![]() |
Piast Gliwice - Wisla Krakow 2
Lyon - Bayern München - Zakwalifikuje się do następnej rundy 2 12zł e.w 27 |
dzis zagralem
WISEŁKA - 1,63 Aga Radwańska 1,40 Lyon strzeli gola 1,25 handi + 1,5 na Jastrzebski Wegiel 1,50 |
Cytat:
Zagrałem tu 1 po kursie 5,5. :D |
Piast-Wisła 2 1.65
|
Monaco - Le Mans
zwyc.Le Mans podwójna szansa:Le Mans Handi +1 Le Mans pierwszy gol:Le Mans TPS - Hameenlinna zwyc.Hameenlinna podwójna szansa:Hameenlinna Cytat:
1.47 to powinno być góra. |
Cytat:
|
Co Ty gadasz,ze za wysoki ? Jak Donki pisze sporo spadl,bo bylo ponad 1,70 wczesniej..
Ja zalapalem sie na 1,65 w unibecie,w tym samym czasie bylo 1,55 w bwin |
Na dzisiaj:
I kupon Wisła PSG Kurs 3,76 II Kupon Zagłębie Lubin Velez Sarsfield Kurs 4,32 III Kupon Notts Country Wisła Erzgebirge Aue Kurs 3,23 |
Fyrstenberg M./Matkowski M. - Garcia-Lopez G./Montanes A. 1 1,35
Piast Gliwice - Wisla Krakow 2 1,65 ako2,23 Darlington FC - Notts County 2 1,40 AS Monaco - Le Mans UC 72 1 1,85 ako:2,59 takie dwa puściłem, oby weszło:-D |
Cytat:
|
No to mi się w końcu pofarciło..Miałem Wisłę, Hammarby...coś trza dorzucić.Padło na Zagłębie i jak już miałem dawać wyślij zmieniłem z 1 na x:)
|
Ja na jutro tylko Lecha z handicapem. Taki singiel, kurs ponad 2.
|
Na dzisiaj
Lech Poznan - Lechia Gdansk 1 Barcelona - Internazionale - Zakwalifikuje się do następnej rundy 2 (Mecz Barcy z Interem uważam za ciężki mecz, bede mocno kibicował Katalończykom, ale daje na Inter:P) 10zł e.w 22 |
nie macie namariów na jakiś płatnych PEWNYCH typerów w necie? lub jakies ciekawe fora bukmacherskie z analizami meczów?
|
Cytat:
http://telprzem.blogspot.com/ http://mercuryadam.blogspot.com/ http://www.punki-tipovi.blogspot.com/ |
dodam od siebie:
www.typersi.pl i moje prywatny blog z kumplem na który serdecznie zapraszam: www.orlotypy.blogspot.com Na dzis: Sandecja, Lech z handi |
ja dzis
barca -1 2,06 ruch - polonia obie strzela 2,02 lech - lechia dokladny wynik 1:0 6,0 ako ponad 25 |
możecie mi powiedzieć co się stało w meczu Fyrstenberg M./Matkowski M. - Garcia-Lopez G./Montanes A. pisze mi na bahu ze odwołany a dzisiaj patrze na live score i widze ze Matka i Frytka grali tylko z Tipsareviciem i Troickim. o co chodzi??
|
Cytat:
Na dziś zagrałem coś takiego: Safarova - Sfar zwyc.Sfar dokładny wynik:2:1 zwycięża Safarova Jaga - Arka remis w meczu podwójna szansa: Arka Górnik - Kluczbork zwyc.Górnika Barcelona - Inter zwyc.Barcelony ilośc goli:+2.5 awans:Barcelona |
A ja się pochwalę wczoraj odwiedziłem STS i jak juz dawno nie grałem Ekstraklasy to skusiłem się na taki mały ekstraklasowy kuponik:
Polonia Warszawa- GKS Bełchatów X Zagłębie Lubin - Śląsk Wrocław X Cracovia Kraków - Odra Wodzisław Śl. 1 Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia 1 ( dzięki Franek :D ) I weszło wszystko, choć Jagiellonia do końca nie była pewna. http://i40.tinypic.com/t6ynoi.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Dziś noc - Caps |
Fulham FC - Hamburger SV 1x
Liverpool FC - Atlético de Madrid 1 10 e.w 21 |
Kuban Krasnodar v Volga Nyzhnyi 1
OB v FC Midtjylland 1 kurs 3,3 Wierzę w ekipe Petrescu i mam nadzieje, że OB mimo 0-2 w 1 meczu nie odda awansu bez walki. Troche śmierdzi, ale zaryzykuje. i jeszcze takie coś, żeby było co oglądać wieczorem i co sprawdzać z rana: Liverpool v Atletico Madryt (+2) 2 HSV strzeli Phoenix Suns kurs 3,86 |
takie na dzisiaj:p
Lisma-Mordovia Saransk - FC Zhemchuzhina Sochi 2 Qormi FC - Valletta FC 2 Tampa Bay Rays - Kansas City Royals 1 ako:5,38 FC Liverpool - awans Fulham FC - awans ako:3,15 Helsingborgs IF - AIK 1 Henin J. - Wickmayer Y. 1 ako:2,39 |
Pierwszy raz od dłuższego czasu (zupełnie dla zabawy):
Liverpool - Atletico - dokładny wynik: 2:0 (6.50) Fulham - Hamburger SV - X (3.20) Ako: 20.80 Stawka: 5 zł Do wyjęcia: 91.50zł |
Ja dzis wtopiłem na meczu AZS Częstochowa- Delecta Bydgoszcz wynik:3:2 , po bardzo zaciętym meczu. Kurs na Delecte 2,0 przed samym meczem
|
Co myślicie o takim kuponie na jutro:
Arles - Nantes 1 1.85 Clermont - Bastia 1 1.86 Rapid W. - Kapfenberg 1 1.18 Auxerre - Marsylia 1X 1.45 STAWKA: 10 ZŁ KURS: 5.76 EW. WYGRANA: 51.80 PLN Wszelkie komentarze mile widziane. |
Ja sie zastanawiam nad czysta 1 na Auxerre, jak wiemy dalej mają otarta sytuacje a poza tym grają na swoim stadionie a kursik jak na ten moment u mnie 3,2. Jutro pewnie sie zmieni, ale sie muszę namyślić nad tym ;)
|
Cytat:
|
Czuję, że żydy mogą ograć Bełchatów w najbliższym meczu...
|
Cytat:
Liverpool - Atl.Madryt 1 Wisła K. - Korona 1 Belchatow - Cracovia 1 Rapid W. - Kapfenberg 1 |
Cytat:
Przecież, nie mówię, żeby na nich stawiać. Ot, takie przeczucie. :D |
Cytat:
|
Parchów to bym grał x2,zgadzam sie tutaj z Dudi.
Na dzis Wisła 1 Rapid 1 Taki dubelek,po ktorym zweryfikujemy granie w weekend. |
Pierwszy kupon na dziś to singiel:
Kladno - Liberec 1.50 Ładnie weszło 3:1 ;d |
ma ktos jakies typy na nba?
|
Cytat:
kogo dziś nie spotkałem to "pewniaczek". Na jutro coś wrzucę. |
Cytat:
|
Wisła popsula trochu humor wczoraj
Tottenham 1 Zilina 1 1.51 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl