![]() |
a mówi Ci coś takie nazwisko jak Piątkowski? On przypominam jeszcze niedawno strzelał dla Dolcanu i wcale nie miał więcej bramek niż aktualny lider klasyfikacji strzelców 1 Ligi Goncerz... Goncerz wydaje się być bardzo przyzwoitym, skutecznym jeszcze w miarę młodym i przede wszystkim TANIM napastnikiem. No i sympatyzuje z Moskalem. Brać!
|
Cytat:
A jak nie to przypomnę Ci innego kanoniera z 1 ligi Zjawińskiego. Przez prawie cały sezon co poniedziałek/wtorek pękałem ze śmiechu jak żydy z pracy wieszały psy na królu strzelców 1 ligi..:) Uczciwie mówię, że nie chce mi się oglądać 1 ligi i nie wiem co on (Goncerz) gra i jakie ma plusy i minusy. |
Cytat:
|
Nie wygląda na kalekę. Wypożyczyć na rok z opcją transferu definitywnego zawsze można.
|
W naszej obecnej sytuacj nie pogardziłbym Goncerzem. Może nie jest wielkim młodym talentem ale wygląda na napastnika,a nie pół-napastnika jak Jankowski czy Boguski. Póki co mamy tylko Brożka i nikogo więcej.
|
gorszy od Stępińskiego na pewno nie będzie, a zarabiać może mniej
|
Cytat:
Trzeba byłoby za niego teraz troszkę zapłacić a wiemy jaka jest sytuacja, choć dużo wskazuje że Goncerz przyjdzie do nas ;) |
A mnie wkurza podejście do sprawy, że to człowiek Moskala. Jakby trenerem Wisły został Ojrzyński to byśmy mieli w ataku Korzyma, a jak Okuka to Svitlicę (mieliśmy).
Ja osobiście uważam, że nasz szeroko rozumiany skauting nie robi złej roboty, skoro potrafiliśmy wyhaczyć taką perełkę jak Guerier z drugiego końca globu, jak Stilić, który był w trudnym momencie swojej kariery i udało się go namówić do gry w Wiśle; jak Rysiek Guzmics... może nie ma się co przypalać, że Goncerz to dla nas jedyna opcja. Pół światu tego kwiatu tylko trzeba podnieść głowę do góry i zacząć dostrzegać opcje. Co do samego Goncerza to ja jestem powściągliwy w biciu pokłonów. Dla trzech czwartych grajków przeskok z I ligi na naszej fenomenalnej ekstraklasy to zbyt dużo. Statystyki z I ligi nie są więc miarodajne. Nie każdy jest Grzegorzem Piechną. |
Cytat:
Wczoraj był mecz Chrobrego z GieKSą i szczerze mówiąc nieźle wyglądał Goncerz... Kościelniak zszedł w 12 minucie i miejmy nadzieję, że nie podzieli losu Zająca. |
Cytat:
|
Bangura nie zostanie naszym piłkarzem.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lkarzem_wisly/ |
i bardzo dobrze mamy już dużo piłkarzy z poza unii jak już brać kolejnego to kogoś wybitnie uzdolnionego
|
Cytat:
|
Ciekawe, czy Bangura został odesłany bo:
1) po prostu jest cienki jak wąż 2) Stilić zostanie 3) bierzemy Cywkę |
Bangurze zaszkodziłą strzelona bramka :), ilu to już grajków byo, którzy wypadali bardzo dobrze w sparingacj, strzelali po 2 bramki , po czym podziekoano im za grę. Po kiego grzyba bawiono się nim rehabilitacją, po czym gdy zagrał pierwszy sparing, strzelił bramkę, kopnieto w tyłęk.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie jest to poważne zachowanie, no ale można się było tego spodziewać po naszym klubie. Wisła i Bangura stracili dwa miesiące. Lepiej niech pan Cupiał nie robi transferów do klubu :)
|
Cytat:
Może Moskal go odstrzelił, a jak wiemy nie on był trenerem w momencie kiedy gościa na rehabilitacje zapraszano. |
Cytat:
Cytat:
Tak poważnie, to - mam nadzieję - że chodzi o to, że chodzi o względy zdrowotne, tzn. rehabilitacja nie przebiegała zadowalająco, a nie po kilku miesiącach stwierdzili, że nie potrafi grać w piłkę. |
Cytat:
Wisła coś straciła? Bangura coś stracił? Dali mu szansę, pracowali z nim, więc jednak zachowali się poważnie. W dodatku Bangura miał okazję trenować 2 miesiące w dobrych warunkach, więc chyba też nie narzeka. To, że nie załapał się u nas nie znacy, że nie znajdzie klubu gdzie indziej. |
Cytat:
|
Cytat:
Jesteście niesamowici tutaj na tym forum. :lol: Część jak dzieci (którymi pewnie część z Was rzeczywiście jest) wciąż trąbi "JA CHCEM TRANSFERYYYYYYYY!", drudzy, cokolwiek by nie zrobiono w Wiśle, to jest źle. Wzięli chłopa, bo była realna szansa, że za niewielkie pieniądze będziemy mieli wartościowego piłkarza, niestety, okazało się, że nie, więc się z nim pożegnano. Mieli go zakontraktować mimo, że nie spełniał wymagań, czy w ogóle nie brać, mimo, że były przesłanki, że może coś z niego być? A może wcześniej się z nim rozstać? Ależ byłby płacz, że nawet nie dostał szansy. A może jeszcze trochę potrzymać? Ależ byłby płacz, że chłop nie ma jeszcze kontraktu i nie wiadomo co jest grane! No grecka tragedia. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
kolega widział rtg jego nóg? jeśli tak to chyba zgodzisz się ze mną że każda złotówka wydana na jego peregrynacje do Krakowa i z powrotem była wyrzuceniem kasy w błoto... |
Nie ma co się oszukiwać piłkarze po takich wypadkach rzadko kiedy dochodzą do swojej normalnej formy.Gosciu juz jest kaleką i nic tego nie zmieni
|
Nie zakladal bym w ciemno ze jest kaleka... oczywiscie ma problemy ale napewno nie kaleka...
|
Dla mnie spraw Bangury to kolejny przykład miotania się od ściany do ściany i braku konsekwencji.
|
Nie wiem czy to nie pasuje bardziej do nibylandii czyli polityki finansowej Wisły ale wklejam to tutaj:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...ewnosci/mc6q4r |
Rysio musi musi zostać dobry z niego obrońca,Stilić może zostanie,Pierrdzący :D niech zostanie na rok jeszcze może wypali Guła i Dudka out nie wiem co z Ostoją w sumie przed kontuzją grał nieźle
|
wolał bym Dudkę niż Ostoję zawsze to lepszy Polak od Macedończyka poza tym na ofensywnego pomocnika mamy jeszcze Urygę który aż tak źle sobie nie radzi trochę chłopak jeszcze pogra i może być dobry
|
Cytat:
No ....a. Jeden dobry mecz na cała runde w wykonaniu Urygi to mało w ..... |
Cytat:
|
Ofensywny pomocnik Uryga :D. Piłkarz który nie umie podac do przodu.
|
Cytat:
|
Może ofensywny jak w ręcznej obrotowy. Stoi tyłem do bramki :D
|
Cytat:
|
Cytat:
więc może nie ma co szukać czarnego kota w ciemnym pokoju jeśli go w dodatku tam nie ma |
Ofensywnego Uryge hahah. Koleś sie na piłce nie zna albo nie jest prawdziwym kibicem Wisły tylko piknikiem. Inaczej tego nie da się wytłumaczyć. Uryga ofensywny a to dobre hehe, dowcip roku normalnie. Uryga to się nadaje do 1 ligi co najwyżej!!!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl