![]() |
Jak widać sytuacja finansowa jest dramatyczna. Powiem szczerze myślałem, że do puki Cupiał będzie właścicielem klubu nie podzielimy losów Widzewa, cóż coraz bardziej boję się że pójdziemy jego ścieżka
|
Cytat:
|
i bardzo dobrze że nie jadą nigdzie, szkoda kasy. co za różnica czy Czekaj będzie kopał się po głowie w myslenicach czy w turcji?. wyjazd zimą rozumiem gdy pogoda jest nie pewna ale w lecie?
|
Cytat:
Tu akurat plus dla Bednarza, czy kogokolwiek kto podjął taką decyzję. Pora skończyć z tymi wycieczkami, zwłaszcza jeśli kasa pusta. A że jest dramat z finansami - proponuję wspomnianemu Jackowi więcej voucherów i darmowych biletów rozdawać i w jakiś sposób wykopać tych, którzy jeszcze na stadion przychodzą płacąc za nie. Jakiś zakazik, czy coś? |
Podbijam. Bardzo dobre posunięcie.
|
Kabaret "Bednarz smudzi na wesoło" przechodzi sam siebe:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież mówił że gdyby nie fundusze to by już miał kontrakt
|
Miałby kontrakt i byłby 5 razy lepszy od Czekaja.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Po całym sezonie to tego gościa już nie powinno być u nas tylko w jakimś Kolejarzu czy w klubie z polem kukurydzy w tle.
Co do treningów w Myslenicach to jedyne słuszne posunięcie w naszej sytuacji finansowej. |
Nie twierdzę, że to dobrze jak nie mamy kasy na zagraniczne zgrupowanie. Z drugiej strony jeżeli bieda wymusza na nas jedyne słuszne rozwiązanie to niech tak będzie. Od dawna uważałem za głupotę letnie zgrupowania ch wie gdzie za ch wie ile. Czy trawa w Austrii czy Włoszech jest bardziej zielona czy może boisko jest bardziej wymiarowe? Mamy sensowne centrum treningowe i głupotą byłoby płacić za wyjazdy na wycieczki krajoznawcze. Wyjazdy w zimie jeszcze jestem w stanie zrozumieć (chociaż też nie do końca bo trenują na zielonym a pół rundy później graja na białym) ale w lecie do Hiszpanii? Po co? Na wakacje? Prywatnie moga sobie jechać na urlop w dowolna lokalizację.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla mnie te całe przygotowania to jeden wielki mit, teraz zawodnika można przygotować a właściwie zaanalizować w kilka sekund danego zawodnika
|
Cytat:
Smuda dostał mocniejszy zespół niż miał Kulawik, dostał przede wszystkim napastnika, który walnął mu 16 bramek, dostał Donalda Gueriera, który strzelił 6 bramek i robi niezły chaos na skrzydle. Dostał wyczyszczony zespół z graczy, którym nie chciało się grać bo czekali końca kontraktu. Do zespołu doszedł Stilic, doszedł doświadczony Dudka, Piotrek Brożek, a pomimo tego zespół gra coraz gorzej i zajmie pewnie ostatnie miejsce w grupie. |
Cytat:
Ale najlepiej, żeby Smuda w geście - nie wiem - oburzenia zostawił drużynę Kmiecikowi. Zresztą - wali mnie to. Jak ktoś uważa, że Smuda to zło - jego sprawa. Ja zapowiadałem, że będzie kaplica jak przyjdą kartki i kontuzje, zapowiadał to Smuda, zapowiadał Głowacki, zapowiadał Kosowski... No i nagle wszyscy zaskoczeni. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl