![]() |
Przykre to. Jakby go chcieli, to Wisła nie robiłaby problemów. To najbardziej boli. Ehhh :) Czyli każdy piłkarz może rozwiązać umowę obecnie, bo na pewno zaległości są spore i dłuższe niż dwa miesiące..
- Mogę potwierdzić, że Legia się ze mną kontaktowała w sprawie transferu, ale wszystko się wyjaśni w najbliższych dniach - mówi serwisowi legia.sport.pl obrońca Wisły. |
Wisła ma 14 dni, żeby spłacić ew. zaległości przed rozwiązaniem kontraktu, więc jeśli klub ma choć minimum kasy to nie powinno być dużego problemu.
|
Wygalada ze tematu Sadloka nie ma o czym mowi sam jego menadżer....
|
Jak Lechia wyłoży choćby pół miliona złotych za Głowackiego, (i jeśli on sam będzie chciał tam iść), to wiedzcie, że swój ostatni mecz dla Wisły on już zagrał.
|
Dokąd my zmierzamy??? Cupiał zrób coś. Trwa rozbiórka Wisły czy Ty tego nie widzisz? Jeszcze ze 2 sezony i spadamy jeśli się nic nie zmieni!!!!!!!!
|
Cytat:
On na dzień dzisiejszy już podziekowal... |
Podziękował to czemu ciagle jest właścicielem Wisły? Niech sprzeda i już!
|
Cytat:
Oczywiście wyliczam traktując to jako fikcję ;) |
Cytat:
|
Nie chcę mi się wierzyć,że Głowa odejdzie jak ma kończyć karierę to tylko w Wiśle
|
Cytat:
|
Gdyby była taka oferta i Wisła mogłaby na niej zarobić, to właśnie najwiekszym podarunkiem Głowy dla Klubu byłby transfer. To ostatni jego rok, a być może takie pieniądze pozwolą coś zmienić (choćby dadzą pewność, że spłacimy tej jesieni te długi, których już nei przełożymy).
|
Cytat:
|
Glowa musi zakonczyc kariere na R22.
|
nie ma nad czym dywagować... Głowa musi! zostać, bo będziemy w czarnej dupie! i mam nadzieję że w klubie mają tego świadomość! kasa dla Arka, choćby trzeba było ją wykopać z pod ziemi, musi się znaleźć!
a tak po za tym, to marze o 2 transferach jeszcze... Chrapek (wypożyczenie) oraz Majevskij z Zawiszy... Białorusin to piłkarz jakiego szukamy od odejścia Sobolewskiego i to może być klucz do lepszej gry obronnej Wisły w nowym sezonie... a Chrapek to gość, który może zastąpić Stilica... żaden Starzyński! |
Cytat:
Co do Carlosa to dostal pferte z Izraela... Nikt za darmo do Wisły grac nie przyjdzie... Gruby z Myslenic jak wskrzesil Wisłe tak obraca ja znowu w proch... |
Cytat:
a co do Cupiała... jeszcze niedawno bez jego wiedzy nie można było juniora wypożyczyć, a dziś ma pewnie w dupie to czy taki np. Głowacki odejdzie... co żeśmy wygrali dzięki niemu to szacun, ale teraz ciągnie nas w dół i dna co by się można było odbić nie widać... przykre to :neutral: |
Cytat:
Widze go w srodku pola ale raczej jako walczącego,bardziej defensywnie usposobionego piłkarza... Nie widze go jako gościa który ma rozrzucać pilki... |
Cytat:
|
To już się niepoważne robi...
https://twitter.com/pijawor/status/611822202464399360 |
Tym tajemniczym transferem na linii Korona-Wisła ma być asystent trenera Marcin Broniszewski, nie żaden piłkarz ;)
|
Cytat:
I kto będzie aystentem Moskala w zaczynających się za 3 dni przygotowaniach do sezonu...? |
Ma być 1 trenerem zespołu, wydaje mi się że asystentem u nas będzie Kazimierz Kmiecik.
|
Cytat:
Kmiecik asystent... PS. Barrientos: http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-krakow/vrq4sj |
Patrząc na skalę cięć zastanawiam się, kto zatrudnił Bahra? Przecież za darmo nie przyszedł a to kolejny etat przecież!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stepinski wraca do Niemiec.
|
Zaczyna się robić bardzo nieciekawie
|
a to ktos liczyl ze Stepinski zostanie? pomijajac juz fakt ze ten gosc nie ma nic... szybkosci, wykonczenia, strzalu czy nawet dryblingu... zegnam go bez zalu... do roku czasu wroci do PL
|
Cytat:
|
z tego co widze jesteśmy mistrzem negocjacji. Tylko Cywka dał sie zrobic w bambuko ale reszta juz nie takie jelenie.
|
Cytat:
|
Buchalik
Jovic - Guzmics Czekaj - Burliga Sarki - Jankowski Uryga - Cywka Brożek Boguski ławka Miśkiewicz Witek Żemło Kuczak nikt tak sobie nie pluje w brodę jak Cywka |
Cytat:
|
Nie uwierzę ze teraz Cywka nie ma pelnych portek i nie zaluje swojej decyzji...
Wystarczy teraz otworzyć pierwsza lepsza gazete,pierwszy lepszy portal i wszystko jasne... Sami byśmy się nie pchali... |
Jeszcze tylko Brozek oraz Głowacki i gasimy światło.
|
Cytat:
|
Zarówno Brożkowi i Głowackiemu kończą się kontrakty w przyszłym roku.
|
Beda grac chlopaki co maja po 16 lat moze akurat ktorys wypali. Mamy trudny terminarz a tu nie bedzie kim grac. Podstawowa jedenastka i na zmiane Moskal i Kmiecik.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl