![]() |
sezon ogorkowy jeszcze sie nie zaczal - wysyp nol nejmow i studentow rumunskich dopiero sie zacznie ...i nie oczekujcie cudow bo nikt o odrobine znanym nazwisku i umiejetnosciach nie przyjdzie grac za darmo .... czeka nas sortowanie 3 lig europejskich albo regionalnych brazylijskich ....mysle ze do konca kariery to Pawel Brozek moze spac spokojnie, znaczacej konkurencji raczej mial nie bedzie
|
Ludzie czego Wy się dziwicie po raz kolejny.
1. Nie będzie konkretnych wzmocnień z nazwiskami. 2. Kogo się da z młodzieżówki dołączymy do kadry. 3. Będziemy testować dziwnych darmowych egzotycznych graczy Jeśli odejdzie kluczowy zawodnik nie zostanie zastąpiony równorzędnym piłkarzem. |
Cytat:
to co to w takim razie jest 2015-05-16 19:00 I liga, Kolejka 30 Chrobry Głogów 2-0 Sandecja Nowy Sącz 15 1-45 2015-05-20 16:00 I liga, Kolejka 31 GKS Tychy 1-1 Chrobry Głogów 15 57-90 2015-05-23 17:00 I liga, Kolejka 32 Chrobry Głogów 0-0 Arka Gdynia 15 71-90 jakby ktoś nie wiedział to można sprawdzić na 90 minut.pl ostatnie dwie ostatnie kolumny: nr, ile minut grał wrócił po dwumiesięcznej przerwie |
Widziałem Majewskiego we Warszawie restauracja Street Arkadia. Pisze to tak informacyjnie.
|
Polityka transferowa WISŁY a nie leglej wiec nie wiem po co to piszesz.
|
Może dlatego o tym pisze, bo media podawały, że się nim interesujemy?
|
Ta informacja według mnie jest ważna podbno to ma być zastepca Stilicia jak nie podpiszemy. Według mnie jest dobry (jak grał regularnie) ale nie tej klasy co Stilic.
A piszę ta informacje żeby ktoś nie myślał czasem że w najbliższych dniach podpiszemy znim umowe choć może zobaczymy go na trybunach pod czas meczu Wisły z legła. Jestem kibicem Wisły wiec nawet mi przezmyśl nie przyszło że ktoś to odbieże że pisze o polityce transferowej legly. - wislakrakow124 |
Przepraszam ze tak najechalem. Jesli Majewski ma oferte z legii to do nas nie przyjdzie. Trzeba liczyc ze Gaszynski poszuka kogos kto zastapi Stilica bo na Lukasza G. nie chce mi sie patrzec.
|
Czemu nie przyjdzie? Patrząc na konkurencję w Legii a Wiśle (odchodzący Guła i Stilić), wybierze Wisłę.
|
Jesli nie bedzie chcial zarabiac kokosow i bedzie mu zalezalo tylko na grze to wybierze Wisłe.
|
ja bym go widzial za Lukasza zeby jakims cudem Stilic zostal w teamie
|
Mateusz Miga @MateuszMiga
Dariusz Dudka odchodzi z Wisły. Więcej jutro w @FaktPL i @przeglad 10:09 PM - 29 May 2015 |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wcale mnie nie dziwi odejście Dudki z Wisły...
Darek jest z tych ze On musi mieć pieniądze tu i teraz,praktycznie żaden zawodnik się o tym nie wypowiadal a Darek wlasnie o tym ostatnio wspomniał.. |
Wilczek chce isc za granice sam to mówil. Ze w pl nie bedzie gral. A kuswik? Bedziemy wszystkich od nich sciagac heh
|
Ja za Dudką płakał nie będę. Jakby jeszcze wziął ze sobą Gargułę byłoby super:)
|
A ja będę, bo poza wahadłową formą sportową był głównym odpierdalaczem w szatni i trzymał fajna atmosferę, która po jego odejściu może ulec zmianie.
|
To przyjmie się klauna , który też chu.ja wnosi sportowo do zespołu ,ale nie zarabia 30 tylko 3 koła.
Niech idzie w cholerę. |
No i jest szansa na jakieś normalne rzuty wolne
|
Cytat:
Minimalzm zawsze na propsie |
Będzie jeszcze płacz po Dudce. Szczególnie jak Uryga zawita na dłużej na DP, a Stjepa okaże się być nie tym samym graczem co przed kontuzją.
|
jeśli chodzi o wolne z daleka to Dudka akurat był dla mnie w sam raz. Przypieprzyć umiał i celność była. Przecież ze Śląskiem by poprzeczkę złamał, centymetr niżej i gol miesiąca
|
Tylko goli nie było.
|
Cytat:
|
Dudka zagrał jeden bardzo dobry mecz, kiedy prawdopodobnie musiał się pokazać wobec nowego klubu.
Reszta dokładnie jak gdy odchodził pierwszy raz z Wisły. Od czasu do czasu się chciało... Będzie ciężko z naszymi mozliowsciami znależć piłkarza o podobnym poziomie, ale z niewolnika nie ma pracownika. Dlatego, pożegnam go bez żalu. O, ile w ogóle odejdzie. |
Cytat:
Wiec zluzujcie majty. Jak da mnie Darek przez ostatni czas grał za bardzo nonszalancko, ale to chyba dlatego ze był pewny siebie i swoich umiejetnosci dzięki wypadowi za granice. Może i kotem nie był, ale Uryga to nawet butów mu nie może wiązać. I atmosfery w szatni tak łatwo sie nie robi jak sie niektórym wydaje. |
Ja po Dudce płakać nie zamierzam - wystarczy sięgnąć pamięcią co wyprawiał w ostatnim meczu z Pogonią.
Spodziewałem się po nim dużo, że będzie drugim Arkiem Głowackim, że jak tylko zacznie grać regularnie to nawet wróci do reprezentacji, a jest przeciętnym ligowym kopaczem. Brać Cywkę albo Jovanovica z Korony albo Chrapka próbować sprowadzić. |
Zawsze za nikim nie płaczecie....
Niepotrzebny był: Kirm, Melikson, Zieńczuk.... itd... A prawda jest taka, że w obecnej sytuacji -jak nie ma wartościowego zmiennika - to każdego będzie brakować. |
Cytat:
|
Dzięki Dudce w szatni śmichy chichy a w końcówkach paralityki. Dla samej atmosfery w szatni mamy go trzymać? Tą szatnię to trzeba mocno przewietrzyć a nie zapewniać jej rozrywkę w postaci "atmosfery" którą robi Dudka.
|
Cytat:
Ale w kontekście finansowych ma u mnie dozgonny szacunek za to, że odszedł do Auxerre za godne pieniądze dla Wisły, a nie za ekwiwalent jak Kokos (gdzie przytuliłby niezłą extra kasę dla siebie). Powinniśmy znaleźć takego Dudkę czy Stjepę lat 25, max 27, po coś chyba mamy skautów. |
Cytat:
|
Cywka na testach, krążą plotki że dwóch piłkarzy przechodzi medyczne
|
Cywka i Majewski.
|
Menedżer Cywki wczoraj przyleciał do Krk, obyście nie mylili się w przypadku Majewskiego. ;)
|
Cytat:
|
Odchodzą :
Dudka Stępiński Prawdopodobnie odchodzą: Stilic Burliga Guerrier Wygasającę kontrakty: Garguła Stjepanovic Barrientos Mogą za to przyjść: Cywka Majewski Rachunek jest prosty - LE sobie odpuśćmy |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl