysi na imieninach bo są święta ...... Pożal się boże z takimi zawodnikami gdziekolwiek ....... Jak z nim przedłuża kontrakt to będzie świątecznie przez parę następnych lat.... Pozostaje modlitwa do Cupiała i jego doradców by zrozumieli że porządny bramkarz jest potrzebny od zaraz |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak na marginesie zauważ że większość tej wypowiedzi jest utrzymana w ironicznym tonie. Ale wiadomo na kimś trzeba wieszać psy, mimo tego że nie zagrał, teraz będą wyszukiwać jego wypowiedzi po meczowe i co tam ciekawego mówił albo w jakim stopniu znów się '' zbłaźnił''. Wyluzujcie trochę. Jak nie Pawełek to Łobodziński lub Diaz. Byle tylko na kimś psy powiesić. |
Tylko że Łobo ma czasem przebłyski, a ostatnio gra nawet dobrze. To samo Diaz. A o Pawełku tego powiedzieć nie sposób.
|
Cytat:
Łobo to przyzwyczaił nas do poziomu ZERO, wiec przyjmując piłke gra lepiej niż ostatnio.Cieszymy sie że minie kogoś czy też wrzuci, a powinien to robić non stop. Teraz zaczniemy wieszać psy na Kirmie. No cóż, tak sie dzieje jak sie gra pyte. Zreszta, pamietam jak Zienia na allegro sprzedawaliśmy a braci Brożków wysyłaliśmy do rezerw. Tacy jesteśmy i tego nie zmienimy. Czy to nasza wina ze chcemy by zawodnicy reprezentujący NASZ klub grali fenomenalnie?:) |
Cytat:
Czy gra, czy nie gra, czy coś zawali czy może mecz wybroni - nawalajmy do oporu, posiłkując się argumentacją na poziomie gimnazjum. Również w Święta. Autentycznie mi niektórych z Was żal. |
Cytat:
|
Cytat:
Piszesz czlowieku o najwyzszym kontrakcie w Wisle a moze i w Polsce! O - ****a mac - “REPREZENTANCIE KRAJU” 40-milionowego kraju! I ten facet gra “nawet dobrze” ?! Skrzydlowy ktory nie jest w stanie przedryblowac obroncy. Skrzydlowy ktory nie potrafi obecnie dosrodkowywac. Pilkarz ktory nie moze podac 5 razy z rzedu celnie pilki. Pilkarz wolny, bez kondycji, zlany potem po 7 minutach meczu. Jego kazde zagranie to PRZYPADEK ! Jest kopany, popychany, bity na murawie jak jakies byle-co. Nie ma jaj i charakteru. “Miec przeblyski” to moze Chrapek, Czekaj czy nieistniejacy juz Leszczak. A nie Lobodzinski! 27-letni pilkarz na zachodzie nie ma przeblyskow. Albo gra dobrze, albo gra zle, czyli w ogole nie gra. Jak ma grac sktzydlowy pokazuje Peszko. Lobodzinski nigdy nawet nie byl zablizony poziomem do tego pilkarza i NIGDY nie bedzie w stanie zagrac nawet jednej akcji w jego stylu. On teraz nie gra “nawet dobrze”. Jest wciaz tak samo zalosny i beznadziejny jakim byl od przyjscia do Wisly. 2 asysty z Cracovia i 2 gole z LEchia tego nie zmienia. 2 PRZECIETNE mecze odkad przyszedl. To jest ****a dywersja. Lobodzinski to najgorszy pilkarz jakiego w zyciu widzialem w barwach Wisly. Nie bylo gorszego. Za Derewinskim moglby buty nosic a Chlebosolowi herbate mieszac. Chociaz pewnie buty by pogubil a lyzeczke zgial. Jestem chory jak widze Lobodramata na murawie. Juz bym chyba wolal Cabaja w bramce. Tzn moze nie, bez przegiec. Juz bym wolal grac kazdy mecz w 10. Bo ten PILKARZ i tak nie wnosi nic do gry. O Pawelku nic nie pisze. Zostalo chlopakowi pare meczy w Wisle, nie bede kopal lezacego. Zapamietalem kilka fajnych jego meczy (chociaz zadnego nam “nie wybronil”) i niech tak zostanie. |
Cytat:
Gdzie pewnie gorsi byli, choćby 'słynny' Beto ale jeśli chodzi o porównanie kontrakt/poziom gry to jasne jest że nikt się nie umywa do Łobo. Problem w tym że od jakiegoś czasu to ciężko wyżywać się na Łobo bo reszta gra podobnie, ale wiem o co Ci chodzi - jak człowiek podświadomie skupi swą uwagę na nim, to albo brzuch pęka od śmiechu albo ciśnienie skacze od w****ienia - w zależności od nastroju. On ma to coś w tym swoim stylu gry, to co Rasiak - gdzie Rasiakowi to też by mógł buty czyścić.Po prostu niektórzy potrafią jakoś zamaskować to swoje boiskowe kalectwo, on tego nie potrafi a wręcz robi coś przeciwnego. |
7 kotów
No cóż, mimo ostrej formy Twojej wypowiedzi, to przyznaje Ci rację i się z Tobą zgadzam w 100 %. Też mam dość korporacyjnego litowania się światka naszej piłki nad o wiele za dużą rzeszą Łobodramatów w naszej Ekstraklasie a w Wiśle szczególnie. |
Dla mnie tez jest ciezkim szokiem, ze facet tak bardzo niepelnosprawny pilkarsko juz trzeci rok pozoruje gre w Wisle. Tak jak napisal 7 kotow, jego dyskwalifikuje praktycznie wszystko. Od zolwiej szybkosci, po ciezka dysfunkcjonalnosc strzelecka. Ta ostatnia przypadlosc jest zreszta przyczyna jego uderzajacej schematycznosci. W calym swoim zyciu nie widzialem drugiego ofensywnego pilkarza, ktory by rownie uporczywie unikal strzalow i przez to wiekszosc swoich akcji konczyl zejsciem do boku polaczonym z wrzutka na pale. Poza tym nie ma absolutnie nic innego do zaoferowania.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl