![]() |
Jovanović + Boguski i jeszcze jakaś jedna losowa.
Może też Sarkiemu coś .......nąć, w końcu tak długo nie grał ;) |
No właśnie o dziwo nie ma żadnej i co ciekawe chyba wszyscy kontuzjowani w poprzedniej rundzie są zdrowi, poprawcie mnie jeśli się mylę.
|
Ja bym tyle na ten temat jednak nie pisał.
|
Transmisja wideo z dzisiejszego sparingu z Czornomorcem Odessa będzie dostępna pod adresem http://chernomorets.odessa.ua/vd/live.html
|
no to 0:1... zastanawiam się tylko czy to faktycznie ten strzał był mierzony czy poniósł ją wiatr? z drugiej strony też nasi przy dryblingach zbyt mocno wypuszczają sobie piłkę... zarówno Szewczyk jak i Garguła
ps. Sarki odlicza kroki przy wolnych niczym CR7 ps2. jakby Gargule dali 2 lata temu kontrakt motywacyjny to może grałby dziś jak Melikson przez pierwsze półrocze ps3. jeśli Czekaj jest drewniany to Uryga... (szkoda słów) |
Sarki uderza sztywnym kikutem i zawsze gdzies w okolice autu. Obawiam się, że gra z protezą.Trzeba go dobrze przebadac.
|
Uryga, Brud...dno. Boże strzeż nas przed takimi kopaczami.
|
Czornomorec Odessa
Bezotosny Berger Fontanello Santana Zubejko K. Kowalczuk Polityło Bobko de Matos Dja Djedje Bakaj Rezerwowi: Past P. Kowalczuk Veloso Bałaszow Didenko Martyszczuk Shatskix Burdujan Crespí Vangjeli Slinkin Kutas Riera sklad ukraincow ze sparingu, fajne nazwisko ma ten przedostatni he |
Z 25 piłkarzy na zgrupowaniu nie zagrali tylko trzeci bramkarz, Małecki i Boguski. Czyżby jakaś nowa kontuzja Rafała?
|
Cos czuje, ze bedzie niezly oklep w lidze na wiosne..
|
Ja tam bym się sparingami nie przejmował, Ruch dostał 9 od Żliny co ich kibice myślą o tym ?
Mam cichą nadzieję, że po dwóch obozach wszystko będzie dobrze. |
Cytat:
|
Te cioty nie potrafią nawet Małego zakontraktować - drugi sparring z trybun - a wynik nie jest żadnym zaskoczeniem , teraz jeszcze dwie wtopy od ruskich i odkujemy się na Okocimskim:D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak zwał tak zwał, widać 2 tygodnie to za mało by tak dogadać się z Turkami, by mógł grać.On chyba oficjalnie to nawet trenować nie może.
|
Cytat:
:> |
Chętnie oglądnąłbym sparing z Karabachem Agdam :) To by nam pokazało jak bardziej w dupie jesteśmy w stosunku do momentu odejścia Skorży ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
cfa- jezeli chodzi o Engela to przestalem go czytac jakies 10 lat temu, kiedy przed wyjazdem do Korei obiecal, ze sobie ogoli glowe jak Polska zdobedzie mistrzostwo swiata.Mam go za nienormalnego po prostu, i ta wypowiedzia ktora przytoczyles tylko to potwierdza, nawet Bednarzowi daleko do jego urojen. |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze zorganizowane szkolenie albo szaleni pasjonaci z wielką kasą - to nasze jedyne szanse. |
Dwa dni temu tłumaczyli się, że przegrali, bo rywal zaczyna wcześniej rundę. Teraz dostali oklep od drużyny, która startuje dokładnie 2 marca. Co tym razem na usprawiedliwienie ?
Pasuje na obóz ściągnąć Zagłębie Sosnowiec, żeby zagrać sparing i potem opowiadać o zwyżce formy i obieraniu właściwego kierunku. |
Cytat:
|
Przynajmniej strzelają...
|
Cytat:
|
Byla juz wypowiedz o tym ze sa juz zmęczeni cyklem treningowym ,rywal gra lige w pełni ,a, Garguła powiedzial "jest przeciez kolejny sparing" ?
czy przoczyłem cos? |
Z tego co pamiętam Wisła przygotowując się do rundy jesiennej wygrywała wszystko jak leci, co było potem każdy pamięta...
Jak dla mnie to teraz mogą dostać baty od wszystkich sparing-partnerów. Byle by tylko lepiej grali na wiosnę. |
Pamiętam obóz za Maaskanta wtedy kiedy kolejno przychodzili (,Genkov,Jaliens, Melikson Sivakov) graliśmy chyba z 3 norweskimi drużynam w turnieju zwanym Copa Del Sol i na Orage była transmisja. Wyglądało to bardzo źle, byliśmy spychani do obrony prawe w każdym meczu i dostaliśmy chyba oklep od wszystkich. (Chyba wtedy też był takim motyw że trener Kopenhagi jako przyczynę słabiej postawy w meczu z Chelsea w CL wskazał to, że nie grali sparingu z Wisłą Kraków tylko z jakimiś amatorami :) ).
Każdy wie, że na drugim obozie wyglądało to lepiej, a potem dobrze wystartowaliśmy w Gdynii. Mecz nie wyglądał aż tak źle przynajmniej w drugiej połowie bo od tego momentu oglądałem. To my graliśmy pozycyjnym. Btw. Nie wiem czy jakaś drużyna trenuje 3 razy dziennie ale wiem, że jedna trenuje aż 4 i gra sparingi po 100 minut: http://gornik-zabrze.przegladsportow...417,1,716.html Ciekawa analogia, że my i Górniki biegamy tak rano. |
Do tych pierwszych sparingów nie ma co większej wagi przykładać, zobaczcie co Zilina zrobiła z Ruchem
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing9459.html można sie załamać.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl