![]() |
Cytat:
Mają nie złe kontrakty to .......ą i trzymają się rękami i nogami. |
był kiedyś podobny przypadek po drugiej stronie błoń, profesora przetrzymał tak bodajże Drumlak, nie wiem dokładnie jak to się skończyło ale sprawa była chyba w sądzie - chodziło o jakieś sfałszowane podpisy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Koniec końców, Drumlak miał cos kupic typu zasponsorowac sprzet juniorom czy cos, wiem tylko tyle ze nie zrobił nic. no i Drumlak wtedy mial zakładac zwiazek pomocy pokrzywdzonym piłkarzom. A KLUB KOKOSA - powinien zmienic nazwe na Ligowy KK i zrzeszać cipy z całej ligi. |
Tak z nieco innej beczki, żeby odciążyć atmosferę trochę ;)
Poligon na zczuba (w przeciwieństwie do samego zczuba) tradycyjnie trzyma poziom, ale rozczulił mnie ten fragment: Cytat:
|
Cytat:
|
Pasą sedziują japoncy- moze być ciekawie :lol::lol::lol:
|
Cytat:
|
haha 0:1 dla gks-u
|
:D
10 znaków |
Cytat:
niech każdy pochyli głowy i przemilczy minute.... |
Postawmy lepiej [*] i przemilczmy 1 min.
Może wpadnie na 0:2 :D |
Pasy dalej swoje ! :)
Ktoś wie ile żydków w ich hipermarkecie? |
Cytat:
|
Niech im 10 wbiją dzisiaj i już przed zimą niech rozwiążą to zbiegowisko.
|
I liga nie jest zła,też są dobre zespoły :D Odra,ŁKS,Piast :lol:
|
Kle kle kle :D
|
I w koncu Krakow doczeka sie przedstawiciela na zapleczu Ekstraklasy :rotfl:
|
Heh, Gks na tle cracovii wygląda co najmniej jak Real Madryt... Filipiak będzie musiał naprawdę grube pieniądze wydać, żeby zrobić miejsce dla nich w ekstraklasie...
:D |
Cytat:
:lol::rotfl: |
Cytat:
|
Bylo ich 6sciu potem dwunastu,,, i znow zostalo ich 6. Darmowe bilety nie pomogly buehhehehe
|
Mnie ciekawi jedno, czego Bełchatów ich nie potrafi dobić? byłbym spokojnym gdyby było 0-3 :D mam nadzieję, że tak będzie po drugiej połowie :)
|
Hehhehe!!! Dawid Nowak :P
|
Goooooolllllllllll ! i po meczu ! Filipiak w loży już zaczyna liczyć kasę dla PZPN-u.
|
No pięknie kurs 2,4 to był wręcz prezent - kasę rozdawali :D
|
Oj ! :)
Nie widzę możliwości żeby Cracovia sportowo się utrzymała w Eklasie, co oczywiście mnie nie smuci :) o co chodzi z trybuną która jest po lewej stronie patrząc tak jak pokazuje kamera ? Na meczu z nami była pusta teraz jest pusta. Tam jest jakiś sektor gości ? Czy co ? |
Dwa!
Kurde, frajersko liczyłem, że judkom uda się wycisnąć chociaż punkt i obstawiłem w typerze 1:1. No ale pomijając to - wynik cieszy :D |
Oby weekend skonczyl sie rownie dobrze jak sie zaczyna.
|
Wykrakałem :D
|
To w przyszłym sezonie mamy 18 drużyn w ekstraklasie ;-)
|
co GKS miał napisane pod "kremówką" ?
|
Tu już nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić - jak mawiał Wybitny Polski Coach.
Mimo wszytko trochę szkoda, następny sezon bez derbów. Wielu ludzi ciężko pracowało żeby z Ogniwa zrobić taki śmietnik. Ale wykonali swoją robotę wzorowo. |
Prawda jest taka ze Cracovia ma zawodnikow, ktorzy nie maja prawa grac w ekstraklasie. Zacznijmy od podan - Z pierwszej wychodzi co 5 ale nawet jak wyjdzie to przyjac w biegu tez malo kto potrafi. Najczesciej musi sobie przyjac, zatrzymac sie i odegrac.Oczywiscie odegrac tez trzeba umiec. Najwiekszym kabaretem jest jednak proba strzalu przez Saidiego czy jak on tam ma... Takie dlugie nazwisko ;) Koles 2 razy strzelal z ostrego kata i za kazdym razem odkrecal zamiast dokrecic pilke. To sa absolutne podstawy oddawania strzalow i jak tego sie nie umie to sie gra w nizszej lidze.
Graja tak zenujaca pilke ze jak za tydzien Skorza zremisuje tam to powinni mu zabrac uprawnienia trenerskie. Ten zespol to jakis kabaret... |
Ten mecz ogląda mi się lepiej niż jakiś hit w Lidze Mistrzów. Bez kitu, mógłbym oglądać co weekend.
|
Cytat:
No ale czarodziej Janusz z pewnością wyciągnie jakiegoś szalonego królika z kapelusza na koniec. Może liga się powiększy, może nikt nie spadnie, może będzie baraż opcji jest kilka, która będzie lobbował profesur się okaże. Zawsze jeszcze można Polonie Bytom spuścić za kulisami czy Widzew. |
Grają tak, że wynik Bełchatowa ociera się o kompromitację...
|
Ja mam jednak wrazenie, że gdyby mecz z Legią ułozył im się inaczej, byliby teraz zupełnie w innym miejscu. Na szczęście Cabaj jest c.ipą i razem z Ulatowskim załatwili gołe siurki.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl