![]() |
Cytat:
Cytat:
I co to ma wspólnego z napinką to nie wiem. Celowo podkreśliłem litery bo niektórzy najwidoczniej mają problem ze wzrokiem. Co drugi post to pytanie czy potrzebna jest kk przy zakupie biletu. NIE JEST POTRZEBNA! |
Cytat:
|
koleś napisał że 4 osoby mają KK a bilety im załatwia ktoś z Krakowa. czyli tym 4 osobom nie kupi biletu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To widocznie kolego wanol nie jesteś wybrańcem, który nie musi mieć karty kibica, żeby dostać bilet.
W huj czasu kupuje się bilet bez karty na sam pesel, pani w okienku nic nigdy nie sapie, tylko ty widocznie masz zawsze jakieś problemy. Kolega CH. ma racje i tego się trzymaj, a pani w okienku widocznie się nie spodobałeś :) |
Cytat:
A mówiłeś, że brat ma wyrobioną KK ale nie masz jej przy sobie? |
Jak masz kartę kibica to nie możesz kupić biletu na pesel.
"3. SEKTOR C TO NIE LOŻA VIP. Przychodząc po wejściówkę i dokonując zakupu na trybunę z gwiazdą NIE WYBIERA SIĘ miejsc tak jak na sektor E13 czy E14. Jak podano nawet w oficjalnym komunikacie klubu - JEST TO SEKTOR NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW KTÓRZY ZAJMUJĄ SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DOPINGIEM . Jeżeli przychodzisz i prosisz o miejsce w rzędzie 15 na C3, dodatkowo koniecznie tuż przy schodach możesz być pewny że nie każdy potraktuje Cie poważnie. Bilety na sektor G są w tej samej cenie - widok jest identyczny a i komfort oglądania o wiele większy. Ułatw życie sobie i innym i przenieś się na tamtą trybunę." SKWK |
Cytat:
|
We wtorek około 16, nie będzie problemu z kupieniem biletów? Jak myślicie?
|
Cytat:
Nie będzie żadnych problemów. |
Mysle ze nawet przed meczem na 30 min beda dostepne bilety na wiekszosc sektorow..
Niestety w moim przekonaniu nie bedzie kompletu,sprzedaz idzie wyjatkowo slabo z racji tego nie ma zadnego info na oficjalnej a jakby nie bylo sprzedaz trwa juz 5 dzien |
Cytat:
|
Jak wygląda sprawa z ulgowymi dla studentów jeśli w październiku przestanę już nim być? Do tej pory nie pokazywałem legitymacji przy wejściu ale wiadomo jak teraz może być.
Do października będę wchodził a potem okaże się, że mnie nie wpuszczą? Jakie jest stanowisko klubu w tej sprawie? |
Zakupiłem już karnet na jesień 2011/2012, jest ktoś w stanie powiedzieć czy mogę zmienić swoje miejsce w obrębie tego samego sektora? Chciałbym siedzieć razem z ziomkami.
|
wierny, prawo do zniżki masz, gdy w momencie ZAKUPU posiadasz dokumenty potwierdzające prawo do zniżki.
|
Cytat:
Całkiem możliwe, że to samo dotyczy karnetów, zadzwoń do strefy i się zapytaj dokładnie. |
Cytat:
|
był ktoś moze dzisiaj lub wczoraj po bilet i zapytał sie kasjerek jak tam stoją bilety i ile ich zostało??
|
Są jeszcze bilety na każdą trybunę kupowałem dzisiaj i bez problemu dostałem na C
|
na D21 już końcówka biletów na mecz ze Skonto ;] byłem kupować tuż przed zamknięciem.. pozdrawiam miłą kasjerkę w blond włosach ;]
|
Panowie jak z kolejkami? czy jak przyjade na 11 to długo będę stał?
|
Można zakupić bilet nie posiadając karty kibica?
|
Cytat:
Po za tym, temat wałkowany już od dawna, na każdej stronie, naprawdę to nie boli przejrzeć temat stronę lub dwie wstecz. |
Kolejki bardzo małe 5 min czekania napewno przed meczem we wtorek koło 17 będzie robić się coraz większa kolejka kto nie ma biletu do kas jak najszybciej trzeba zapełnić stadion
|
Cytat:
|
15 tys to bardzo słabo , widocznie "kibicom" nie spodobał się rywal albo pojechali na wakacje . Jestem sfrustrowany , chciałbym ,żeby na mecze chodziło 30 tys. fanatyków , wtedy w dupie mielibyśmy tych wszystkich "widzów" nawet nie cieszących się z bramki.
|
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, jeżeli po meczu WISŁA - SKONTO nie będziecie potrzebowali swojego biletu i mozecie podarować mi go do mojej kolekcji to bedę bardzo wdzięczny. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
|
Mam podobną prośbę jak W-U. Przyjaciel-kolekcjoner poprosił mnie o bilet z jutrzejszego meczu. Gdyby ktoś był mi go skłonny podarować to będę bardzo wdzięczny. Proszę o info na pw. Pozdrawiam
|
Są jeszcze bilety na C? Kumpel dostał wolne w robocie i chciałby jechać.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl