![]() |
Cytat:
Jestem "ekspertem ekonomii" i mówię że jeżeli Wisła grałaby dobrze to przy takich cenach 30 koła spokojnie by przyszło. Przyszłoby oglądaczy, widzów itp. i ich brakuje. jednak dostanie w dupę i bilans 0pkt nikogo nie zachęci. ludzie przychodządla sukcesów. a rekordem będzie 25tys. piszę oczywiście obiektywnie a nie jak niektórzy zapatrzeni na część trybun chodzącą na każdy mecz (do której się zaliczam)... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła Jaga przewiduje około 25 tysięcy
Wisła Fulham przewiduje około 25 tysięcy przy zwycięstwie z Jagą oraz 19 przy porażce z Jagą |
Cytat:
Ceny na ligę rzeczywiście nie mają prawa zostać obniżone, ale oczekiwałbym jakiś konkursów z darmowymi biletami w radiach, internetach i na dniach otwartych (byle nie w środku tygodnia przez 2h), promocji typu karta kibica i bilet w cenie biletu, wznowiona sprzedaż karnetów po obniżonych cenach, darmowe autobusy na osiedla i plakaty w całym województwie. Oczywiście bez sprzedaży internetowej mało kto przyjedzie do Krakowa specjalnie po bilet, ale rezerwacje to można by nawet przez e-mail zorganizować. Trzeba tylko chcieć. |
markowy Wiślak, 25 tysięcy na Jadze ? Niestety nie ma szans raczej... musiałaby być niezła akcja promocyjna połączona z pełną mobilizacją widzów, oglądaczy i studentów, którzy wrócili z wakacji.
Przy obecnych wynikach bez szans... dobrze by było, aby zatrudnili ludzi odpowiedzialnych za marketing, całkowitych profesjonalistów - i przy odpowiednim doradztwie środowiska kibicowskiego - mogliby coś zrobić. Muszą być także darmowe bilety na akcje "Kto kocha ten wierzy". Te bilety ( w dużej ilości) muszą trafiać wszędzie, do wszystkich osiedli w Krakowie (szczególnie tych obecnie nam wrogich) i wiosek pod Krakowem. Mamy tak duży stadion (jak na Kraków), że lepiej aby siedział na nim biedny dzieciak lub dzieciak z wrogiego osiedla, niż by siedział na nim kurz. |
Mecz z Jaga??- 16.17 tys ...ale trzeba isc a nie pierdziec w stolek i pisac na forum...
|
Cytat:
I tak Klub mocno obniza ceny dla karnetowiczów na mecze pucharowe. To dla mnie wystarczająca gratyfikacja. Odpowiedz sobie, zaboli Cię na kilka meczów do końca rundu obnizenie cen biletów? |
wczoraj o 18:30 ruch w SK w miare... ok 10 osób się kręciło :)
|
Cytat:
|
Dawniej była akcja z Krakowską. Kto miał wycięty kupon z Krakowskiej płacił mniej. Może by do tego wrócić.
|
Bilety na spotkanie Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok od 8 października!
Cytat:
|
Jednak ceny biletów bez zmian, no szkoda szkoda.
|
A bilety na C i G nie kosztowały wcześniej 30zl?.
|
Cytat:
kto wie kto wie... ;/ |
Cytat:
Jeżeli nie stać Cię na lepszy sektor to idziesz na G a tam masz za 25 zł lub nawet za 19 ulgowy a to są bardzo dobre ceny jak na mecz mistrza Polski, bo chyba nie masz na myśli,że 25 i 19 zł to duże kwoty... |
Ludzie wy chcecie mieć bilet na C albo G za 10zł nie narzekajcie nie jest tak drogo.
|
Cytat:
|
Jaga -16/17 tys. Fulham może 20.. na więcej nie będziemy liczyć. Taka prawda.
|
Cytat:
Inna sprawa - to nie są znowu drogie bilety... Piłka na najwyższym poziomie (relatywnie) to towar "z górnej półki" w całej Europie, a nie dostępny dla kazdego z zasady. To jakiś tam luksus, rozrywka. Jak z kinem - ustalają cenę za bilet 20 zł, jak kogoś nie stać to zostaje mu telewizja i do kina nie idzie - grają film dla sali wypełnionej w 30%. Brutalne, ale prawdziwe. Pasję spotkamy wśród "pracowników" drużyn z "okręgówki", czy innej A-Klasy myślenickiej. W druzynach topowych spotkamy raczej biznesmenów. |
Towar z najwyższej półki i od każdej drużyny w fazie grupowej w....... :lol:
Wpływy meczowe vs wydatki meczowe. Hmm, tylko szkoda, ze idziemy tą drogą. Ludzie zawsze wolą chodzić na mecze z pełnym stadionem. Puste trybuny pogłębiają tylko słabą frekwencje. Nikt nie myśli o przyszłości? Młodzi kibice? Być może niektórzy na całe życie. Gdzie jak gdzie ale na Wiśle, gdzie panuje taka atmosfera i większość chodzi właśnie dla niej powinno się to rozumieć. |
Cytat:
W końcu jesteśmy w tej śmiesznej lidze mistrzami, a nawet w T-M.E. znajdziemy bilety droższe. Mamy plus minus 10 tys biletów za nawet 19 zł na każdy mecz (w karnecie wiadomo jeszcze taniej). W zamian mecz Mistrza Kraju, pod dachem, ze świetną widocznością. Taniej to już pozostaje Wawel Kraków, czy Garbarnia, albo okręgówka za dychę. Juz nawet na meczach A-Klasy zbierają nieraz po 5/10 zł za możliwość stania wzdłuż lini (w porywach znajdzie się jakaś opona by usiąść), więc o czym my mówimy...? Naprawdę nie można narzekać moim zdaniem :) |
Hej! Sądzicie, że jeśli mam karnet na E23, to będę mógł kupić bilet na Fulham na inny sektor, czy tylko na E23?
Z góry dzięki za odpowiedź :) |
Mozesz kupic bilet na inne miejsce.
|
Jeszcze nie byłem po bilety, więc proszę kogoś by wytłumaczył mi czemu nie można kupić biletów na sektor V? Wnioskuję to po tym, że nie ma podanych cen w necie (może jest jednak inaczej)
|
Bo to są loże VIP i SkyBoxy z tego co się orientuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/lozaVIP/ Dla wygodniejszych http://www.wisla.krakow.pl/pl/skybox/ |
Ah, myślałem że zostaną potraktowane jak E14, 13 po drugiej stronie. Dziekówa
|
Cytat:
Ochrona bez względu na ilosć sprzedanych biletów musi być w ilości takiej jaka jest liczba miejsc na stadionie plus dodatkowi w meczach o podwyższonym ryzyku. |
byłem dziś w strefie kibica, ruch był nawet nawet. Cały czas przychodzą ludzie i kupują bilety. Pewnie jutro się zacznie na dobre - mam taką nadzieję.
|
Cytat:
|
Sa odzielne kasy po bilety na mecze z Jaga i Fulham tak jak to bylo gdy sprzedawali na Apoel/Zaglebie?
|
Cytat:
|
Dzieki bardzo za info
|
Dam radę przed Jagą kupić bilet na Fulham? : )
|
Możesz natrafić na sporą kolejkę w związku z tym, że sporo ludzi będzie kupować bilet na mecz z Jagą. A czy dasz radę, czy nie, to już pytanie do wróżki :)
|
Zawsze przyjeżdżam na mecze bardzo wcześnie, pytanie raczej bardziej 'techniczne' - czy będzie taka fizyczna możliwość :P
|
Cytat:
I rada dla tych co stoją po bilet tylko na jagę że są 2 kasy otwarte z biletami TYLKO na jagę , i niestety tam pustki , nie wiem czy dlatego że ludzie stoją normalnie w kolejce czy wszyscy idą tylko na fulham |
Jak ruch w Strefie Kibica po bilety na Fulham? Dzisiaj pierwszy dzień otwartej sprzedaży.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl