Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

mic 07.04.2009 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mozdzierz (Post 704976)
Pytanie trochę z innej beczki.

Mianowice jakie źródło jest najbardziej rzetelne jeśli chodzi o podawanie frekwencji. Generalnie mam na myśli rozgrywki w Polsce, ligę i puchary.

Dlaczego pytam? Właśnie troszku surfowałem aby się dowiedzieć jaka była dziś w frekwencja przy Kałuży. I co widzę:
- interia.pl podaje 1200
- onet.pl 1200
- strona pzpn.pl już podnosi frekwencję do 3500
- oficjalna strona Cracovii informuje o 2500

I to nie pierwszy przypadek gdy rozrzut kilku źródeł jest znaczny.

Dzięki i pozdrawiam

Teraz pojemnosc ich kurnika to cos ok 4 tys chyba, w relacji telewizyjnej widac bylo ze gruba ponad polowa miejsc byla wolna. Blizsze prawdy sa chyba interia i onet

Kris54 07.04.2009 20:10

Szedlem dzisiaj obok stadionu pasów jak był mecz. Frekwencja żałosna tak jak i doping. Fajnie sobie zawyżają średnią na tej ich stronce ...

_gilardino_ 07.04.2009 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 704988)
Teraz pojemnosc ich kurnika to cos ok 4 tys chyba, w relacji telewizyjnej widac bylo ze gruba ponad polowa miejsc byla wolna. Blizsze prawdy sa chyba interia i onet

6500...10 znaków

WILU TS 07.04.2009 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 704988)

To jest w ogóle paranoją...jak klub grający tzn kopiący się po czole w Ekstraklasie może mieć "stadion" o takiej pojemności ? i to do tego tak wyglądający ? oj jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim w tej lidze jako tako będzie jak chociaż w lidze Czeskiej bądź Szwajcarskiej.

ja_ka_ 07.04.2009 20:19

Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.

Żeby nie było OT:
Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają....

mic 07.04.2009 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 704996)
To jest w ogóle paranoją...jak klub grający tzn kopiący się po czole w Ekstraklasie może mieć "stadion" o takiej pojemności ? i to do tego tak wyglądający ? oj jeszcze wiele wody upłynie w Wiśle zanim w tej lidze jako tako będzie jak chociaż w lidze Czeskiej bądź Szwajcarskiej.

W tej lidze wszystko jest mozliwe, Piasty bez stadionow, Bytomie gdzie vipy siedza na krzeslach ogrodowych... ehh

Ogryzek 07.04.2009 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ja_ka_ (Post 704997)
Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.

Żeby nie było OT:
Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają....

Właśnie też mnie to zastanawia - czy jakby nie grali następnego meczu z Legią to czy też by ukarali Dudzica i Barana?

Nie o to chodzi że nie zasłużyli, ale jakoś mi to śmierdzi "pomocą" dla Legii? Czyżby się bali Cracovii? :D

I oczywiście w tym meczu życzę remisu który nic nie daje i Legii i Cracovii:)

Wojtas 07.04.2009 23:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 704950)
Baran i Dudzic zdyskwalifikowani na dwa mecze

...

...

To musi być wina Wisły.

Jak i ocieplenia sie klimatu na Kamczatce.

No i teoria spiskowa ,bo niedlugo mecz z Legią,

AYALA 08.04.2009 09:52

Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,t...wiadomosc.html

WILU TS 08.04.2009 10:36

Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.

sandbender 08.04.2009 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 705149)
Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.

Tylko ze nie ma wynikow.

zim zum 08.04.2009 11:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 705166)
Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.

mecz będzie albo w sobotę albo kilka dni wcześniej w środę. innych opcji nie ma, będzie wiadomo jakieś 2 kolejki przed tym meczem.

pan Dudi 08.04.2009 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandbender (Post 705167)
Tylko ze nie ma wynikow.

No,prawie awans z Piastem Gliwice (gdyby nie kara ujemnych punktów, to by się udało) do ekstraklasy TYLKO 3. miejsce z Groclinem w poprzednim sezonie (i gdyby nie wycofanie drużyny, to grałby w p. UEFA on a nie Smuda z Kuchenkorzem) i Puchar Ekstraklasy (w finale 4-1 z Legią) kilka miechów temu. Rzeczywiście, kompletnie anonimowy gość.:rotfl::rotfl:

sandbender 08.04.2009 12:41

A czekaj. Mój błąd.
Zielińskie mi sie pomieszały. Nie spojrzałem nawet bo jakoś automatycznie mi spasowało, że to chodzi o Jacka Z. z Lechii, który szukał pracy.

AYALA 09.04.2009 11:50

Śląsk chce zatrudnic na stanowisku dyrektora sportowego człowieka z doświadczeniem w Bundeslidze.Myśle że jest to świetny pomysł.
http://www.sport.pl/pilka/1,92310,64..._pilkarzy.html

Wojtas 09.04.2009 13:35

Rozpiska

Ekstraklasa:

Polonia Bytom - Odra Wodzisław Śląski 9 kwietnia, 17:45
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze 9 kwietnia, 20:00
Łódzki KS - Arka Gdynia 9 kwietnia, 20:00
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów 11 kwietnia, 13:15
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwietnia, 15:30
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 11 kwietnia, 17:30
Piast Gliwice - Amika-Lech Poznań 11 kwietnia, 17:45
Legia Warszawa - Cracovia 11 kwietnia, 20:00

Legia i Amika niby maja łatwo ale nic nie wiadomo.

Slask podejmuje walczacego o zycie Gornika

Lechia musi wygrac z PGE.

Kolejka ciekawa :)

felipe 09.04.2009 15:11

Na papierze najłatwiej ma Legia. Złoić skórę Cracovii na własnym boisku to nie sztuka.

Ja liczę, że może straci coś Lech - mają w nogach 2 ciężkie mecze w przeciągu 3 dni. Mecze, w których musieli gonić (podkreślam, bo to nie jest standardem w naszej "Ekstra"klasie). A Piast dosyc zgrabnie poczyna sobie w tej rundzie, wszystko zatem moze sie wydarzyć.

Lechia musi wygrać z GKS. I liczmy na to,niech zapewni sobie utrzymanie jak najszybciej. Dramatem byłoby gdybysmy przed ostatnią kolejką (bezpośrednim pojedynkiem) potrzebowali zwycięstwa do obronienia tytułu a Gdańszczanie do pozostania w lidze. A taki scenariusz jest całkiem prawdopodobny niestety.

<Crasch> 09.04.2009 17:17

Felipe, jest jeszcze taka jedna drużyna która miała dwa ciężkie mecze na wyjeździe, a u siebie podejmuje rozpędzony zespół z byłym reprezentantem Polski na czele.
Co do meczu Amici tutaj sie z tobą zgodze grają na wyjeździe z Piastem. niby Piast słaby ale ostatnio wygrali z Górnikiem no i grają u siebie. Strata punktów przez Amice jest możliwa, ale tylko wtedy gdy zawodnicy Piasta zagrają bardzo dobry mecz.

Legia ostatnio gra piach a Cracovia po przybyciu Ślusarskiego coś tam gra, może i tutaj będzie szansa na niespodzianke.

Czopens 09.04.2009 17:19

Obyśmy my wygrali, to jest plan najważniejszy na ta kolejke. :) I może pajace z drugiej strony błoń nam pomogą. ;)

Grisza1 09.04.2009 19:22

Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.

emsi 09.04.2009 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 706154)
Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.

Kilka siniaków

Tobi1906 09.04.2009 19:33

Górnik we Wroclawiu juz wygrywa

ja_ka_ 09.04.2009 19:35

Górnik już prowadzi. Powoli trzeba się przyzwyczajać do niespodzianek bo do końca ligi niedaleko. Niektórzy muszą wygrywać i to zazwyczaj kosztem tych co nie grają już o nic. Trzeba się tylko cieszyć że w tym roku takich ekip mało.

nicolas 09.04.2009 19:51

Śląsk Górnik sprzedany mecz?! Aż mnie to skręca, bo kupon mi zawali. A pachnie korupcją tylko po co. Górnik walczy o wszystko, Śląsk podobno stracił szansę na puchary.

Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już

eye63 09.04.2009 19:53

meczyki.pl nicolas, ale nie pieprz o sprzedaniu i korupcji, bo Śląsk miał akcję patelnię i tylko Łudziński zamiast w bramę trafił w tyczkę.

4fan_player 09.04.2009 19:54

Fatalnie byłoby dla Lechii gdyby Śląsk dzisiaj przegrał.

nicolas 09.04.2009 19:55

Mam nadzieję, że Śląsk wygra albo przynajmniej zremisuje.. zresztą taki wynik obstawiłem : >
Na meczyki już byłem ,ale tam dosłownie nic nie działa. Gdzie ogladacie w necie? : /

Grisza1 09.04.2009 19:55

Do nicolas: tutaj>>> sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/11028

mic 09.04.2009 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nicolas (Post 706172)
Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już

A wystarczy wejsc na strone gdzie ZAWSZE sa linki do meczow.
www.soccer-live.pl

Co do sprzedania meczu, za duzo gazet czytasz, ziomek

AS82 09.04.2009 20:00

Mila pokazuje jak wazny jest ofensywny pomocnik w zespole . Niestety Wisla pod tym wzgledem moze zazdroscic Slaskowi..Slask ma fane Lądek Zdrój :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl