![]() |
Cytat:
|
czuje że mogą to być m.in bracia Mak i Starzyński
|
Cytat:
|
wg mnie po dzisiejszym meczu można powiedzieć że z tego Bobana będą ludzie bo ma niesamowity luz i POTRAFI CELNIE Z PIERWSZEJ PIŁKI ZAGRAĆ.
również Jean wydaję się mieć taki dryg czy coś ale nie wiem czy Wy też na to zwróciliście uwagę, że w obronie to tak na pół gwizdka - albo jak straci to nawet nie powalczy. Może się mylę ale takie odniosłem wrażenie. A Paweł to już nie wiem co ma zrobić - 4 sytuacje z czego powiedzmy że 2 to były setki a on nic, tylko obija bramkarza... |
Słoweniec mi się podobał - ale Urugwajczyk to typ dobrze wyszkolonego niechluja który lubi holować piłkę. W obronie Barientos gra gorzej od Stilica który jak wiadomo ma status świętej krowy u nas jeśli chodzi o grę w obronie. Jak Smuda nie wyleczy go z tych nawyków to nie będzie bardzo przydatny (tylko jako zmiennik).
No ale to tylko 1 niepełny mecz i po następnych więcej się wyjasni. |
Na razie mamy słabo wyszkolonych niechlujów, więc to krok do przodu. :D
|
fajny i ciekawy przyklad jak Smuda przygotowal druzyne na wiosne,wszyscy po obozie po boisku poruszaja sie jakby kazdy mial 10kg nadwage...a "nieprzygotowani" Barientos i Jovic zapieprzali az milo
boje sie ze z nimi bedzie jak z Gurrierem,DG tylko przepracowal oboz zimowy ze Smuda i juz bylo po nim,Sarkiego to chyba ja bym teraz przescignal :-) wniosek ktory wysuwam pierwszy raz od zatrudnienia Franza - Smuda wypie*dalaj i nie wracaj Gaszynski niech sie rozglada za nowym trenerem |
Cytat:
|
jesli mu zalezy na Wisle to musi dojsc do zmian,juz dwa razy go zwalnial,a prawda jest taka ze za pensje Smudy wcale slabego trenera bysmy nie znalezli
|
Mam podobne odczucia co do Smudy - czekamy aż przerżnie z Legią i Cracovią, czy warto byłoby go wy*ebać już teraz? On wiosną tamtego roku co prawda 2 pierwsze mecze wygrał (Piast i Cracovia), ale potem było 7 meczów, w których zdobył 2 punkty. Na dziś mamy 3 mecze i 1 punkt z zespołami z dolnej połówki tabeli (Pogoń powiedzmy że na granicy dolnej i górnej połówki). Jesienią w takim czteromeczu (Lechia, Pogoń, Bełchatów, Zawisza) - było 12 punktów, teraz na razie: jeden.
Z Jovicia i Barrientosa mogą być ludzie. |
Niech zakontraktuja tego Bangure , bo na Boguskiego w srodku pola patrzyć się nie da
|
Napastnik potrzebny na przedwczoraj
Brozek juz nie trafia z 2 metrow ,niech przyjdzie ktokolwiek .... |
Cytat:
|
Przyszedł obronca Jovic, przyszedł skrzydłowy mogacy grac na pozycji ofensywnego pomocnika Barrientos a nie mozemy znalezc napastnika, ktory by odciazył Brozka, ktory wczoraj zagrał katastrofalnie. To jest kpina zeby klub tak powazny jakim jest Wisła miał z tym taki problem. Nawet taki Bełchatow sciagnał Piecha, ktory ładuje im gole
|
Nie oszukujmy się, gdyby nawet teraz przyszedł napastnik to usłyszelibyśmy od dyzmy: ''jeszcze nie jest w dyspozycji takiej jakiej bym chciał''. On uważa, że każdy zawodnik musi przejść jego cudowny okres przygotowawczy. W skrócie:dyzma musi zniszczyć zawodnika, aby mógł u niego grać. Aż dziw mnie brał ze Jovic grał od początku. Ale spokojnie. W lecie zniszczy i jego i Barrientosa.
|
Fajną swobodę poruszania miał Jović, za każdym razem jak dostawał piłe, to mu nie odskakiwała na dwa metry, poruszą się ze straszną lekkością.
|
Cytat:
Jakich konkretnie w przeszłości dobrych piłkarzy zniszczył Smuda? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przykładem może być 80% naszej drużyny. Na jesień w większości(!!!) meczy bardzo dobra postawa. Wiosna-sam sobie dopowiedz. 20% to zawodnicy pokroju gwiazdy boguskiego, ktory grał tak samo.
|
Cytat:
|
Prawda jest taka, że my nie napastnika potrzebujemy najbardziej tylko środkowych z prawdziwego zdarzenia, najlepiej w stylu box - to box bo w ustawieniu (nie powiem w taktyce, bo to nadużycie) jakie stosuje Franio dwóch środkowych pomocników za ofensywnym to kluczowe postaci, a na nich mamy dwóch beznadziejnych piłkarzy. Bez tego serca nic się nie da ugrać.
|
Najlepsze jest to, że przed legła mozemy się jeszcze porządnie wykartkować. I tu będzie ból. Głowacki, Stilic, Sadlok
|
Sadlok za coś takiego jak wczoraj ma 2 mecze z urzędu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kuzera zaczął grac w tym sezonie co graliśmy z Hajdukiem no to obiecująco wtedy wyglądał. |
Cytat:
|
wiadomo co z Bangurą? Leczy się u nas dalej?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Z drugiej strony jeżeli by to nie wypaliło, klub jakoś by się tym nie chwalił, chociaż myślę, że chociaż jakąs notatkę prasową by zamieścił. |
Cytat:
swoja drogą, w mysl aktualnych przepisów My jako klub mozemy mudżina zgłoscić do rozgrywek bo on jest wolnym zawodnikiem. Myle sie czy nie? |
Cytat:
|
A co wiadomo co z Łukaszem G. Jego rozprawa miała być w zeszły czwartek i miał być wyrok a tu cisza.
|
Cytat:
|
^^ Łukasz G. złożył zeznania, ale rozprawa będzie kontynuowana w kwietniu i wtedy należy spodziewać się wyroku.
|
Cytat:
|
Czyżby Cupiałowi już się nie chce wypieprzać zawodników/działaczy zaplątanych w aferę korupcyjną? Przecież kiedyś to było nie do pomyślenia i piłkarze lecieli na zbity pysk
|
A czy ktoś ogarnięty w tym temacie może mi powiedzieć jakie są szanse na to, że Guła będzie mógł dalej grać? Zakładając, że Cupiał go nie wyrzuci z klubu ;)
Pamiętam jak Garguła mówił, że cieszy się, że to w końcu zostanie wyjaśnione, bo jest niewinny. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl