![]() |
Cytat:
no ale tego nie ujrzymy bo wychowanków nie mamy, a tak Kiełb to 1mln euro kosztuje. Wymiana pomiedzy polskimi klubami, pomiedzy zawodnikami dochodzi do skutku wtedy gdy obaj gracze sa mega słabi. W kazdym innym przypadku, to jak wchodzenie do tesco, a oglądanie cen z bp |
Cytat:
Natomiast nie postuluje żeby go kupić za duze pieniądze a tymbardziej za tak duże pieniądze jak 1 mln EUR (nie wiem skąd akurat ta kwota, gdzie ją znalazłeś?) bo wiadomo że my groszem nie śmierdzimy:D |
Tekst z grudnia ubiegłego roku:
Cytat:
|
Cytat:
|
3 karne cracovii w 2 meczach :D
|
ja tam bym go nie odgwizdał
|
Karny nie był ewidentny i niewiele brakowało Onyszce, a szkoda..
|
3 karne w 100 minutach;]
Do końca meczu jeszcze 80 także kto wie czy jeszcze ze 2 karne nie będą. ;] |
Strasznie ich dużo na tym stadionie :lol:
|
Ale tym żydom dyktują karne.....
|
Jak na naszą ligę to nawet dobry mecz, nie powiem :)
Przede wszystkim - Odra z Cracovią pokazują, że polskie drużyny też potrafią strzelać z dystansu. |
eee, obiektywnie patrzac to byl karny
|
Frekwencja i atmosfera na meczu niczym w A-klasie. Całość tego obrazu uzupełnia żałosne zawodzenie smętnej grupki niczym bab z Koła Gospodyń Wiejskich przy wyszywaniu obrusów.
|
jakby zaczęto przybijać gwoździe do wieka trumny Odry. Grają jeszcze u siebie z Arką (za 6 pkt), jadą do Lubina (tu jakieś oczka przybędą), u siebie ze Śląskiem (oby wtedy wrocławiaki już coś uciułane mieli, bo znowu za 6 pkt) i na koniec przyjeżdżają do nas.
Jak będzie pozamiatane, to mecz bez historii, ale tak dobrze w życiu nie bywa. Albo oni jeszcze będą mieli szanse na utrzymanie albo dla naszych punkty z tego meczu będą ważne. Szczęściarze z nas, przynajmniej się nie będziemy nudzić :D |
I wielkim szaleństwem na wypełnionych trybunach zakończył się mecz utrzymujący cracovie w ekstraklasie.
Niezatapialna Odra wpadła w tarapaty bo byłem pewien że przynajmniej punkt wywalczy a tu niemiłe zaskoczenie. W sumie to nie wiem co dla nich lepsze bo po spadku może były jakiś wstrząs a tak pewnie będą dalej dołować no ale komu to przeszkadza:) Ktoś musi być w dole tabeli;] |
No coz, Przekrętovia Kraków zostaje niestety w lidze, i kolejny sezon smrod tego gowna unosic sie bedzie po polskich boiskach.
|
Cytat:
|
Zgadzam się.
|
Nie .......ta
|
prober nie udawaj już takiego poprawnego kozaka co sie unosi honorem i jest oburzony tym że ktoś opisuje rzeczy tak jak widzi je każdy nie podtruty tym gównem dobrze prawi hehe
|
Też się zgadzam, że będzie się smród ciągnął po boiskach kolejny sezon zamiast lecieć w dół gdzie jego miejsce.
|
nie ma sie co bulwersowacc zostali w lidze przez przekrety chociaz z drugiej strony jak bana sie dostaje za napisanie legła czy sracovia to dziwne ze moderator moze wyzywac inne druzyny a zwykly user nie. Panowie albo w jedna albo w druga strone.
Co do atmosfery na meczu Cracovii to tak samo ten Nasz mecz w Gliwicach. W pierwszej polowie normalny doping a w drugiej mecz bez atmosfery, jak sparing, chyba ze tam tez maja strajk przeciw ITI to rozumiem ten brak dopingu. W takim razie jak Piast spadnie to sie nie pogniewam - a niech maja za lipny doping :P No i jeszcze Arka niech nam powie narka |
Nawiązując do Cracovii, oto słowa Lenczyka po meczu :
Cytat:
|
Plankton, tak trzymaj i nie przejmuj się poprawnymi politycznie gówniarzami. Niedługo prawda zniknie z tego forum, bo paru wcześniej zbanowanych frustratów zacznie wylewać swoje żale.
Lenczykowi albo coś odpierdala w łysej pale na wiosennym słońcu, albo zapomniał jak na początku pracy w kibucu strzelał z ****y do parchów, że nie kibicują i że na Wiśle jest inaczej. |
Jeśli wygramy z Koroną, to prawdę mówiąc nie widzę sytuacji, która by mogła Wisłę pozbawić mistrzostwa.
Cracovia to śmiech, na dodatek utrzymali się w lidze, Legia wcale nie gra świetnie, a Odrę podejmujemy w Krakowie. |
Dziwi mnie zachowanie tego starego dziadka, nie mowiac o tym, ze w Wisle wiele pieknych chwil spedzil.. Zdaje sie, ze zwykla szmata z niego i moze to lepiej ze te slowa padly niz zebysmy mieli po swojej stronie takie jebane choragiewki.
|
Cytat:
|
Generalnie w tej kolejce brawa dla parchów. Zarzucili w synagogach hasłem "Wszyscy na Odrę" i wszyscy się zjawili. Było ich na jednym z najwazniejszych meczów całe 2000 sztuk bydła. Szacunek.
|
Co się dzieje z tym WKS'em. :(
1:0 przegrywają, znów Micanski |
Co się ma dziać grają pytę od dawna.
|
Brawo Mila!;)
|
1:1 chociaż punkcik :)
|
jeszcze jeden!!!
w końcu Mila coś strzela |
1:1 bez paniki panowie, Mila do szatni strzelił cholernie ważną brameczkę dla Śląska
ps. parchy zawsze będą parchami - to żadna obraza |
nie skazywać tak szybko Śląska, oni grają dziś do końca.
|
Błąd zrobił błąd i WKS uratował cenny punkt. Uciułamy te punkty i utrzymamy się, bo inni w okolicach strefy spadkowej lepiej nie grają.:)
To będzie ewenement, utrzymanie, bez ani jednego zwycięstwa w rundzie wiosennej. :ulga: |
Najważniejsze, że Solorz powoli zaczyna budować Wielką.... Galerię :)
|
przynajmniej nie zakłamuje rzeczywistości i nie mówi ze jest kibicem klubu X z dnia na dzień
to dla niego biznes-zabawka i tyle samofinansująca się z Galerii kolejna firma w portfelu lepszy taki biznesplan niż plan ajtiaj ajtiaj patataj:) podoba mi się to zawołanie:-) |
Co to za placki komentowały mecz Śląska z Lubinem ?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl