![]() |
Cytat:
|
Szedlem dzisiaj obok stadionu pasów jak był mecz. Frekwencja żałosna tak jak i doping. Fajnie sobie zawyżają średnią na tej ich stronce ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na moje oko w relacji z N TV było ich może 1000. Doping jak na wiejskim weselu... Ten ich prowadzący to jakiś żałosny typ i jakby nie szczekaczka to w ogóle by ich nie było słychac.
Żeby nie było OT: Ukaranie kopaczy Cracovii jak najbardziej zasłużone ale wg mnie to całe działanie komisji ekstraklasy jest niekonsekwentne. Jeśli media nagłośnią odpowiednio temat lub dany grajek ma wystąpić w następnej kolejce przeciw Legii to wtedy karają.... |
Cytat:
|
Cytat:
Nie o to chodzi że nie zasłużyli, ale jakoś mi to śmierdzi "pomocą" dla Legii? Czyżby się bali Cracovii? :D I oczywiście w tym meczu życzę remisu który nic nie daje i Legii i Cracovii:) |
Cytat:
To musi być wina Wisły. Jak i ocieplenia sie klimatu na Kamczatce. No i teoria spiskowa ,bo niedlugo mecz z Legią, |
Jacek Zieliński trenerem Ruchu od czerwca.Uważam że jest to obok Skorży i Smudy jeden z lepszych szkoleniowców pracujących w naszej lidze.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75916,t...wiadomosc.html |
Kiedy będzie wiadomo w jaki dzień rozgrywany będzie mecz z Lechią ? Piątek sobota bądź niedziela.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No,prawie awans z Piastem Gliwice (gdyby nie kara ujemnych punktów, to by się udało) do ekstraklasy TYLKO 3. miejsce z Groclinem w poprzednim sezonie (i gdyby nie wycofanie drużyny, to grałby w p. UEFA on a nie Smuda z Kuchenkorzem) i Puchar Ekstraklasy (w finale 4-1 z Legią) kilka miechów temu. Rzeczywiście, kompletnie anonimowy gość.:rotfl::rotfl: |
A czekaj. Mój błąd.
Zielińskie mi sie pomieszały. Nie spojrzałem nawet bo jakoś automatycznie mi spasowało, że to chodzi o Jacka Z. z Lechii, który szukał pracy. |
Śląsk chce zatrudnic na stanowisku dyrektora sportowego człowieka z doświadczeniem w Bundeslidze.Myśle że jest to świetny pomysł.
http://www.sport.pl/pilka/1,92310,64..._pilkarzy.html |
Rozpiska
Ekstraklasa: Polonia Bytom - Odra Wodzisław Śląski 9 kwietnia, 17:45 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze 9 kwietnia, 20:00 Łódzki KS - Arka Gdynia 9 kwietnia, 20:00 Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów 11 kwietnia, 13:15 Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwietnia, 15:30 Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 11 kwietnia, 17:30 Piast Gliwice - Amika-Lech Poznań 11 kwietnia, 17:45 Legia Warszawa - Cracovia 11 kwietnia, 20:00 Legia i Amika niby maja łatwo ale nic nie wiadomo. Slask podejmuje walczacego o zycie Gornika Lechia musi wygrac z PGE. Kolejka ciekawa :) |
Na papierze najłatwiej ma Legia. Złoić skórę Cracovii na własnym boisku to nie sztuka.
Ja liczę, że może straci coś Lech - mają w nogach 2 ciężkie mecze w przeciągu 3 dni. Mecze, w których musieli gonić (podkreślam, bo to nie jest standardem w naszej "Ekstra"klasie). A Piast dosyc zgrabnie poczyna sobie w tej rundzie, wszystko zatem moze sie wydarzyć. Lechia musi wygrać z GKS. I liczmy na to,niech zapewni sobie utrzymanie jak najszybciej. Dramatem byłoby gdybysmy przed ostatnią kolejką (bezpośrednim pojedynkiem) potrzebowali zwycięstwa do obronienia tytułu a Gdańszczanie do pozostania w lidze. A taki scenariusz jest całkiem prawdopodobny niestety. |
Felipe, jest jeszcze taka jedna drużyna która miała dwa ciężkie mecze na wyjeździe, a u siebie podejmuje rozpędzony zespół z byłym reprezentantem Polski na czele.
Co do meczu Amici tutaj sie z tobą zgodze grają na wyjeździe z Piastem. niby Piast słaby ale ostatnio wygrali z Górnikiem no i grają u siebie. Strata punktów przez Amice jest możliwa, ale tylko wtedy gdy zawodnicy Piasta zagrają bardzo dobry mecz. Legia ostatnio gra piach a Cracovia po przybyciu Ślusarskiego coś tam gra, może i tutaj będzie szansa na niespodzianke. |
Obyśmy my wygrali, to jest plan najważniejszy na ta kolejke. :) I może pajace z drugiej strony błoń nam pomogą. ;)
|
Czuję, że Cracovia z warszaffffki coś przywiezie.
|
Cytat:
|
Górnik we Wroclawiu juz wygrywa
|
Górnik już prowadzi. Powoli trzeba się przyzwyczajać do niespodzianek bo do końca ligi niedaleko. Niektórzy muszą wygrywać i to zazwyczaj kosztem tych co nie grają już o nic. Trzeba się tylko cieszyć że w tym roku takich ekip mało.
|
Śląsk Górnik sprzedany mecz?! Aż mnie to skręca, bo kupon mi zawali. A pachnie korupcją tylko po co. Górnik walczy o wszystko, Śląsk podobno stracił szansę na puchary.
Ziomy proszę o pomoc - gdzie można oglądać ten mecz, bo nigdzie nie ma w necie! Szukam chyba z godzinę już |
meczyki.pl nicolas, ale nie pieprz o sprzedaniu i korupcji, bo Śląsk miał akcję patelnię i tylko Łudziński zamiast w bramę trafił w tyczkę.
|
Fatalnie byłoby dla Lechii gdyby Śląsk dzisiaj przegrał.
|
Mam nadzieję, że Śląsk wygra albo przynajmniej zremisuje.. zresztą taki wynik obstawiłem : >
Na meczyki już byłem ,ale tam dosłownie nic nie działa. Gdzie ogladacie w necie? : / |
Do nicolas: tutaj>>> sop://sopcast.soccer-live.com.pl:3912/11028
|
Cytat:
www.soccer-live.pl Co do sprzedania meczu, za duzo gazet czytasz, ziomek |
Mila pokazuje jak wazny jest ofensywny pomocnik w zespole . Niestety Wisla pod tym wzgledem moze zazdroscic Slaskowi..Slask ma fane Lądek Zdrój :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl